172

Анонимен

преди 3 години

А Минеков да не би да е грамотен?

171

Ще пати. Не става.

преди 3 години

До Тва не е да не четеш 161Тоя си няма понятие от бюрокрация, дори не чете документите от негово име, какъв министър е тръгнал да става? Четеш ли какво подписваш? Няма кой да ти прости после.Всеки подпис остава.

170

ПроСоТо

преди 3 години

До anonymous..Е,това пък какво беше?!..Борисов НИКОГА НЕ Е НИТО НОСИЛ,НИТО ПОЕМАЛ КАКВАТО И ДА Е ОТГОВОРНОСТ!!!!!..Всеки "пешкир" го опираше ПОРЕДНАТА калинка!..ЗА ВСИЧКО бяха виновни калинките му,но..САМО ЧОРБАДЖИЯТА им-"невинен"..Въпреки,че ВСИЧКИ действаха ПО НЕГОВА ЗАПОВЕД!!!!..-НИКОЙ НЕ си и помисляше да прояви някаква самоинициатива,или да има различно от неговото мнение ..Така че в случая нещата са съвършено различни.

169

Анонимен

преди 3 години

А писмеността не произлиза ли от азбуката? Вие вече се оплетохте в лъжите си.Разбира се,че е на българската азбука,на славянската писменост,просветата и на светите седмочисленици - Кирил и Методий и последователите им Наум, Горазд, Климент, Сава, Ангеларий.И на църквата и Плиско-Преславската книжовна школа,Охридската и други български книжовни школи.Кирил и Методий са били и в тогавашната руска столица Киев, а най-вече във Великоморавия - голяма славянска държава(Чехословакия+част от Германия)

168

Граматик

преди 3 години

Я виж ти - неграмотниците от dbes.bg дават акъл по правопис :-DА то проф(ан) *** не е имал дреме да проверява, та да не му търсим косур.

167

хаха

преди 3 години

Сътрудниците (Калинките) на министъра на куРтурата не могат да пишат, а той горкият не знае даже и да чете....

166

Бай Тошо

преди 3 години

До Гол и босАми първо се научаваш да четеш, а после и да пишеш.

165

МИНЕКОВ , МИНЕКОВ...

преди 3 години

ЩО НЕ РАЗДАВАШЕ ПОНЕ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ НА 24-МАЙ ----ЩЕШЕ ПОНЕ ДА НЕ СЕ УС ИРАШ , КАТО "МИНИСТЪР-***" ...ХА,ХА,ХАААААААА

164

Гол и бос

преди 3 години

Кое е по-страшно? Герберите, които не могат да пишат или мутри-вънчовците, които не могат да четат?

163

anonymous

преди 3 години

До ПроСоТо Ей,ПРоСТото,пардон ПроСоТо,нали знаеш,че началникът по презумпция носи отговорност за всичко.Нали треньорът не винаги е виновен,че играчите му не играят както трябва,но уволняват го него.ББ беше отговорен за своите министри,Минеков сега за своите служители.Не злобея,но нека сега новите да видят колко "лесно и безгрешно" се управлява една държава.До сега май бая цицини си набиха.Да им за урок,че не е хубаво да лаеш и критикуваш много,преди да си влязъл в обувките на другия.

162

Истукан

преди 3 години

След 10 години всичко ще е неграмотно написано в тази държава. Община Исперих вече е чист пример за това. Там печатните правописни грешки в тази община са допустими. Кметът е турчин от ДПС.

161

НЕ Е МИНЕКОВ ,БЕ....

преди 3 години

ПИСАЛИ СА ГИ НЕГОВИТЕ "КАЛИНКИ" .....ОТ НЕГРАМОТНИТЕ ПРОТЕСТЪРИ ФАНАТИ ОТ УЛИЦАТА И ТРОТОАРИТЕ...ХА,ХА,ХААААА

160

Не съм писал

преди 3 години

До Пресолили са супата 164"Министерство на куртурата", спрете ги тия роботи малко. Писал съм "Министерство на културата". Не, че и другото не става.

159

Пресолили са супата

преди 3 години

Чак толкова да са зле - няма как.Това си е саботаж. Еле пък, че идва от Министерство на куртурата.

158

ПроСоТо

преди 3 години

ей,шамандури плоски,проф. Минеков НЕ е писал,нито отпечатвал тези грамоти!!!..Донесли са му ги негови служители,а той просто ги е раздал в качеството си на служебно лице..Грешката му е,че не ги е прегледал поотделно и внимателно,но и ако аз бях на неговото място,щях да направя същата грешка,защото кой нормален човек може да предположи дори,че в Министерството на културата е пълно с такива НЕКУЛТУРНИ КАЛИНКИ,намърдани на "тлъстата ясла" от ГЕРБОшаманите?!..Наследството е тежко,ТОТАЛНО,не само там

157

Тва не е да не четеш

преди 3 години

Тва е да не ги погледнеш, бе!

156

Анонимен

преди 3 години

Минеков става за доматомет

155

Анонимен

преди 3 години

Толкова си може министъра! Не му се сърдете.

154

Анонимен

преди 3 години

Целта е да сме всички като - вождаЕднокнижници

153

Анонимен

преди 3 години

Много интересен въпрос - минали са през 7-8 човека, но всеки от тях или не е видял нищо нередно, или си е замълчал. Това показва каква атмосфера остави гербиджа след себе си.Аз на мястото на министъра бих изхвърлил всички, които са участвали в изработката на грамотите. Ако сега правят такива гафове, не ми се мисли в бъдеще какво ще е.