315

Анонимен

преди 3 години

Пьрва сила вьв - факултетоЦар кире - мин председател - оле

314

Истукан

преди 3 години

Патриотите се продадоха и предадоха избирателите си многократно, особено палячото Волен, който играе сценки всеки път. Щом може Атака да е с БСП и ДПС в коалиция и Волен да е златен пръст, то може да се очакват всякакви патриотични коалиции. Който казва, че е патриот и крещи като Сидеров, значи е най-големия ***.

313

Диана

преди 3 години

До Време за промянаПак ти повтарям, че другите нямат БСП, а не комунистически или социалистически партии! БСП дойде с преврат, обяви, че ще строи капитализъм и за да изгради средна класа,обяви кражбите и корупцията за част от своята политика. После БСП се оказа социалистическа, но защо така и не се разбра - в нея няма дори елементарно разбиране за социализъм след като е тръгнала да строи капитализъм!БСП е уникална групировка, дори не е партия защото дори не знае какво е това "политика": МАФИЯ!

312

Нищо ново

преди 3 години

До Диана: Точно така, кредити са получили тези, които са изпълнили условията. Условията на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка. Ревизията едва сега започва. Още много имаме да научим. И за дълговете към държавата на БМФ на Домусчиев, и за милионите невнесени данъци от хазарта и какво ли още не.Ледът се пропука, господа съдебни заседатели.

311

Анонимен

преди 3 години

След следващите избори май ще теглим парите от банките и към терминалите, преди да са въвели визи за Европа. Чалгари с комунисти - няма такъв плитък народ.

310

Истукан

преди 3 години

Патриотите и ИТН са голяма излъгация. Най-вероятно заедно ще управляват.

309

Диана

преди 3 години

До Анонимен334Гласувай за ГЕРБ! Само така ще можем да махнем БСП и сие и да намерим истинските си политически таланти, а не такива шоумени като Слави...БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

308

Ана*лизатор

преди 3 години

ИТН увеличиха броя на секциите извън ЕС само и само да вземат повече гласове от Англия,а не ги е грижа ,че правят услуга на турчулята,хора,които не знаят български и не знаят нищо за България,освен ,че е било турски вилает 5оог.Ето такива хора искат да ни управляват,те да грабнат кокала,а всичко останало няма значение.

307

1

преди 3 години

До Златка,ха ха златке,много ще плачеш за тиквата,но парашута ти,няма да се отвори.

306

Диана

преди 3 години

До Нищо новоТова са изсмукани от пръстите обвинения, БСП! Щом могат да намерят нещо нередно в кандидатурата, нямаш никакви основания да се оплакваш! И...пак извърташ въпроса, БСП! Директно ти казвам, няма никакви доказателства, че са били отказани кредити на малки и средни фирми неправомерно! Това не е проблем! Проблем е, че са давани пари на голями фирми, от което са печелили голями суми! Завист и мръсотия за една успешна политика! Пари е имало достатъчно за всички желаещи, изпълнили условият

305

Пак по опорката?

преди 3 години

До Златка: Вятър те вее на бял кон Златке. Остави прогнозите, не са за теб работа.

304

Анонимен

преди 3 години

С голяма надежда гласувах за Слави . Незнам за кого ще гласувам юли месец.

303

Време за промяна

преди 3 години

До Диана: Намало партия като БСП? Напротив, социалистически или социалдемократически партии има във всяка европейска държава. По времето на Станишев имахме ръст на БНП над 4%, нещо, което така и не се случи по времето на ГЕРБ. А това че един внася, а друг изнася и си пълни чекмеджето ние го знаем. И още много предстои да научим.

302

Диана

преди 3 години

До ГЕРБ Кажи една манипулация на ГЕРБ, БСП!...Или замълчи! Няма манипулации при Герб! Герб бият по мутрите, не манипулират - и за това го мразят толкова някои като теб...Защо ли родителите ти са си загубили средствата да те образоват, БСП? За вас е точна постановката "пази боже сляпо да прогледне" - пълно разрушение, катастрофа...Трябвало е да си седите при коко.шките и да се радвате на малките пиленца...Съсипан живот имате, БСП! Всичко у вас е разруха и пепел...Нисък морал...

301

Златка

преди 3 години

Абрурд Корнелиата да е трета, по скоро пак ще е четвърта хаха а изправи се *** вън, сигурно въобще няма и да влезе

300

анонимен

преди 3 години

Трябва да си луд, за да гласуваш за ИТН, след като видяхме какъв резил бяха! Слави се скри, а Тошко направи НС на маймунарник! Не съставиха и правителство, въпреки че щяха да ги подкрепят отляво и отдясно! Българите очакват поредния месия, който да извади държавата от блатото, но това не е Трифонов!

299

Нищо ново

преди 3 години

До Диана: Това, че една банка трябва да е печеливша по принцип е вярно. Но БВР е държавна банка и е създадена за това, за да подпомага малкият и среден бизнес. От това трябва да спечели нейният собственик - държавата.А тази техника - на кого да откажем и на кого да дадем чиновниците я владеят отдавна. Искат ли да намерят основание да откажат кредит на някого, винаги ще намерят за какво. И накрая, като се тегли чертата кредити за милиони са получили осем големи фирми, а за дребосъка няма.

298

Диана

преди 3 години

До Време за промянаНикоя друга страна няма партия като БСП! Ако някой носи, а друг изнася - не остава нищо! Бсп само слагат прът в управлението, за да се качат те там...нямат нивото на мислене и на малко дете!...Освен това, не можеш да сравняваш времето на Станишев, с днешното време - тогава всичко имаше инерция от преди прехода, сега са останали само последствията от него...Румъния махна техните "комунисти", уби Чаушеско дори и сега няма кой да им пречи, останаха без "наследници"...

297

ГЕРБ

преди 3 години

Никога повече няма да бъдат първи. Свърши се с изборните манипулации и с последващото крадене. А на жалкият им лидер мястото му е в затвора и да полага общественополезен труд до гроб.

296

Диана

преди 3 години

До АмаТи не управляваш банка, явно за да знаеш какво и е работа и какво - не! Банката трябва да е печеливша! Колкото е по-печеливша, толкова повече пари може да отпуска на нуждаещите се. Въпросът тук не е в това, че ББР не е отпуснала кредит на нуждаещи се малки и средни предприятия, а в това,че е направила успешни сделки с голями фирми, което изобщо е нелегитимно! Няма данни за неправомерни откази на кредити на малки или средни фирми! Всички обвинения тук са злоба и завист за добро управление