101

Анонимен

преди 3 години

До Пази, Боже!Качеството на храната е под всякаква критика. Масово тютюнопушене, а и дрогица в последните години. Стресът - относително. В други държави стресът от работа може да е доста по-висок. Тук заплащането е малко, но и работата в доста случаи отговаря на заплащането. Манталитетът също си оказва значение. Все още доста хора се тъпчат със сладки изделия, мазно и пържено, а вече не работят на нивата както предците си та за изразходват енергия. Качеството на въздуха също е под нулата.

100

Анонимен

преди 3 години

До Българин - на запад ни чакат да ни дават големи заплати. .........----....... Наистина дават големи заплати! Разбираме, че не си се справил на запад, щом мрънкаш, лузър.

99

Анонимен

преди 3 години

Еми то българите не могат да издържат майка с две три деца да си стои в къщи 2-3 години навремето сЕЛОто е било богато и хората са отглеждали българЧета защото храната е била по къщите събрана от реколтата сега всичко е в магазините по градовете и е опаковано сЕЛОто не отглежда българчета и новото строителство не предлага селско строителство на села архитектурни резервати където да се раждат много българчета които да се възпитават сред природата и да обичат природните и плодородните богатства

98

Анонимен

преди 3 години

Не е смъртност ,а миграция в рая . Св Петър дава добъри условия на живот и платен труд.

97

План Ът

преди 3 години

Има още . До 4.7 млн. Таргет

96

Анонимен

преди 3 години

Е и кво че додат руснаци и па ке има нарот

95

Анонимен

преди 3 години

Населението на мутроландия за десет годишното управление на тиквун е намаляло с 1 милион. От тях половината са емигрирали а останаите са починали от нелекувани болести защото докторетата са търговци. За да ви оперират простатата например в частните болници искат 4 000 лв в държавните 900 лв въпреки че сте осигурени. Кой е този дето има 900 лв на куп от пенсионерите които най често страдат от простата. Отиват си без шумно от усложнения. Но иначе сме европейци на ужким. В момента сме под 5 милиона

94

Демон Крат

преди 3 години

Имам нужда от Човешки Души за да живея, така че е въпрос на гледна точка - за мен Смърта е Живот, Войната е Мир, Свободата е Р0бство!

93

Анонимен

преди 3 години

Геноцида на хунтата ГЕРБ започва да дава резултати много дълго ги търпяхме.

92

Анонимен

преди 3 години

Спрете отново операциите и така ще нарастне още повече.

91

пе*ала с ботокс

преди 3 години

каза че умират щото горят маскииз***

90

До работодател

преди 3 години

Защо трябва да удържат от работещите 50%, ти нормален ли си? От мен да ги вземат и да ги подарят на тъмносините без да си мръднат пръста?

89

бай Тъпчо

преди 3 години

Днес са ваксинирахме бе! Отидохме с жената по зеления коридор и направо във фургона дето ги дупчат.Никой нямаше, само две момчета докторчета и едно момиче си чешеха телефоните.Като на видяха чак са зарадваха и скокнаха-взеха декларацийте и едното момче вика-Кой сега ще боцнем първи? Мойта вдигна и двете ръце и вика-Мене, мене... Момчето *** изгледа със съжаление и вика-айде готова си...Мойта са учуди и вика-Ама туй ли беше бе...Пък аз и викам-Видя ли ***, от мене по-улав няма много да та трай...

88

Решението за НОИ е

преди 3 години

Пенсиониране след 70 г. --естествено за милиционерите не важи те се уморяват по рано .

87

Гладен Китае от Ухан

преди 3 години

Айде, по-бърже, че колко още ви чакаме да освободите земите на Древен Китай и да ги населим с Китайски Арийци?!

86

За мен не е все едно

преди 3 години

Коко са етнически българи ,българи от ромски произход и българи от турски произход,от арменски и прочие....и каква е раждаемостта при отделните етноси ! Защото изведнъж може да се окаже ,че българите от ромски произход са най-много .

85

Муахаха

преди 3 години

Живите какво ни интерсува това?! Милиони по Света умират всеки ден - това е цикъла на живота! Или новината е с цел Психологическа Операция и Сплашване на Мат'ряла?!

84

Анонимен

преди 3 години

В Швейцария и Норвегия средната продължителност на живот на мъжете е 81 години, в България 71 и намалява. (при жените е още по-висока). 10 години е огромна разлика за един човешки живот, на един и същи континент.

83

Анонимен

преди 3 години

Нарича се геноцид и се наказва с обесване на виновните политици, генерали, военни и държавни служители, които убиват населението.

82

Анонимен

преди 3 години

Никое нормално семейство не може да се дореди до детски, освен моравите. Държавата спонсорира само малцинството. Защо не направиха детски за ВСИЧКИ деца?