52

Георги

преди 2 години

Зоран иска зорна да влезе в ЕС.Мечтата му е да играем по неговата гайда.Щом се сърбее,да преговаря със сърбите ,които им промениха езика и писмеността!

51

Анонимен

преди 2 години

Въобще не ме интересува на какъв език си говорите просто не крадете история между другото никой не е казал че княз Борис първи е сърбин щото тогава Белград е бил западния град на България Просто да спрат да присвояват българска история документирана и в средновековековни документи иначе да си говорят на какъвто език искат

50

Анонимен

преди 2 години

Ако единствения компромис, който ще правят, е да поемат ангажимент да строят жп линията до България, по-добре да се пръждосват и въобще да няма никакви преговори с тях, докато им уври акълът.

49

Анонимен

преди 2 години

това си е тяхна работа дали ще преговарят. Няма да са в ЕС. Не е задължително да са в ЕС. Те и за луната не преговарят но никой не ги пита.

48

Д-р Исня

преди 2 години

Тоя Зор Замаев не разбра ли, че и ние тук сме българи като него и пари трябват. Като напълни гушата на нашите престъпници и веднага ще признаем както македонския език, така и история. Ама няма кой да му даде такъв заем.

47

Анонимен

преди 2 години

Македонски език не съществува. Това е все едно да признаеме Родопският Трънският и Брезнешкият за отделни езици. Македонският език е пародия на Българският. Така че Македонците да се научат да говорят книжовен Български и тогава може да се разберем. Иначе у Лево и да ходат да рупат зейе както викат по северозапада.

46

Барселона

преди 2 години

Като няма да преговаряш за език и история,какво се напъваш тогава,за какво да те кани Янев...че си много убав ли..

45

Зозо

преди 2 години

Кой те пита за какво преговаряш Зойо? Слагай наколенките и се явявай в Изповедалнята! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

44

Анонимен

преди 2 години

Не преговаряме за българския език и българската история.

43

Реалист

преди 2 години

Няма нужда да преговаряме с вас за нищо, драги...

42

Анонимен

преди 2 години

След 20-30 години може да се надява.

41

Така си е

преди 2 години

До Отново мегагрешкаНе ги прави политически труп,прави тях и семействата им истински трупове, дори и тези които са роднини на тях и не заслужват да се срещнат с ония.

40

и*аси

преди 2 години

Явно има и по-точно въплъщение на понятието "територия" от нашата. На тоя кметовете му до 5г. са мюсюлмани (нямам против). Класовете му са 80% албански и им разрешава да учат сръбски. Тия каква федерация си основават на база антибългарщина, ама като теле пред майка си бягат. Е тва са чисти българи!

39

Анонимен

преди 2 години

Има един хубав надпис, наречен Битолски, който доказва, че Македония е била българска територия и населявана, управлявана от българи. Дано някой не реши накрая да го унищожи, само и само да стане тяхното.

38

Истина

преди 2 години

Ето няма за какво да си говорим с тях.Следващия

37

СССР

преди 2 години

Българския език е диалект на Македонския!!

36

Док

преди 2 години

Зайо, служебното правителство няма мандат да взема решения от стратегически характер, било то по отношение на вътрешната или външната политика. Няма какво решение да се вземе. То е взето. ВЕТО!!!!!!!

35

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Тракийци,шопи,добруджанци,македонци,родопчани по какво се...различават.По географския район в който са родени.Другото са...фантасмагории на политически пионки...паразитиращи върху тези различия от...столетие.

34

въх

преди 2 години

Тоз другия комик.. Абе, тебе кой те пита бе малко сви*каджийско човече? Я излез се разходи сред паметниците да видиш как те обичат северните ти прекръстени съграждани. Веднъж клекна, пак ше клякаш па*ячо!

33

латерна

преди 2 години

Заев като латерна повтаря едно и също, отчаяно лъже и твърди немислими неща. Нещо психопатски ми звучи. Възможният наш отговор е ВЕТО!