43

1

преди 3 години

Тоя пелтек какво ми го давате. Да си къса дипломата и да ходи да пасе овцете.

42

Анонимен

преди 3 години

Този кой знае колко народ е уморил с "компетентността" си, ама предполагам и това слабо го интересува.

41

глас от тъдява

преди 3 години

Прав е , всяка сутрин ми съобщават че в провинцията има над 1000 умрели с корона вирус , като за последното денонощие няма нито една жертва и така е от 2 седмици - няма жертви , но повтарят и преповтарят общия брой . Същото е и с новозаразените 15-30 за 24 часа , но не пропускат да отбележат че от началото на корона-истерията има 30 и нам си колко хиляди- важното е да стресират хората с едни големи числа.

40

гьонсурат

преди 3 години

ти го плюеш то мисли че вали дъждецосвен това е леко чалнат:))

39

От Берлин

преди 3 години

Непрекъснато излизат статистики, и истинското лице на,, пансемията"в Германия!Всичко се оказва една голяма лъжа! Умрелите и заболелите нещо не могат да бъдат потвърдени, даже и от правителството- откъде се взе цифрата над 82 000 умрели от Корона??? След официален въпрос на депутат от AFD, правителството отговори, че не може да даде официална цифра, поради липса на такава статистика..!? А, от къде официалните медии тук споменават точно тази цифра..?! Здрава пропаганда и манипулация с цел-Страх

38

ким и сикимде

преди 3 години

казват нЕкои

37

ACDC

преди 3 години

Човекът очевидно има много комплекси и мечтае за слава всякаква и на всяка цена. Безочието му няма граници ... Но виновни са медиите, защото му обръщат внимание. Но така е, когато търсят евтини сензации и не осъзнават отговорността си...

36

IQ 3.14

преди 3 години

До Анонимен52нема шанс шефа на инфекциозно отделение на детска болница(което го прави педиатър, нале) да е по в час от шефа на военна болница.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44Не ми е симпатичен като Тиквата, но човека е наясно със ситуацията :)))) Тиквата се покри в гори галилейски, просто народната "любов" е неудържима.... хахахаха :)) Мангъра требва да се вслуша в *** избирателки, те са лесно управляеми, просто не иска челяка, затова им е противен :)) Все едно да откажа да обърна внимание на "нежно" създание, става ми най големия враг :))

34

IQ 3.14

преди 3 години

много малко ме вълнува дали ше го претрепят с чамова, или с дъбова летва

33

ПроСоТо

преди 3 години

аз лично съм го мяркал за кратко два-три пъти.. Просто защото тая ГЛУПОТЕВИНА с ИЗМИСЛЕНАТА "пандемия" не ме интересува...Но много от моите познати говорят с изключително уважение за госина Мангърова...Така че може да бъде спокоен..-повечето хора го подкрепят...Е,намирват са тук-там некой оскотял,който да заблъска дивотии по негов адрес,но..."Всяко стадо си има мрша"...

32

Тоя е тотална щета.

преди 3 години

Не бива да се приема за достоверна тъпотията на д-р, доц, боц, проф., акад-кореспондент, свети-апостол Мангъров. Това са редки ***, които са си платили титлите.PP: От друга страна, д-р Кунчев знае какво прави. Дано не се налага да опирате до него. Лични впечатления и резутати.

31

Анонимен

преди 3 години

До 44,Толкова честен, смел, почтен човек. Ама хайде, писна ми, все него гледаме по телевизията, няма ли друго освен политика!

30

Анонимен

преди 3 години

Мангъров е един от най-честните, смели и почтени лекари в цялата тази циркаджийска игра наречена ковид. 80% де- били и 20% нормално долу горе толкова ще бъде и съотношението на ваксинираните към нормалните и здравомислещите. Жалко че Мангъров не е здравен министър. Щяхме да живеем свободно и нормално и нямаше да загинат толкова хора от липса на медицински грижи поради лъжливо заетите с хипохондрици болници! Долу медицинския фашизъм!!! Ваксите всички сте зомбита без мозък!

29

Анонимен

преди 3 години

То и хората не ги вълнува какво мисли. Показаха го на последните избори.

28

LosHo

преди 3 години

Нищо, че малко ви вълнува Нека и аз да ви го кажа:Доц Мангъров, вие сте тотален ***, лош и мръзен човек. Заради вас много хора умряха ( лично познавам двама ) и заради вас много хора не се ваксинират ! Вие сте стам за Бтлгария!

27

Анонимен

преди 3 години

Само свободните хора мислят така. Другите за затворници на чуждото мнение.

26

Анонимен

преди 3 години

Само комплексари се вълнуват какво мислят другите за тях.

25

Анонимен

преди 3 години

Много точно последно изречение. В свят ръоводен от глупци, нормалния мислещ се счита за ненормален. Здраве пожелавам на достойния доктор Мангъров и безграничното му търпение да обяснява истината на хората при безбройните нападки от глутницата глупци.

24

Оффф

преди 3 години

И на мене не ми пука за твойто мнение ,но продължаваш да се изявяваш по всички медии.Спри да говориш лъжи и глупости и никой няма да ти обръща внимание.