239

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са единствените адекватни на политическата сцена . Другите са треторазредни актьори и стават единствено за миманса.

238

Анонимен до Ха ХА ХА

преди 3 години

И когато се събуди , краката ти отвити ли бяха ? Но не се притеснявай , сънищата са си само сънища , а реалността е друга .

237

КЛ

преди 3 години

"ГЕРБ около 20%" в мокрите сънища на Баце.

236

Елдорадо

преди 3 години

Това, че всички партии се обединявят срещу най-голямата е доказателството, че тя се справя наистина добре... Те просто виждат, че ако не я съборят сега, държавата ще върви напред и няма да има полза от нови лица... демек те ще фалират... готови са да жертват интересите на България заради личните си политически кариери... Демек логиката им е - нека всички хиени да се обединим и да съборим вълка, за да можем да се вредим за мършата!!!

235

Анонимен

преди 3 години

Ако сте гледали новини Божков каза , че не е давал подкуп на политически лидер , а Бойко се прекръсти и каза , че е пипал един път златно кюлче на едно посещение в БНБ и от Божков не е взимал нищо На кой да вярваме - на постановчиците с шкавчето ли , или на думата на Бойко ? или имате твърди гаранции , че Борисов лъже. Гаранции с думи не се приемат , защото това са тъ-пи комунистически похвати и само шарани се ловят.

234

КЛ

преди 3 години

Еми, ся кои комунисти ни предлагат да изберем. БКП/ГЕРБ или БКП/БСП. Мммм, не ги искаме всичките. Тези същите, заедно с назначената опозиция от СДС/ОДС/ДС създадоха мафията и олигарсите, от държавната стопанска собственост след 90-та.Май.на.та им на всичките. Но ако не си станем от ръцете и не действаме, скоро няма да има значение. Ще са ни изкупили земите и изгонили от територията България.

233

Анонимен

преди 3 години

Тия прогнози са като прогнозите на Алена.Едно към гьотере.

232

Анонимен

преди 3 години

Надявам се бьлгарският избирател да мисли трезво - спечели ли герб на тези избори започват нови санкции от - нашите партньори от сащ - заради пандемичната корупция по времето на тяхното управление , недаи боже да наложат и ембарго

231

хахо

преди 3 години

ако божков ре4е галева ще е изкарат с наи висок реитинг , ако някои вярва 4е 4алгарят ще е втори много се лъже боило ще ги сцепи на изборите а 4алгарят няма да е и в троиката

230

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНаучи се да смяташ - десет години назад са 2011-та, а не 2006-та. А бибитко от 2009-та се хвали как все е бил комунистите на избори.Ако някой не си е свършил работата, това е точно той и *** му, а не някой друг.

229

Анонимен

преди 3 години

Оф, шугава работа!

228

АнонимеН

преди 3 години

САМО ЗА РАЗТРОГВАНЕТО НА ДОГОВОРА ЗА БЕЛЕНЕ КОЕТО НАНЕСЕ ЩЕТИ НА ДЪРЖАВАТА ОТ НАД 10 МИЛИАРДА ПЛЮС ПРОПУСНАТИТЕ ПОЛЗИ НА БОРИСОВ ТРЯБВА ДА СЕ ПОВДИГНАТ ОБВИНЕНИЯ ЗА ПОНЕ 20 ГОДИНИ ЗАТВОР! ЩОМ МОЖЕ ЗАТВОР ЗА ТИМУШЕНКО И ЗА БОРИСОВ МОЖЕ АКО ИЗОБЩО ОСТАНЕ ЖИВ ЩОТО БОЖКОВ ВЕЧЕ КАЗА, ЧЕ ЩЕ СИ РАЗЧИСТИ ВСИЧКИ СМЕТКИ С НЕГО И ТО СКОРО!

227

Анонимен

преди 3 години

След месец на изборите, резултатите ще покажат, че или главите на българите малко са уврели и са гласували смислено, или ще потопят държавата с малоумния си избор. Няма средно при нас. Или правим нещата както трябва, или (по-често) о...раме всичко.

226

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеН 256/257 За последните 10 годин(!!!) и това са вземания от преди 2006г,т.е. преди управлението на Герб.Чети внимателно и бъди обективен дори и да ги мразиш.Щом законът като такъв позволява да се отписват вземанията,тогава???

225

анонимен

преди 3 години

Мисля,че с всичките си действия този кабинет барабар с Петко(пардон,с патрона си Руменчо) ще изпише веждите на ББ и Герб вместо неистовото им желание да им избодат очите.Толкова трагично са некадърни,че чак става жал за тях,като гледаш,че се мъчат като грешни дяволи да съшият с бели конци поредната лъжа и да я представят за истина на наивниците жадни за зрелища.Герб имат много кусури,но ако ни управляват хора от ранга на Славея,Тошко,Мая,Таня или Ристо,тежко и горко ни е.

224

АнонимеН

преди 3 години

ГЕРБ И ДА ХВАНЕ 50 ДЕПУТАТИ С ТЯХ ЩЕ УПРАВЛЯВА САМО НА КУКУВО ЛЯТО! :D

223

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 234/ТАКА Е , ГЕРБ НЯМАТ НИКАКВА АЛТЕРНАТИВА КАТО НАЙ-ГРАБИТЕЛСКА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРИЯ ОТПИСАЛИ 10 МИЛИАРДА ВЗЕМАНИЯ НА НАП И ТО ПОСЛЕДНИТЕ 3 ГОДИНИ!

222

Анонимен

преди 3 години

Герб нямат никаква алтернатива, нула.

221

Истукан

преди 3 години

ИТН не заслужават да са втори с това шоу, което изиграха за 3 седмици в парламента. Показаха, че са свръхжадни за високи депутатски заплати и за крадене от държавните пари.

220

въх!

преди 3 години

Слагайте си ги рейтингите, ама мислите кво мислим ние?