63

Bungar

преди 3 години

Този измислен професор кога ходи на работа в БАН??? Остава ли му време да работи от непрекъснатите интервюта който дава всеки ден?

62

Анонимен

преди 3 години

Типичен нищоправещ Баняджия

61

Анонимен

преди 3 години

Профанизацията на нацията е първопричината на злото.Трябва преди на някой да се даде достъп до власт да се прави психологически тест ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.При подбора на кадри в МВР това се прави, редно е да важи за всяка властова позиция.

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Аз пък познавам доста хора ,които едвам оцеляха ,а повечето не!

59

Електра

преди 3 години

Преставяте ли си тоя вампир и таласъма Мангър да бяха НОЩ, сега Импексовата БСПдирастия, щеше да е без електорат...

58

Off

преди 3 години

Антиваксъра, който измисля ваксини? Този, който се изтрепваше да хвали руската ролетка Спутник? Който си слагаше бикини вместо маска по телевизията? Търтея от БАН?

57

Профан Чорбаров

преди 3 години

Вирус нема.Затова аз додох от Немско да се вакцинирам оти нема смо старците да дават фира.

56

Анонимен

преди 3 години

С кое??? С вируса - световна измама за нов световен ред и намаление на населинието...Вируси винаги е имало. Ако на човек му е писано да умре в този си живот прераждане от вирус няма да е от друго.На тази световна измама за опасен вирус вярват само нискочестотните физически духовно бедни земни хора които не знаят откъде идват и къде отиват и колко животи имат на земята.

55

Един от БАН

преди 3 години

Днес, моля, престанете да давате гласност на този измислен, н.а.г.ъ.л "специалист".

54

101

преди 3 години

лае за да получи пари за ваксина

53

Д-р Снагълс

преди 3 години

Да , справоха се някои от колегите, но не и тези на "първа линия", там резултатите са СРАМНИ

52

Анонимен

преди 3 години

Заради този и няколко като него си замина мой близък приятел. Не спираше да споделя всичко от Чорбанов, Мангъров, Първанова и др. такива, беше против маските и други ограничения. В началото на април почина. И не, не беше над 60 или 70, а само на 46. Така че, тоя по-добре да не му се дава ефир, а да си забърква там ваксината.

51

ДОКТОР ЧОРБИ

преди 3 години

на вашите услуги, акос те самоубиец:)

50

До: 59 (Гошо)

преди 3 години

Ми щото не е пукнал, е те затова!

49

Анонимен

преди 3 години

"Тук става дума за съвсем друго нещо. При положение, че много голяма част от населението се е срещала с вируса, колективният имунитет ще бъде сбор между ваксинирани и прекарали заболяването", уточни той."Ето, за това трябва да си говорим, а не какъв цвят са чувалите (в които евентуално ще ви пъхнат ако умрете от коронавируса щото сте отказали да се ваксинирате).И заповедта на новия министър е в този дух - да ваксинират с предимство рисковите групи. И да махнат изискванията по границите.

48

Анонимен

преди 3 години

Чорбанов от позицията на лабораторен плъх ли се изказва. Лекувал ли е някой изобщо?!

47

Анонимен

преди 3 години

Като е толкова лек вируса защо беше в болница? Трябваше с чайчета и супички да се лекуваш както препоръчва другия титулован

46

Анонимен

преди 3 години

Като е толкова лек вируса защо беше в болница? Трябваше с чайчета и супички да се лекуваш както препоръчва другия титулован кре.тен...

45

Анонимен

преди 3 години

Троловете на Радев и Божков ежедневно облъчваха населението, че вирус няма и помогнаха на много хора да се преселят в отвъдното, сега обвиняват ББ и щаба за многото жертви, представяте ли си какви долни лицемери са.

44

Тодор

преди 3 години

За съжаление поредния титулован крътунковец- е за това ще духаме супата!Жалко за умните хора, които трябва да изтърпят всичко това,което се случва в държавата!