139

...

преди 3 години

Навремето скачхме, пяхме, викахме и чупехме пред парламета, за да го има дяснто. Няма го вече. Не робувайте на партии и приказки! "Аааа, за наденицата ли питате" Е, тези за наденицата питат. И ще продължават да итат, пък дай Боже по парченце на всеки. По- голямо, по- малко няма значение. Но това, с този чалгар е пълен срам и гротеска, което направи. Нали си пич!? Нали ти казаха, че ще подкрепят!? Давай! Защо се набута тогава? Мислете! И с Царя го играхте, с Бойко го играете. Мислте!

138

Анонимен

преди 3 години

БСП са в много по-добра ситуация от ГЕРБ, по простата причина, че хора от БСП също протесираха и само тяхната телевизия излъчваше редовно протеста, всъщност без тяхната телевизия протестърските партии нямаше да получат популярност и даже БСП бяха най-активни.

137

до анонимен

преди 3 години

Ами не е единен центъра, просто ДПС ги изпързаляха------------Аа..., много сложна "комбинация" за нашите "географски ширини"!!!!Ний още от 1919 година си я караме по-простичко - каквото каже големият Шеф!Първо беше Германия, след това другарите от СССР, сега каубойците от САЩ!Лесно и практично, тъй да се каже!

136

Анонимен

преди 3 години

До ЧитателГлупости, Нинова предложи подкрепа на протестърските партии, без БСП да има власт или министри,но те не поеха ръката и.

135

до Ф.С.В.

преди 3 години

То, Патриот вече се е превърнало нарицтелно на фаСиСт!И не само в Бг!Така е по всички "либерално-демократичени" държави.Много скоро и "Бял" ще се окаже расистко понятие, за което ще трябва да се каем и да цункаме каквото ни кажат, и където ни посочат!

134

Истукан

преди 3 години

Излъгаха се много млади хора да гласуват за ИТН и простащината на Слави Трифонов. Дано не се повтори същото на изборите юли, защото ако се повтори ще има катастрофа за България. Ще гласувам непременно, за да не допусна да с случи същото.

133

Читател

преди 3 години

Другарката Нинова,е на път да пусне кепенците на "Позитано"и да хване гората.Отхвърлена 90% от своите,тя "преминава" през Борисов,днес "атакува" Сл. Трифонов,с ДБ и ИМВ не комуникира,защото те тотално се разграничават от политиката й,"Тука има тука няма".Структурите по места,скърцат със зъби и се чудят,как може с такава скорост столетницата да губи "височина".Ако здравомислещите в БСП,не застанат на пътя й,на 11-юли ако събере гласове за 25-калпака,ще е голяма,но може и пирова победа.

132

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми не е единен центъра, просто ДПС ги изпързаляха и сега на всичкото отгоре Цонев им каза,че загубилите гласове партии,т.е. БСП,ОП и ГЕРБ няма да са във властта, допълнително от ГЕРБ,ще се прелеят гласове в ДПС, в ИТН гласовете не са само депесарски, Слави си е разпродал партията на парчета.

131

Ф.С.В.

преди 3 години

Диянче -дай с теб двамата да направим едно филмче- ще го озаглавим "Мата Хари"- само да не си бабушландер- ще развалиш филма!!

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 167Еми да те запозная с пилето на Бойко, гледам че си готова и под вода да го ядеш :))) Бил гений.....уааааау :)))

129

Диана

преди 3 години

До Анонимен163Не бъди голословна БСП! - празни приказки на пазара...Кажи конкретно къде ТОЧНО съм "агресивна" и "нагла"! Никъде! Защото не съм агресивна и нагла, но в болният ти мозък изглеждам така - всеки, който не е с теб е против теб, значи! А...всъщност нещата съвсем не са такива! За БСП това си е нормално - вие нищо "не виждате" такова, каквото е - професионално изкривяване, значи...

128

Анонимен

преди 3 години

Прави впечатление, че Бацето и Нинчето сякаш са се наговорили и яростно нападат Дългия, който взе, че разби установеното политическо Статукво в Бг!Та, от реакцията на Бацето и Нинчето, неминуемо възниква въпросът - Кой е единният Център, който управлява БСП и Герб, и от който те получават команди??? Мъ многу Любопитну шъ знайти!

127

Ф.С.В.

преди 3 години

Всеки в БГ разбра че няма никакви Патреоте- ТЕ си пълнят джоба в Името на Майка България)))) ТЕ направиха така че думата патриот и националист-да стане жаргонна -нещо като крадец и лъжец!

126

Анонимен

преди 3 години

Нинова, не може всички да са командирки като теб.То при теб няма граница кариеризмът. Партията ти на трето място на изборите и си несменяема.Погледни първо греда та в твоето око и после критикувай опонентите!

125

факти

преди 3 години

стига с тоя чалгар бе ! от началото се знаеше че е спукан балон . а ти импексова на него ли разчиташе гласове да ти даде ? ти си бита карта , власт няма да видиш , най много да се срешнеш с Гешев . мая общата я чака същото .

124

Анонимен

преди 3 години

Нинчето отдавна е прикрита герберастка, само като е слушаш какви безсмислици ги говори :)) Все пак хубавото от целата работа е, че ще затрие партията-майка окончателно, поне това е позитив :))

123

Анонимен

преди 3 години

До ДианаДиано и ти си същата агресивна,нагла като герберите и вожда,къде се събрахте такива,сякъш един калъп ви е произвеждал!И знаем,че Бойко плаща с държавни пари на чужди агенции да го защитават и троловете им са из целия нет,даже в Тубата,омръзнахте ни до втръсване!

122

Ф.С.В.

преди 3 години

Най ми е тъжно за Магарешки и за Валерката - трайни политически трупове! Няма да има кой да показва среден пръст на протестиращите пред Народното Събрание..А торбичката Билла и ТЯ е на кантар!

121

Анонимен

преди 3 години

Няма, как България да се оправи при положение, че 72% гласуват за явни мошеници, крадци и пpocтаци.Това означава, че ако един върви напред... има двама, които му пречат по всякакъв начин...

120

Анонимен

преди 3 години

Нинова, тя твоята партия не те слуша седнала си другите да обсъждаш, нещо взе много да прифашташ от глуп0тевинете на Боце