20

Анонимен

преди 3 години

Поредната порция лъжи! Евреите са били извозвани с влакове, има архивни кадри, какви маршове на смъртта ги гонят тези?

19

Коментатор

преди 3 години

До Анонимен 8Защото са конспирации, в които няма нищо вярно! А за какво им е на богатите евреи да финансират Хитлер?Всъщност Германия е била много силна, немската военна индусрия е бълвала най-модерната за времето си бойна техника, и на Хитлер спонсор не му е трябвал - той си е имал всичко необходимо да воюва, и с право е смятал че може да превземе света! Съвсем малко му е трябвало за да успее!Що за глупава конспирация е че трябвало някой да стои зад толкова могъщ човек?

18

Анонимен

преди 3 години

Ами турците са ги учили.Арменският геноцид се случва под формата на военновременна евакуация от фронтовите зони, прераства в депортация и мор по пътя.И да, крайно време е и Израел да признае арменският геноцид!

17

Анонимен

преди 3 години

Лошото е че не са успяли да ги избият до крак. Това прокажено племе което предаде Иисус Христос за 30 сребърника не трябва да тъпче грешната земя. В момента убиват малки дечица и целият свят гледа и мълчи. Путин къде си бе рожбо мамина. Да не те хвана страх от Евреите че мълчиш като че ли евреите са ти бутнали нещо в устата. А вие писачите докога ще промивате мозъците на плитко умните. Евреите искате да ги изкарате жертви ли. А сега когато те убиват безмилостно деца не са ли същите като Хитлер.

16

Анонимен

преди 3 години

руснаците освобождават лагерите и веднага ги пускат в действие и ги напълват с военопленници и собствени граждани.

15

Анонимен

преди 3 години

Когато бягащите от нацистите се превърнат в съвременните нацисти. Когато жертвите се превърнат в зверове.

14

Анонимен

преди 3 години

Комунизма го създават евреите.Хитлер е половин евреин,както и Йосиф Иларионович Сталин.Хитлер затварял в лагери евреите,защото са шпионирали за Сталин.С една дума зверствата през войната са извършвани от нацисти и комунисти.След войната само от комунисти,избили хиляди от собствените си народи,в името на властта!

13

Гражданската епоха

преди 3 години

Е свършила казват ми те! Не мислите ли, че много пресолихте яденето с ония нацист, да знаете точно за кой нацист ви говоря. Това момиче хванало се за оградата на Аушвиц или Раденау или който и да е от лагерите на смъртта. Сакскобурга ме подценява много - да историята има навик да се повтаря ... но събитията, които предчестват едно повторение са изключително различни. Страх го е горкото нацистче от руснаците, затова развява белия флаг и ги вика на разговор: Демек ще говоря, ще говоря само не ...

12

Анонимен

преди 3 години

Художествени измислици и еврески лъжи

11

1

преди 3 години

От една седмица насам,спасените от холокоста евреи,извършват холокост,над палестинските деца,но господ е велик,забавя но не забравя,ще горят в ада,спасените от целия свят евреи,за геноцида им над палестинските деца.

10

Анонимен

преди 3 години

аман от тези евреи вече,поради каква причина на тях им е позволено да нападат който си искат,да убиват когото си искат и никой не може нищо да им каже...една шепа хора са а правят поразий в цял свят...

9

Господ да пази от

преди 3 години

евреин съсед !

8

Един чичко

преди 3 години

Аз бях прав !

7

Анонимен

преди 3 години

има не малко доказателства че богати евреи са финансирали Хитлер! Това защо не го споменавате?

6

Айбайконур бе

преди 3 години

Какво да ти гледам на дъртата.

5

Коментатор

преди 3 години

Малко известен факт е че в началните години на войната, които са съпътствани от много успехи на германците, Хитлер не е сигурен какво иска да прави с евреите, и тогава все още жестокостите са изключение.Когато обаче войната се обръща, нацистите заповат да дават воля на гнева си, като една от причините е, и за да останат възможно по-малко свидетели на зверствата им. Така се стига до омагьосан кръг - отстъплението на нацистите хем дава надежди на евреите, хем обаче засилва кръвопролитията над тях

4

Анонимен

преди 3 години

А малко истории за Палестинци да ни пуснете? Може и от изгонването им от техните земи 1948 и от тези дни също!

3

Сплескан натовец

преди 3 години

пропаганда навсякъде вече !

2

Анонимен

преди 3 години

Това не им дава право да бомбардират деца и медии.

1

Про паганда

преди 3 години

Това трябва ли да има ли общо с палестинците?