41

полковник Колев

преди 3 години

Държава потънала до гуша в корупция! Не се надявайте нещата да се оправят. Гледайте само и пасивното поведени на външните ни "приятели" и сили...БГ загубена завинаги!

40

11

преди 3 години

Тая трябваше да й бият шута още, когато ни изтекоха данните. Между другото, какво става с хакерчетата? Потулиха я работата.

39

Хах

преди 3 години

И като си знаела схемите, що си си кютала на местенцето, докато те изритат.

38

Само да питам

преди 3 години

А тези от списъка запечатани ли са, или чакаме и тяхната давност да изтече? За преди си имате извинения, а за тези задължения направени ли са проверки да не са на някой от Долно Нанагорнище. Видно е, че са измамници. Какво се прави по въпроса?

37

ЦК на БСП

преди 3 години

Верни са тези работи дето ги приказва, не е тайна че към Позитано 20 действат обръчи от фалшиви фирми за да си финансират държавните преврати от БСП.

36

питане

преди 3 години

Една мед. сестра, уволнена след протести казала в интервюто, че тази госпожа е съпруга на шефа на КНСБ!? Ако е вярно, това е поредния резил в държавата - членове на семейства на хора, ужким защитаващи интересите на народа опростила милиарди , които можеха да помогнат за подобряване положението на народа! Опростила, но дали е сигнализирала прокуратура, МВР и защо никоя медия - дори опозиционна не разнищи факта, като как съпрузи и съпруги, дечица на телевизионери и актьори са ЕДИНСТВЕНО достойни

35

Крадла

преди 3 години

Крадла с гордо вдигната глава. Е това ако не е наглост... ЗАТВАРЯЛА СИ Е ОЧИТЕ ЗА ОТКРАДНАТИ 10 МИЛИАРДА. Имало е и за нея. Няма друг вариант.

34

Анонимен

преди 3 години

2006 - 2009 е времето на крадливото управление на Станишев. Сега ни предстои нов епизод от крадене на червените които опоскват България като скакалци от 100 години вече.

33

Анонимен

преди 3 години

Тая кака ,като я питаха колко бонус си е раздала, тя каза, че няма да съобщи, щото това било НЕЙНА ЛИЧНА РАБОТА. И вие чакате тая да събира милиарди-че Тя стои над тия работи...

32

Грешно

преди 3 години

Грешно е да оставяш един крадец да ти се обяснява. Като си отвори устата му люскаш един мощен шамар, после започва да лази по земята виейки, където му е мястото.

31

Анонимен

преди 3 години

тая си взе 30 милиона бонусче - нека сега я проверят законно ли е ?

30

Като са свързани

преди 3 години

С престъпни схеми,защо не сте ги предaли в Прокуратурата? Или сте опъвали чадър над тях и сте чакали да изтече давността.Защото тези суми от 200-2009 са били изискуеми до съответно 2016-2019,когато на власт са били ГЕРБ и в частност(2017-2020)тази овца Галя.

29

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Т.е. 10 години Бибитко и Ко са си затваряли очите пред различни престъпни схеми и по такъв начин са толерирали престъпността !? А каква е била "балгодарността" за тази услуга ? Кюлчета злато и пачки евраци, може би ?!

28

Селянин без колело

преди 3 години

Ревизия на всички милионери от Прехода насам и на децата и внуците им и отнемане на имущество ако има нарушение ! Тогава ще се оправят малко нещата !Сега ще сменим едни аидуци с други !

27

Анонимен

преди 3 години

Като му знаем историята на новия шеф на НАП, не само че няма да върне нищо ами и ще увеличи несъбираемите вземания.

26

о_о

преди 3 години

Затваряла си е очите за кражбите и си е мълчала. Сигурно нарушителите са били от ГЕРБ.

25

ОМГ!!!

преди 3 години

Какво е направила тя, за да предотврати това? Как се е случвало 10 години? И НАЙ-ВАЖНОТО - КОЛКО ПАРИ СА ИЗТОЧЕНИ С ЕДНА И СЪЩА СХЕМА (прехвърляне на фирма със задължения на клошaри) ????

24

Факт

преди 3 години

И тая е за затвора.

23

Анонимен

преди 3 години

Културиста Спецов защо не вземе да си върне милиона на старата си фирма дето я продаде на клошар. По такива схеми са натрупани тези задължения.

22

GOL

преди 3 години

До Гледна точкаИскам и ти да търсиш нещо под мен и ще го намериш повярвай ми!!!!!