27

Анонимен

преди 3 години

"Да ядеш сушеница и шкембе чорба а после да твърдиш че не си чалгар е извратено."Пред такава уникална "логика" и боговете ще замълчат. Живей си живота и не коментирай неща, които надскачат IQ-то ти с над 100 пункта.

26

Анонимен

преди 3 години

България никога няма да стане по-добра дестинация от Гърция. В продълйение на десетилетия българина беше второ качество, а сега ни ограничават с административни мерки.

25

Анонимен

преди 3 години

проблема на Северна Гърция е че се напълни с ганньовци, сърбежи, макета, албансци и всякаква друга ***.така че и там НЕ СТАВАВ!!!Чуя ли балканска реч и бЕгам с 200.Турчаците няма какво да ги коментирам, там са си диви ориенталци.

24

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЗАВИСИ АКО ПИПНЕШ КОРОНА ВИРУС МОЖЕ ДА ТИ СТРУВА И ЖИВОТА

23

ХиХи

преди 3 години

Ще ви струва двойно колкото в Турция плюс още толкова нерви и ядове.

22

Az

преди 3 години

Тия продължават да живеят блажено ибда си мислят, че с бетон шезлонзи по 50 лева ще привлекат чужденци. Смешници. Хубавото е че тая Година Гърция ще е много по отворена и спокойно си духвам натам.

21

Йо

преди 3 години

Ми разглеждам букинга, то много скъпо. Всяка година нощувам за по 20 лв в семеен хотел, сега няма близки до тая цена. Ако мислят да си избиват загубите от мин година с високи цени тая година, няма да им се получи.

20

Анонимен

преди 3 години

На бетономорието хич и няма да стъпя. Отивам си в Гърция, където с нас българите се отнасят, както с братушки по нашето море.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Места без чалга в Бг?!?!Ти самият си чалгар след като твърдиш подобно нещо.Самите българи сте чалгари до последния *** !!!Запомни го това от мен.Българаака е чалгар по рождение.П.П. Тези които слушат рок и рап ако си мислят че не са чалгари много се лъжат.Да ядеш сушеница и шкембе чорба а после да твърдиш че не си чалгар е извратено.

18

Анонимен

преди 3 години

Аз пък не виждам статия за Пилето? Защо е продал подарените ни фурми за които се хвалеше лани Борисов. Къде са парите от продадените подарени фурм?

17

Наблюдател

преди 3 години

За да сме в списъка на приятелските държави на Путин, агентите му трябва да продължават да имат право да взривяват и тровят на наша територия както досега. Не благодаря! Вместо да правим мили очи на психично болен диктатор, по-добре да мислим как да компенсира е с други големи пазари като Украйна и Полша. Може да се рекламиране като държава враг на Путин. Поляци и украинци ще го оценят!

16

Анонимен

преди 3 години

За кратка разходка само.Мутренски хотели твърдо Не.Сърбал съм им попарата вече.

15

Анонимен

преди 3 години

Не знам как е в Гърция и Турция, не ходя там заради ориентализма, но в Италия можете да си направите почивка на същите цени като в Несебър! Само дето в нашия курорт ще чуете гръцко, ще ви нахранят със застояло и ще ви настанят до чалга гюбек ресторанта, така че да не можете да мигнете минутка.

14

Анонимен

преди 3 години

В България ходя само на 2 места, толкова останаха без чалга. Но и те са пред чалгарстване, така че май ще се насоча предимно към Италия и Испания!

13

Беден съм !

преди 3 години

Най много да опъна някъде палатка за трима за 3-4- ри дена ,това е положението . Знам ,че е по-хубаво на хотел и на мен ми се иска ,ама със заплата 1100 лв едвам и на палатка мога да ида .

12

Анонимен

преди 3 години

Ааа...Когато стане въпрос за заплати... всеки втори пише как печелил по 5000-10000 хилки... Кво са 200 -300 кинта за българина :)))

11

Анонимен

преди 3 години

С трици маймуни искат да ловят!В Турция, Гърция и Египет е по евтино Свалете цените на половина!

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Нема празно по Черноморието, все пак ще напиша, че наистина ви брулят яко :))

9

Анонимен

преди 3 години

Единственият обект, който си струва са къщите за гости в Неофит Рилски - добри цени, изключително вежлив персонал(бях си забравил промоционалната карта и въпреки това ми зачетоха намалението на добра воля), прекрасна храна и страхотен парк! Строен от честни,малки предприемачи, а не от мутри с мръсни пари и грозен бетон!

8

Еми грант

преди 3 години

Нашето море е супер.на мен ми излиза почти безплатно да му се наслаждавам.зареждам хладилника на кемпера и отсядам в село Писменово.