76

Анонимен

преди 3 години

Сега да видим какви ще са резултатите на изборите, след като машината за машинации, съставена от МВР, НАП и АМ е със сменени ръководства. Май- май ГЕРБ върви към айн цу, цвай цу, дрррррънннннннн.

75

Анонимен

преди 3 години

Всички назначения на мутрата- вън!

74

Анонимен

преди 3 години

Радев е най-истинския президент на България, Президента на народа, а този господин изпрати делта гард да бият протестиращи.

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77 Полицията пребиваше хората много преди 2 септември. Клипчетата заснети от побоя зад колоните на МС още може да ги намериш в тубата

72

Анонимен

преди 3 години

Браво г-н Иванов! Накефих се как се *** в yшанкaта на зеленочорапестото нищожeство!

71

Анонимен

преди 3 години

Протеста не беше мирен. Особено на 2 септември когато палеха полицаите със слама пред входа на НС и МС. А вечерта ултрасите ги замерваха с бомбички, взривни вещества и бутилки с бензин, замерваха ги с метални части от палатките. В същите палатки дни преди това бяха складирали взривните вещества.Вечерта беше мазало. Над 120 ранени полицаи имаше.А сега къде изчезнаха майките?Онези майки, където уж системата ги убивала, а се разкарват със скъпарски коли и бус дори си имат. Къде са сега 5-те майки?

70

Стар партиен член

преди 3 години

Такива изцепки и по наше време не се правеха.Ако имаше прегрешил другар то той се викаше в ОК на БКП където му поговорвахме тихо и кротко,посочвахме му грешчици и го изпращахме на ... нов пост ! А това тук е слободия.Господа НОВИ упарвляващи,така ли ще я карате ?!

69

Отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще спечели и предсрочните и президентските избори!След това ще възстанови на работа всички уволнени от Румен Радев!

68

Mitaka

преди 3 години

Трима бити са, всички след това даваха интервюта по телевизиите. Полицията им дължи извинение естествено.Включително на внука на депутат на Жан Виденов, по чието време полицията пращаше по 80 на вечер в Пирогов за зашиване.Дори на него, защото нито той не е виновен за дядо му, нито дядо му е нареждал да се пребиват хора.

67

от друг анонимен

преди 3 години

До АнонименНие разрушихме измислената ви демокрация по мирен начин. Да е жив и здрав Президента ни!

66

Анонимен

преди 3 години

какви бяха тези полицаи по време на протестите с боксове.татуировки.бради и някакви значки които не влизаха в официалната униформа на българският полицай..тогава нищо не казваше и се криеше . сега много комуникативен стана.

65

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си благодарен за това.

64

Анонимен

преди 3 години

И долу трябва да се изрие! Това е крайно недостатъчно!Там ,долу е страааашно- който е в системата ще разбере,останалите,колкото могат!

63

Митака

преди 3 години

Полицаите сега ще трябва да пазят новите управници от народната любов, нещата се обръщат. Така че уважавайте ги, те са там заради вас.

62

Анонимен

преди 3 години

До Mitaka 3ма бити ? Само зад колоните 3-4 ги разхвърляха като чували с картофи. Пребити до безсъзнание.

61

SS

преди 3 години

Гледах интервюто на тоа тъ.пок (даже и не прилича на мутра). Пълни глупости и лъжи, точно както говори вдъхновителя му буда.Горд бил с това, което бил постигнал! Жалка картинка! Възмутен бил и щял да емигрира... 30-ина пъти "Пак ви казвам" и "Вижте,..."Тоа трябва да бъде съден и изчегъртан, преди да се опита да напусне страната! Достатъчно е отговорен за престъпленията на 2 септември 2020. А след това само се правеше на много важен! Бе, я да го пъхнат при бай Ставри, там го чакат с нетърпение

60

Анонимен

преди 3 години

В делта гард му пазят място споко. Ееее ще трябва да работи все пак ама кво да се прави...

59

Анонимен

преди 3 години

На 4 септември 2020 г., два дни след бруталния опит за уличен погром срещу българската държавност на жълтите павета в т. нар. триъгълник на властта в София, главният секретар на МВР ясно и открито заяви своята позиция и защити действията на полицията. Трябва ли да ме плашат, че като дойдат на власт, ще се върнат за мен и колегите? Полицаите трябва да ги е страх да си вършат работата, ли?, попита Иво Иванов президента.

58

Mitaka

преди 3 години

При протестите 97ма на вечер през Пирогов по 80 човека за зашиване и фургон отпред да ги лекува. Това е по думи на Балтов, които тогава ги е лекувал. С много тежко пострадали, дела в Страсбург срещу държата.Сега за половинм година протести има 3ма бити, на които полициатя дължат извинение естествено. Единият бит е внук на депутат на Жан Виденов, по времето на който са тези тежки побои.Сега за 3 месеца протести, спиране на движение полицията ги пази и не допусна жертви и големи безредици

57

Анонимен

преди 3 години

До сега един хрантутник не видях да изглежда стройно и приветливо, че да предизвика респект и уважение. Всичките ще кажеш умишлено ги избират да са ппп р отивни или с времето системата ги изкривява. Още като надникна в св и нски те му очички и задушвам, че е замесен в 1000 далавери.