55

Анонимен

преди 3 години

Лебедовата песен на Къдравата Сю или какъв е финалът на "мъжката дружба".

54

Анонимен

преди 3 години

Даниела Митюва.Мадама и половина!Умна и красива.

53

Тангра

преди 3 години

Този верно е къдравата Сю. Защо не си гледа кариерата я в Световната банка я в МВФ, я в някое НПО.Ама сега има мисия - Агент интилегент.

52

Пак българин

преди 3 години

А коя колона са тези, които защитават интересите на САЩ?

51

Анонимен

преди 3 години

Ако не бяха Руснаците преди стотина години сега същите тези които ламкат на Борисов щяха да ламкат на Ердоган

50

Сплескан натовец

преди 3 години

Нато и къдравата сю да се изметат!

49

ivailo

преди 3 години

Безгръбначният туллупп ли говори за двуличие ? :))))

48

Анонимен

преди 3 години

Тези които целуват задниците на НАТО И Америка сега са еквивалента на тези целували османците и предавали Бъларските възстанници

47

Tangra

преди 3 години

Да не забравяме кой направи Турски поток без грам газ за България. Как газопровода заработи тихомълком, а газовата връзка с Гърция ще стане след 5 години. Хората вече почнаха да мислят за водород, ние още се отопляваме с дърва. И само се мразим, защото сме повече американци или руснаци отколкото българи.

46

Българин

преди 3 години

Тези декларации биват налагани. Събират се всички и се казва - приемете тази декларация, защото сте членове на НАТО. Нямаш много право на избор. На Борисов му е лесно. Той няма проблем с това да повтаря каквотому каже ЕС и НАТО. Затова се и прави на много принципен. Но всъщност си е обикновена западна ***.

45

ДА НАПОМНЯ НА БСП

преди 3 години

НИНЧЕ ПРЕЦЕНИХ ЧЕ 35 КАЛИНКИ НА ПОЗАСРАНО 20 ИМ ПЛАЩАШ С ОНИЯ 6 МИЛИОНА ДЕТО СА НАШИ ОТ СУБСИДИИТЕ. ВИЖ ДА РАЗЧИСТИШ МАЛКО, ЧЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ СУБСИДИИ 1 ЛЕВ. А И 60 ЧОВЕКА ДЪРЖАВА ЛИ УПРАВЛЯВАТЕ ФИРМА ЛИ СТЕ ? АКО ПЛЕТЕХА ТЪРЛЪЦИ ПО 2 ЛЕВА НА ДЕН 12О лв. за 50 000 дена сте върнали субсидиите.

44

Тодар Правешки

преди 3 години

Алоу, петоколонниците милеещи за Рассия,много слабо се представяте днес, що така?Всички петолъчници, бегом пред клавиатуратав защита на Румен Юмручето!Ще го кажа на езика на дългогодишния коалиционен партньор на БСП - Юруш!!!

43

Tangra

преди 3 години

Митов, ти си национален предател. Там където е Русия, там са и САЩ. Едните гръмнаха два склада, другите ни унищожиха цялата армия. Агент си и на всички е ясно.Кой не разбра че има само едни интереси - Българските. Утре турците като отцепат Кърджали ще ви питам къде ще ревете. Турците вече са ни завзели половина България е тяхна. Много сте ***!

42

Анонимен

преди 3 години

С руменчо към авразия напред

41

Анонимен

преди 3 години

Още един политически екстремент в партията на мафията изказва мнение ! Има ли на света по-голямо падение на държава като България ?

40

Анонимен

преди 3 години

A тиквата играе мошеническа игра с българите за да си пълни собствените чекмеджета и тези на Путин и шефовете на ЕНП!!

39

Анонимен

преди 3 години

Как веднъж не видяхте вината в себе си. Все някой ви е виновен.

38

Кики

преди 3 години

Дани ,Дани не зная в какъв род да е обръщението към Вас май и трите прилягат.Купи си и ти Дани, фабрика на 9 септември защо ли ти трябваше?И сега трябва да търсиш като Биков друг бащица.Жалка история.

37

Скоро

преди 3 години

Искам да кажа на проститутките държавни служители, чиновници, полицаи че скоро ще им излезат през носа народните пари с който Борисов ги купи.

36

Анонимен

преди 3 години

Тоест, ти одобряваш, че Радев умишлено е излъгал за това какво е било прието?------И къде Радев е излъгал за нещо?