8

Калеко Алеко

преди 3 години

Пламнали са задните части на Лукашенко и все повече ще се разгарят дорето огънят стигне и до главата му ... Диктаторите само това могат да плашат светът с ядрени куфарчета и войни, само че търпението на тези дето трябва да водят войните им скоро ще се изчерпа и Лукашенко ще увисне на някой уличен стълб надолу с главата, като компания може да му прави и кремълското жуже ... !!!

7

Анонимен

преди 3 години

А, на борда на самолета е имало терорист и той по някаква случайност се оказал и опозиционер и критик на Лукашенко? Само че още не са го накарали да признае че е терорист, защо така?

6

Гащи

преди 3 години

Май започна да пълни гащите, тъй като и руснаците не вярват на думите му, а даже са на печалба ситуацията, защото прибират парите от транзит на самолети над тяхна територия! В момента Лукашенко е сам, тъй като и децата виждат че Русия иска затопляне на отношенията със Запада (срещата между Байдън и Путин; размразяването на Северен поток), едва ли ще рискува милиарди долари необходими за руската икономика.

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Вманиачен си от бойко борисов.*** на психиатър.

4

Зозо

преди 3 години

Тоя на какви медикаменти е? Поредния неиздържал диктатор.

3

Анонимен

преди 3 години

И на него като на Бокошенко все някой му е виновен

2

Анонимен

преди 3 години

Все едно слушам Бойчето, същите глупости, същата демагогия, същата паралелна реалност. Започна силно да ми липсва шоуто от джипката.

1

Зашо

преди 3 години

Беларуският Навални е заловен и запада полудя.