354

Анонимен

преди 3 години

Тотална шизофрения. Манолова не е наред с психиката и трябва психиатър да проверява дали тези хора могат да влизат в НС като депутати.

353

Анонимен

преди 3 години

На мен ли ми се стори или вчера Манолова се обърна към Илчовски на ТИ по едно време?познават ли се? малко като с Галевите е работата!!

352

Сковани...

преди 3 години

Да й се скове ченето дано! Наду ми главата!

351

Анонимен

преди 3 години

Манолова само преливаш от празно в пусто.....................

350

РоРо

преди 3 години

Майче,майче,свърши твойта ,само дрънкаш глупости които и бабикян вече освирква.ами хващай си илчовски и на село той със сигурност е по *** и от тебе

349

Анонимен

преди 3 години

До 284 От Германия: Виждам, че държиш на информацията, че си от Германия. НАИСТИНА Е ВАЖНО, НО НЕ ЧАК ТОЛКОВА, ДОРИ СЪВСЕМ НЕ Е. Статията в Дойче Веле е добра за *** като тебе, които гласуваха за чалгаря, ама си живеят в ГЕРМАНИЯ, но аз когато видя в телевизора Евгени Дайнов - отварям прозореца, включвам йонизатора и излизам, докато се проветри. Та сапунисвай си чиниите там и си гледай Дойче Веле от Германия - ние тук ще си се оправяме както можем и без вас

348

Пенсионер

преди 3 години

До Така така:Ти за кого драскаш? На тебе кой ти плаща? Може би Манолова? Тя си е въобразила предизборно че плаши ГЕРБ. Като гледам никой не се е уплашил. Само гаргите плаши. Но много сме омерзени от простотията й.

347

Анонимен

преди 3 години

До ИСТИНАТА"Мачкай МАНОЛОВА! Добре, че някой има смелостта да натисне крадците и наглите управляващи." Мая мачка яко хуйове. Мачкаше на Петър Паунов, кюстендилския кмет от ГЕРБ оная работа, после на Ангел Найденов, а накрая май и Боко.

346

Анонимен

преди 3 години

Е като как са сковани, като Тиквата се изпусна съвсем свободно и освободено....

345

Стига бе

преди 3 години

герберасти,стига сте *** на умряло. Знам,че боли ама то е само в началото докато влезе, после ще свикнете . Ще ви бъдат накъсани шортите това трябва да ви е ясно от сега. Ще повръщате и ще връщате до последния лев. Бавно и методично начело с вожда ви. И не мислете да бягате в Турция , Ердо и той е пътник и няма да ви помогне.Аз слагам пуканките и след 11 юли започвам да гледам сеир.

344

хахо

преди 3 години

една жена мрази един мъж толкова злобно когато му се е натискала и е била изритана . боико си е виновен . а сега се е озлобила защото знае 4е пове4е няма да види парламента от вътре

343

?????

преди 3 години

АЛОО ??? СЕСТРО,ГАЛЕВА ? КРАДЯХМЕ С Г,,,,,,,,,ЗЪ СИ ,НО СЯ СМЕ НА ЧИСТУУУ!!! ШИ НА ФАНИТЕ ,,А *** ДРУГ ПЪТ

342

Да

преди 3 години

До ИСТИНАТАИска да мачка чаршафите, но няма с кой, защото вече се е измачкала!

341

Анонимен

преди 3 години

Лъжливо гнусно създание е тази !

340

SarsCov2

преди 3 години

Искаме си парите от САЩ за безумно скъпите самолети, както и парите от Русия за руско-сръбски поток. Милиарди.

339

Анонимен

преди 3 години

Мая Галева-Пеевска-Черепова е завършила в Масква "Висша комсомолска школа при Централния комитет на Всесъюзния Ленински комунистически съюз на младежта". Това още ли се брои за образование?

338

ИСТИНАТА

преди 3 години

Мачкай МАНОЛОВА! Добре, че някой има смелостта да натисне крадците и наглите управляващи.

337

Анонимен

преди 3 години

Може да е всякаква,но вчера докара Иван Пилето-любимия милионер на Боко,да се омотае като дърта кокошка в шарени кълчища и да наговори толкова неща,които дори и не трябваше да си помисля,а в крайна сметка всички разбраха,как се прави бизнес в нещастната ни държава!

336

Анонимен

преди 3 години

*** колко е надника в събота :)

335

Анонимен

преди 3 години

Хората искат промяна, но като видят тая, се отказват. Махнете я, ако искате да потръгнат нещата. Както и други стари мутри.