36

Анонимен

преди 3 години

"Върховният съд" на калифорнийската група призна, че на 7 януари тя наистина е трябвало спешно да блокира профила на бившия държавен глава, тъй като е насърчил нахлуването на тълпа негови симпатизанти в Конгреса.Гнусна инсинуация и ЛЪЖА, типична за побърканата либерастия. На Тръмп му дреме дали тея *** ще му пуснат акаунта или не. Не виждате ли че той отива към собствена платформа, и самия той каза е няма да се върне нито към суратефетря, нито към туатъра.

35

Анонимен

преди 3 години

О беше, ако гледаме на нещата по - широко а не се запичаме над това кой на какво има право. Но всеки с мнението си. Не ми харесва това че всичко е избирателно че трябва непременно да показваш лоялност и политическа коректност, че не можеш да търпиш чуждото мнение пък било то и на Тръмп. Така може да постъпва една диктатура но не и уж демократичната Америка.

34

Анонимен

преди 3 години

Дали Онова, дето му викаха "величество" придворните натаманьосници е било грешка? Не е било грешка - дойде да ни опрарви И НИ ОПРАВИ!Грешката си бяхме ние.Сега си търсиме друг нерез...Но Господ гледа и ще въздаде всекиму според заслугите!

33

Анонимен

преди 3 години

Не, не беше грешка!

32

Анонимен

преди 3 години

Не, нв беше грешка!

31

Анонимен

преди 3 години

Моля Фейсбука да реши дали да му Го натъманя!Вие как мислите (ако можете да мислите)?

30

Анонимен

преди 3 години

До Хайде по-реалистичноЗащото в случая блокира защото така са им наредили. Много избирателно. нали трябва пари да се печелят а при това положение не вървиш с губещите а с победителите и правиш това което те ти кажат. Че току виж тебе те блокирали отвсякъде. Туй социалните мрежи много добре показват що за стока са хората.

29

Фейсбук решава !

преди 3 години

Фейсбук като частна фирма може да блокира когото си иска !!!Тръмп вече не е президент и можеби не им е интересен ! Пък може и да им носи само негативи - не трябва на никого да обясняват защо го блокират ! Да си ползва конкурентни социални платформи !

28

Анонимен

преди 3 години

До ПомнещОх боже слез си прибери вересията! Тоя пак за ББ взел да ми говори макар че това тук няма нищо общо с него. Що се отнася до Фейсбук ако тази социална мрежа е такава не може никого да блокира. Иначе Славун нямаше да може да си пуска тъпите постове. Щях да го блокирам на секундата, защото е опасен за политическото здраве на народа.

27

Анонимен

преди 3 години

Тръмп в момента е никой - бивш американски президент като Джими Картър, Буш, Клинтън и т.н.

26

Анонимен

преди 3 години

До Хайде по-реалистичноМи фейса блокира този, за който са му платили.Нас няма да ни блокират, защото не сме президенти :)))

25

Хайде по-реалистично

преди 3 години

Грешка за кого ?! Нали Фейсбук е частна фирма и може да блокира когото си иска !Къде е проблема ?

24

Словянин

преди 3 години

Тръмп е 70 мил американци, реално половината от нацията. Значи в САЩ няма свобода на словото.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Да - китайската, американската...Или на пейзански държавици..., подчинени на гнусари.

22

Анонимен

преди 3 години

Някой представя ли си руска социална мрежа да блокира Путин ?!

21

Живко от Варна

преди 3 години

Аз смятам че ние хората трябва да правим само добри неща в живота си !

20

Слафтшу

преди 3 години

Като дойда на влас ша ви блокирам сичките!Да видите виа как е у Учиндол!ДА ЖИВЕЕ ЧАЛГАТА!!!!

19

ПРОБЛЕМ!

преди 3 години

Защо някой да бъде блокиран?Не се харесва на КОЙ?И тоя КОЙ трябва да решава за всеки?!А може ли тоя КОЙ да си го тури отзад?

18

Чоко

преди 3 години

Значи всеки рапер, чалгапевица, ром, негер хомо може да си снима оная работа, но Тръмп трябва да го забранят? Защо?

17

Идеалист

преди 3 години

Фейсбука не никаква социална медиа. Тя е средсто са следене, пропаганда и психологическо въздеъствие въху хората от ЦРУ И ФБР,