13

Анонимен

преди 3 години

Филма с Раян Гослинг от 2018 е много по-добър!

12

Van Allen's bel

преди 3 години

Как пет думи изпратиха САЩ на Луната?... "Освободете площадката. Камерата-дубъл първи".

11

ПроСоТо

преди 3 години

До До Чебурашкина...Не й придирай!..По време на въпросните събития тя не е била дори планирана,защото баща й е бил още твърде млад..Просто заработва горката..

10

конспиратор

преди 3 години

Земята е в центъра на Вселената................Луната и Слънцето са едно и също тяло, като двете страни на една монета, ези и тура...........звезди няма........................това, което мислим, че са звезди са само едни светещи точки..............Вселената е холограма!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Холивуд ги пратиха, човек не е стъпвал на Луната :)) Ако НАСА знаеха, че след време ще се появи интернет, немаше да направят такива глупости :) Направо смешно ми става, когато им гледам клипчетата :)

8

ПроСоТо

преди 3 години

Абе как не омръзна тая измислена история?!....Ама помислете:-В ония години техниката е била едва прохождаща!..С голям зор пратиха човек на стотина -двеста километра от Земята,но изведнъж.-О,чудо!..Американец стъпи на Луната!!..И СЕГА изпращането на човек до Луната и връщането му ЖИВ е все още проблематично..За това и спряха със сагата..Е,за да не възбудят подозрение, лансираха "конспирацията",че там имало некакви "същества",които им били "забранили" да стъпват на Луната..ПРИКАЗКИ ЗА НАИВНИЦИ!!!

7

юбералес

преди 3 години

Вернер фон Браун са три думи, не пет

6

Анонимен

преди 3 години

На Луната всеки може да каца.Ама да кацнат на Слънцето като севернокорейските космонавти и то през нощта на хладно, това вече е геройство.

5

Анонимен

преди 3 години

До за ЛунатаНапример?Едно от тези доста доказателства?

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Пред тебе ли си призна бе алкаш?

3

Анонимен

преди 3 години

Ама не разказват как ги изпъдиха от там и им забраниха никога повече да не летят до там

2

Анонимен

преди 3 години

Краварите кацнаха на луната ама на сън. В онези години нямаше никаква техника за да стигнат толкова далеч. Режисьора който е направил холивудското кацане на луната си призна в последните дни на живота си. Каза че иска съвеста да му е чиста пред Бог. Толкова години си е траел но сега когато краят на живота му е наблизо иска да каже истината.

1

за Луната

преди 3 години

Спорен е въпроса дали САЩ са пратили човек на Луната................има доста доказателства за противната теза!!!