90

Василев

преди 3 години

Антоанета Христова е налапала на Бати Бойко дебелата пура и не пуска гювеч на акулата Диана Найденова и на шавролето Беновска и те малко да му посмучат пурата !!!Агент Дуейн Харпър!ЦРУ!!!

89

баш ДРУГАР

преди 3 години

С 15 бона заплата , 2 бона пенсия , пълна държавна издръжка и охрана, бай Радев е мерило за обществена справедливост.

88

Анонимен

преди 3 години

Тя, червената пияница, докато не се насмуче с кръв, няма да пусне...властта. ще трябва да я теглим с кран, след изборите. Сега, тъкмо захапва...

87

Анонимен

преди 3 години

Вдигнатият нагоре юмрук не е знак, нито символ за атака. Антоанета Христова язък, че има научна титла, щом повтаря глупостите на гербавата пропаганда. Юмрукът е символ на единство и солидарност, това означават свитите пръсти. Даже командосите така си дават снак за събиране в група.

86

Анонимен

преди 3 години

112 Чакай, да видим, какво ще каже суверенитет, ако червените оркине хакнат изборите.

85

Анонимен

преди 3 години

Мишока чалгар къде е, кога ще се покаже от дупката си?

84

Чалгария

преди 3 години

Издирвания престъпник Божков и клепоухoто руско мюре Радев са главатарите на партизанското движение в България. Вие на какво друго се надявахте от платените паважни клoуни узурпирали властта? Докато не ви натресът нова Виденова зима няма да изтрезнеете!

83

Анонимен

преди 3 години

До помнещ.Ако това е президент здраве му кажи, но явно какъвто президента такъв и електората му. Не може президент да говори като най-големия лидер на опозицията.Силно се надявам да не вземе втори мандат.Бог да пази България!

82

патриот

преди 3 години

от утре протести...БСП загубиха изборите .. какви са тези червени министри.

81

помнещ

преди 3 години

до109"Приказката свърши"!-:) Жалко че не го осъзнаваш! Следя целият 1 во МУТРЕНСКИ след 1989 г"живот" на вожда ти!Па после скачането му през годините,от пост на пост в държавата та до днес!"Мутрата" ти,не е падал толкова ниско както до сега! И фактите работят срещу него!Служебният кабинет,ще уволни и разбие,СТРУКТУРИТЕ НА ГЕРБ във властта! И най после ще се проведат.Истински и демократични избори,повече от 12 г!От партията на мутрата,"печелила" ги с реално 20%ако имат и толкова!-:)СВЪРШИ СЕ! -:)

80

made in РадеФ

преди 3 години

Шоуто на века. Държавата е Титаник, а потъването предстои. Топ риалити. Честито на пасажерите без спасителни лодки.

79

Анонимен

преди 3 години

Реваншизмът е в ход, верният син на столетницата Рашков, току що, уволни основния свидетел срещу съветника на Радев, Узунов, замесен в аферата с джиповете.

78

Анонимен

преди 3 години

Придворните политолози вече започнаха, да"съшиват" новите дрехи на царя. Как така става новият профил, само за часове, може но само в приказките.Дали след изборите, няма да се окаже, че царят е гол.Вълкът козината си мени, но нравът, никога.

77

дежаву

преди 3 години

До помнещ. А дали помниш какво се случи през 2013-2014? Само питам де.

76

ганьо

преди 3 години

До БСП. Ти пък как разбра, че това е на-добрият кабинет? Изчакай поне една седмица, преди да лижеш на радеф паламарката.

75

помнещ

преди 3 години

До редакторката на статията " Анисия"! Тази статия,е обида към президента ни! Днес след 4 г и 8 дни,"ерата Борисов" ПРИКЛЮЧИ! Но "статиите" в "журналистиката" ни ПРОДЪЛЖАВАТ! Цели се да се изкара едва ли не,че президента ни е "агресивен" човек! Статия типично в стил и говорене на Борисов ,както беше до сега!Радев беше предизвикван във времето от Борисов! И вдигна "юмрук" защото Борисов прекали влизайки чрез Гешев в президенството! И Юмрука му, наистина се стовари върху Борисов!Всичко предстои!

74

Анонимен

преди 3 години

Като ги гледам. Всичките са с добра фасада. По съдържание ще разберем по късно.

73

Анонимен

преди 3 години

Ей, радеф вече изглежда по-спокоен като го няма основният му дразнител. Само тази радост да не е за кратко.

72

анонимен

преди 3 години

Някак си не видяхме,че си е скрил юмрука.Той така го е вдигнал,като танк пушката(нали е военен),и върви напред също като танк-никаква гъвкавост и компромисност.

71

Анонимен

преди 3 години

Унищожението на България .... започна