235

тя

преди 3 години

Оплаках се на кварталния за неред ност ,той застана на страната на този от който се жалвах, те просто си приличаха !

234

Анонимен

преди 3 години

Още гласувайте за ГЕРБ драги съутечественици! Заприличахме на банановa република не, ами на джyнгла!

233

Анонимен

преди 3 години

Хората искат да спортуват или да се разхождат спокойно с деца/приятелка/съпруга в градинките, а не да ги нападат животни. Нямам нищо срещу четериногите, но българските стопани са нетърпими в наглостта и безочието си. Явно на някой пострадал/нахапан не са му издържали нервите!

232

Анонимен

преди 3 години

Да ви е.. и не-грамотната нация!!!В нормалните държави всичко е регламентирано от закона, който се прилага безкомпромисно! А у нас всичко е на "самотек", затова сме на този хал!

231

Анонимен

преди 3 години

Уважаеми хора от МВР,време Ви е вече да се захванате за работа.Първо налгате глоби на хората с кучета без наморници(над 5кг.) и повод. А също и за тези с отровата.Ако се разходите в парковете и дворовете на училищата ,аз съм сигурен ,че ще изкарване поне 100 000 лв. На ден,до момента в който видят ,че сте сериозни.Но до тогава ще изкарате за бюджета поне 10 милиона лв.

230

Д-р Исня

преди 3 години

Така става, като няма държава, хората се спасяват сами от глутниците.

229

Анонимен

преди 3 години

Научете си кучето да яде само храна от вас.

228

Анонимен

преди 3 години

ДБЛ-и!!!!Каква е ролята на държавате в борбата с безстопанствените животинчета в населените места?- Кастрация на безстопанствените кучета и котки.- Задължително!!!!!!!, чипиране на домашните любимци!Когато намерят изхвърлено чипирано куче или котка, глоба до 1,000 лева!- Задължитела каишка, плюс намордник за големите кучета, в противен случай глоба до 100 лева!А, не убиства на животните, които не носят вина за ши.н.те си стопани!

227

6

преди 3 години

До АнонименБсолютно подкрепям!Кучета и котки на всяка крачка -замърсяват , опасни са , без повод навън и в двора!Властта буквално спи !Явно , че тя сама се е предала!Да я бутнем!

226

42

преди 3 години

До Гюро КюмюроЛично ще го поздравя за гражданската му смелост и мъжество

225

Анонимен

преди 3 години

В София е страшно - куче до куче -навсякъде !Време е държавата да се вземе в ръце по въпроса , защото иначе хората почват ей така сами да действат ! - Не се търпи вече !при нас една бременна пуска огромно дого аргентино без повод - и тя и кучето и са Убийци !Закони,Данъци,Полиция ,Глоби,Арести

224

Иван

преди 3 години

Кучетата не принадлежат на градската среда. Екскрементите им не принадлежат на тротоарите и зелените площи. Космите и тениите им не принадлежат на детските стомаси. Хората, които живеят под един покрив с кучета, са примитивни животни, които също не принадлежат на градската среда

223

Гюро Кюмюро

преди 3 години

АКО го хванат, да го нахранят с неговите кренвирши и да го дават по телевизора.

222

Киро Рамбото

преди 3 години

Имам съмнения, че това не са кренвирши с отрова, а някой е изпуснал покупките си на земята. Просто такова е качеството на кренвиршите в магазина.

221

СС

преди 3 години

До 258 По-големи *** от хората няма. По-точно от българинът, който не е възпитан на правилно отношение към животните и към дисциплина при тяхното отглеждане. Абе не може аз да излизам с кучето, вързано на повод, върви мирно и кротко до мен и насреща една сюрия невъзпитани сополанковци се втурват и започват да крещят срещу животното, уж да му се радват. Възпитайте си децата да не се занимават с чужди, непознати кучета! А за бездомните - сигнали в общините, да си свършат работата!

220

Анонимен

преди 3 години

Който си е възпитал кучето - то няма да яде от земята. Но куче масово се взема като антистрес играчка, и обучение и възпитание няма никакво.

219

Анонимен

преди 3 години

Само да отбележа, че по закон куче над 5кг трябва да е с намордник и каишка. Няма как да изяде кренвирш на земята. Спазвайте закона и няма да ви се тровят кучетата

218

Анонимен

преди 3 години

Кучелюби, хората са по-важни от кучетата. Тия *** хапят и убиват. Който иска пес да си го гледа дома. Като иска разходка, в колата и в планината. Там пак на каишка. Песолюбците трябва да разберат, че хората са по-важни от тия маастии (кучета)

217

АНТИКУЧКАР

преди 3 години

Обичам животните, но "аман" от кучкари. Не спазват закона за носенето на намордник на кучетата. По-вероятно е някое дете да бъде нахапано от куче, отколкото отровено от кремвиршите на земята. Май на някой наш съгражданин му е дошло до гуша от безотговорни кучкари!

216

До 253

преди 3 години

България е един свинарник, където доминира силния, наглия и арогантния. Всеки на позиция тъпче тия под него и раболепничи на тия над него. Преподавател се гаври със студентите, работодател със служителите, политик с избирателите. Всеки с малко повече сила ти пиккае на главата. Ако търсиш цивилизация, няма да я намериш тук. Ако някой иска да живее достоен живот, има два варианта - да заживее като отшелник или да стане мултимилионер и да може да си позволи да не се съобразява с нищо и никого.