22

Анонимен

преди 2 години

Човека на олигарсите, ДПС и Пеевски е именно Близнашки,той беше премиер на служебно правителство посочено от ДПС и назначено от сламеното човече Плевнелиев!

21

64 ФИРМИ - фалит

преди 2 години

а паричките на ЧЕРЕПА, ШИШИ и ТИКВАТА къде ще отидат....

20

За 20

преди 2 години

Когато четеш само инструктажа който ти е спуснат няма как да го знаеш.Хайде Сега отиди и прочети официалното изявление.Където черно на бяло пише че е даден подкуп на настоящ политически лидер ТАЗИ година.Можеш да го прочетеш и в оригинал на английски-пише точно същото.

19

Анонимен

преди 2 години

Важното е парата, паратааааа! Другото са глупости!

18

Сата НАТО

преди 2 години

И като проблемът е от времето на Луканов, САЩ сега ли се сетиха да налагат санкции? Точно преди изборите налагат санкции на лидер на партия? Това ако не е отножение като на гамен към прости тутка, какво е? САЩ вършат свинство.

17

4 МЛРД на ТИКВАТА

преди 2 години

вече са блокирани от САЩ. Ще има да им скача по свирката докато може. А не че може вече дебелия ***. Вече е прочетен вестник. МЕРКЕЛ е АУТ, а ТИКВАТА си бече германски проект и агент. Сега минава на американски хомут

16

Анонимен

преди 2 години

Никой не пише, че подкупът е даден тая година, гербльо! Кой ви вярва вече на лъжите?

15

Анонимен

преди 2 години

Мая Манолова гласува Дилян Пеевски да стане шеф на ДАНС. Призна че е ходила на инструктаж при Божков. Трябват санкции и срещу нея

14

За 13

преди 2 години

Подкуп е даден на политически лидер тази година.Няма как да е Борисов.Друга лъжа ще измислиш ли?

13

СРАМ

преди 2 години

И това е професор от Софийския университет.Говори за пълзящ преврат без да се мотивира.То бива подмазване на ББ,ама имай достойнството на учен от най-големия университет.Борисов хвърля всичките си лакеи,за да смажат единственият,който дръзна да каже,че не сме нормална демократична държава.Този уж конституционалист 12 г. не видя личната власт на вожда си.

12

ВСИЧКИ МУТРИ ВЪН

преди 2 години

Или по-добре ВЪТРЕ в ЗАТВОРА

11

Анонимен

преди 2 години

За Божков е ясно- сам си призна, че е дал 60 млн. подкуп. Но защо в този списък ги няма получателите на рушвета? -=======- Защото САЩ просто искат грубо да бърникат във вътрешните работи на България, а не че ги интересува справедливост и законност.

10

Сателит че

преди 2 години

Хлапенце глупаво кога мислиш се създадоха мутрите?Да не би да си мислиш че 2020 са ги създали?Точно 90-те години ги създадоха БСП-всеизвестен факт.точно тогава тия като Божков Пеевски и всички останали станаха милионери.

9

КОЙ БЕ КОЙ

преди 2 години

е този политически лидер, на който БОЖКОВ е давал подкуп. Аз се сещам само за ТИКВАТА, за когото лично ЧЕРЕПА каза за едни 67 млн дадени през СЕВДА

8

Анонимен

преди 2 години

И тоя го изкараха на барикадата да брани корумпетата!

7

Сат Н

преди 2 години

Близнашки е побъркан. Къв Луканов, кви пет леа - Луканов го няма от 1996 г, когато го убиха. Тогава Божков беше г-н никой, а Пеевски още д ходел на училище. Отношението на САЩ към България е обидно и унизително.

6

ВСИЧКИ СЛУГИ НА ГЕРБ

преди 2 години

на амбразурата да бранят вожда. Обаче КРАЯТ им е близо

5

Анонимен

преди 2 години

Шайката и пуделите им онемяха нямат сили и да вият.

4

ххх

преди 2 години

Другарю Близнашки, страните от линията на партията си. Тя ясно изрази подкрепа към момчето.

3

ТОЗИ

преди 2 години

преди оставяше впечатление за независим. Сега се видя, че е ТОТАЛНО ЗАВИСИМ от МАФИЯТА