23

Ваньо

преди 3 години

Всеки ваксиниран, който познавам кашля като луд. Пазете се от ваксърите, те са най-големите преносители.Какъв кеф е на гръцката граница - всеки го тестват - я набучен, я ненабучен. Ваксърите искаха специални привилегии и да махат доволно на неваксърите, които не могат да минат или ги бавят. Ама не стана така. Аз съм си добре - и преболедувал с доказателство, и мога да си позволя пср-и. Не съм бедняк да си ръгам недоказана субстанция, за да спестя пари.

22

Анонимен

преди 3 години

След някой ден като се приберат мутрите и мутресите от гръчко ше видите на какво се казва пандемия. Не само британски ами и индииски холандски бразилски африкански и каквито се сетите вируси ще донесат. Тогава ще ги питам пишман управниците и пишман професорите какъв е у...я дебел и дълъг ли е. Аз съм на една планина в една гора до една река. Ловя рибки на чист въздух. Като мине пандемията може да ми се обадите по водопровода.

21

Анонимен

преди 3 години

Между другото Индия регистрира по 350 000 случая дневно. При население 1.3 млрд, това е 0.188% за седмица.България е 6.9 млн. Когато регистрирахме 4000 случая дневно, това е седмична заболеваемост от 0.406%!! Тоест в еквивалентните пикове на ПЛАНдемията, тук беше два пъти по-зле. Естествено картините на мизерни индийски болници и индийски гета е по-покъртителна от това дя снимат Люлин, а по селата така или иначе почти не останаха хора, така че затова станаха магнит за медиите.

20

Che

преди 3 години

Затваряйте границата и готово! Първо за ингилизите!!! Да си стоят там!!

19

21

преди 3 години

Е може ли един звънец да не сложите на тая врата?! В кой век живеем?

18

:)

преди 3 години

Е какво чакате?! Незабавно всички под ключ, никакво излизане!

17

Бактерия с мозък

преди 3 години

Ние всички ще бъдем тествани. в природата важи закона за оцеляване на силните. А човекът прави така че оцеляват болнав и лош матрял, и имат деца на всичко отгоре и после що *** като мухи.

16

Анонимен

преди 3 години

аман от всякскви пишман експерти алчни и не наяли и ковидопропаганди..

15

Анонимен 2

преди 3 години

Не му отваряйте, сакън нека ***....

14

Ник

преди 3 години

тази замяна е характерно я има... до кога ще пускате разни неграмотници като "експерти". тази вече е забравила българския. да я пускат там където живее да тероризира аборигените там. не на нас тия. тоягата бързо ще излекува всички експерти от разпространяването на всичките глупотевини, целящи да тероризират "стадото' докато го ръчкат в посока ваксинационния център и месокомбината.

13

Анонимен

преди 3 години

"Сенквенираме"?! На тоя някой' да му почука на кухата чутура

12

Анонимен

преди 3 години

195 Държави има на тази планета. Смятайте колко щама ще изкарат

11

Анонимен

преди 3 години

Индийския вариант го ядем от педесе години, искаме немския вариант, или шведския. Писна ни да спират влакове и да мятат павета!

10

име

преди 3 години

По-скоро от Гърция ще влезе вируса, отколкото от Англия.

9

Българският език !!!

преди 3 години

АБЕ, ГЛОМБ - ИРАНАТА, каква е тази изчанчена дума, че не я схващам ?СЕНКВЕНИРАМЕ !!!!!

8

Анонимен

преди 3 години

Kога ще има Аржентинкси щам

7

Ник

преди 3 години

явно принц филип се е преродил вече във вирус- мутант и ходи из европата и паспортче носи да не го объркат с някой друг. идиотизми без граници. единственото вярно е, че медижинските фашистии направиха такава пачка, че без боий няма да пуснат кокала.

6

Анонимен

преди 3 години

Един вариант втори щам продължавай Гломб скоро ще се онеса в дълбок сън чудесна приказка за преспиване лека нощщщщщщ

5

x

преди 3 години

Отменяйте мерките и маските, който ще мре да мре, не се търпи тази глупост вече.

4

Анонимен

преди 3 години

Фенките на индийски филми сега ще видят що е то ндийска чума и има ли почва у нас.