149

Анонимен

преди 3 години

Супер! Продължаваме напред! Има още много да се рине.

148

Иван

преди 3 години

Браво САЩ, браво Джо!

147

Анонимен

преди 3 години

САЩ точно сега ли разбраха, че в България има корупция?

146

Анонимен

преди 3 години

До Кой е политическият? "Някой съмнява ли се, че този "настоящ политически лидер" се казва Бойко Борисов?" Никой не се съмнява, че Кремъл иска от руските *** да пишат това. От друга страна реалността е, че Мая Манолова беше няколко пъти в офиса на Божков, а Божков води открита кампания за подкрепа на Радев и срещу Борисов. Изводите всеки може да си ги направи.

145

Тикволандия

преди 3 години

САЩ няма да ни решат проблема с корупцията, могат само да помогнат. Ние трябва да си го решим сами. Идват избори. Да се оттървем от Бойко и дружинката му. Тези тримата може и да са давали, но Бойко и дружинката са прибирали и не са по-малко виновни.

144

До до 147

преди 3 години

Ами ние българите можем да въведем визи за корумпирани американски граждани за да помогнем и ние на нашите по-старши партньори в борбата с корупцията. Или в САЩ няма корупция?

143

АнонимеН

преди 3 години

ГЕРБ И ДПС РАБОТЯТ ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ КАТО ФАЩ И ТУРЦИЯ!!!

142

Анонимен

преди 3 години

До Българин Я кажи, България как се "справи" с Васил Божков?

141

ъъъ

преди 3 години

До вчера троловете се справяха относително добре с пропагандата и не си личаха много. От снощи започнаха да пишат пълни глупости и ясно се забелязват, че координаторите нямат мозък за 5 стотинки да измислят нещо правдоподобно. То не беше "САЩ ни налагат диктатура", "Пеевски и Божков са неудобни", "Русия ще ни спаси" и т.н. Такъв смях не е бил от сигурно 15 години насам. Такова безсилие в троленето е абсолютен КЕФ!! ЯКО!

140

Анонимен

преди 3 години

Какво съвпадение само. Дойдат ли комунистите на власт и започват веднага санкции, спиране на еврофондове, вдигат веднага газта с 20%, парното с 15%

139

Българин

преди 3 години

Налагането на санкции от САЩ не е намеса във вътрешните работи ами помощ, защото ние българите сме некадърни и не можем да се справи, но българите са пpости и не могат да го разберем това нещо.

138

до 147

преди 3 години

И как по-точно ще санкционираш американците - като наложиш запор на износа на домати и краставици за щатите ли?

137

Кой е политическият?

преди 3 години

От финансовото министерство на САЩ: "Васил Крумов Божков (Божков), български бизнесмен и олигарх, няколкократно е подкупвал държавни служители. Тези служители включват един настоящ политически лидер, както и бившия председател на вече закритата Държавна комисия по хазарта (ДКХ)"........................................................... Някой съмнява ли се, че този "настоящ политически лидер" се казва Бойко Борисов?

136

ганьо

преди 3 години

Най накрая Шишо

135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 145 "Това защо си го пропуснал." Защото другаря не говори от принципни съображения. Просто Кремъл му е шеф.

134

Българин

преди 3 години

Браво на САЩ! Поклон!

133

Българин

преди 3 години

Предлагам и ние да помогнем на нашите по-старши парнтьори от САЩ като наложим санкции на корумпирани американски граждани. Или в САЩ са чесни и там няма корупция?

132

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеН 141 "АКО ИСКАТЕ ДА НАКАЖЕТЕ ФАЩ ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ГЕРБ !!" Хохохохохо. Вече станаха очевадни инструкциите на руската разведка към русфилите "общ залпов огън срещу ГЕРБ". Каквото и да стане просто яростно плюйте ГЕРБ и ще докараме комунистите на власт, точно както едно време е всички, които са пречели на комунистите са били наричани "фашисти". Същите тактики след 75 години. :))))

131

Анонимен

преди 3 години

До sante_dogСъщият този Илко Желязков беше назначен от другаря Рашков преди седмица да проверява подслушванията.Това защо си го пропуснал.

130

Браво на Херо!

преди 3 години

Свършила си е добре работата, очакваме още доклади и дай-боже да доживеч корумпиран политик в затвора.