90

Анонимен

преди 3 години

До До 98Каква е точно целта на тази комисия? Бюро жалби и оплаквания? Изслушване и потупване по рамото? За какво служи? Да показва по телевизията латиноамерикански сериали, които да се харесват на народа? Та народът да смята, че щом някой подскача и се пени е "Жана д Арк" и донася справедливст одма? И да вземе да я избере.

89

Анонимен

преди 3 години

До 102Тази комисия единственото което събира са провалени политици. В България има разделение на властите. С тая кукумявка където я води тази комисия единственото което може да стане е да спрат да носят кокошките на Ангелов от толкова крякане :)

88

Анонимен

преди 3 години

Гешев и неговата свита от прокуратурата е хубаво да се задействат и започнат да вкарват в затвора определени политици. Ако не го направи доказва твърдението за чадър и замитане на схеми !!!

87

Анонимен

преди 3 години

Грабавите мутри рекетират от 2009г.

86

Анонимен

преди 3 години

Комисията за незнаещите тук ГЕРБерасти / комсомолчета е за следните неща :- събиране на доказателства, документи и свидетели- подаването на тези документи към съответните органи- осветляеането на схемитеАко това не ви е ясно и го възприемате само като седянка / говорилна в хубаво да се информирате. За ГЕРБ само ще кажа, че ако не бяха замесени до ушите нямаше изобщо да се опитват да блокират работата. Така прави една зряла политическа сила и истинските политици.

85

До 98

преди 3 години

Да да..знаем..няма доказателства.На тази комисия работата не е да събира доказателатва, гербаджийче.Ако имахме истински главен прокурор, а не каскет...мн бързо щеше да събере доказателствата.Вие на това разчитате.Няма по големи комуниати от Бойко и ГЕРБ.

84

Анонимен

преди 3 години

Тепърва още много ще се оттърсят от страха и ще разкажат за престъпниците в ГРОБ

83

?

преди 3 години

ГЕРБ не крадат пари през Автомагистрали...ТЕ ГРАБЯТ.

82

хаха

преди 3 години

това е пародия на комисия. Няма изслушване. Комисията няма никакъв авторитет и права. От едната страна седят недовлни от управлението без да са си написали домашното и привикват хора, които не предоставят никакви доказателства, а от другата седят и им се смеят, защото всичко е по закон, та бил и той пълен с вратички предоставящи възможност за облагодетелстване. Така няма как да стане, жалко. толкова е паднало нивото на управляващи ни, че ми се повръща.

81

Марин

преди 3 години

На мен ми харесва да ни управляват ГЕРБ, нека си крадат. За разлика от другите крадци те поне правят нещо. Докато след БСП и нейните производни Мая, Слави и ИТН не остава нищо

80

Анонимен

преди 3 години

Бой по Банкянската кратуна !!! Никаква милост !

79

Анонимен

преди 3 години

Имаше един показен арест на Нокалай Цонев. И там всичко беше показно, директно и с цел борба на голяма корупция. Цяла постановка, за да ръкопляскат хората колко са твърди борещите се. И после го оправдаха. И осъди България в Страсбург и данъкоплатците му плащата обезщетение. Та и тая показност с цел ръкопляскане от народа и повишаване на изборния резултат навява повеи за махленския другарски съд. С никаква процесуална тежест. Който иска да бори корупцията би трябвало да си изпипа нещата.

78

Анонимен

преди 3 години

До Тиквониии третиКато те гледам, колко си "грамотен"... Пази боже... сляпо да прогледне.

77

Анонимен

преди 3 години

в момента има пряка битка на СИК И ВИС всички знаем кои от коя страна са

76

Анонимен

преди 3 години

Тази комисия от колко души се състои ?На снимката се вижда бая народ.Прилича на другарски съд.

75

Анонимен

преди 3 години

Комисия за кражбите в състав Манолова, Гечев и Бареков малееее е ще ни се смеят и сънародниците ни в чужбина ние сме мазохисти бре хора!

74

Анонимен

преди 3 години

Едните измамници (производители ) плюят други измамници ( депутати)

73

Анонимен

преди 3 години

До НобиИма си начин да се доказва едно нещо, дали е вярно...С доказателства... Не с клевети и съчинения...

72

ВЪПРОС

преди 3 години

Някой знае ли кои Частни Пенсионни Фондове са участвали в измамата ?Да си спасявам парите за старини .

71

Анонимен

преди 3 години

докато поне 70% от зеленчуците в магазините не станат българско производство никви субсидии за такива смешници!