105

До 131

преди 3 години

Изпълзяха сега троловете и на БКП/БСП. Вие с ГЕРБ/БКП двете парчета от комунистическата столетница кога ще ни избавите от съществуването си?

104

Анонимен

преди 3 години

Тиквата ще спечели избора на бай Ставри!Още първата нощ в килията!

103

Анонимен

преди 3 години

Борисов пак ще спечели изборите. Този път с активното съдействие на т.н. "протестъри". Видяхме ги колко пари струват. Интересуват се само от собствени егоистични интереси, решиха собствените си проблеми. Не им пука за хората и обществения интерес! И ако въпреки 50 лева много пенсионери гласуваха по съвест, сега или няма да гласуват, или ще гласуват за ГЕРБ!Позор за политическия ни елит. Срам и позор! Няма такава държава! Няма такъв народ!

102

Анонимен

преди 3 години

Сега изгледах видеото, Кардамски както винаги е на ниво, трудно започна гербавата със старите мантри, но е нормално, те са много уплашени, кой знае какво още ще изкочи :))

101

Анонимен

преди 3 години

Гроб е криминална структура, а не партия!Трябва правораздавателните органи да се занимават с нея, а не да участва в избори!Ако не, да повикаме и Ислямска държава да участва в изборите?

100

Радо

преди 3 години

ББ трябваше да подаде оставка миналото лято. Тогава може би БСП щеше да спечели и в момента той щеше да е в сладка опозиция помпайки рейтинг. С ИТН няма да е така. Уви Бойко си заминава завинаги.

99

Румен

преди 3 години

До82,Далече си от политиката.ЕС, НАТО много добре знае , че земеделските фондове се градат от олигархични фирми, както и партиини.Но ЕС и НАТО видяха , че тия кандидати, които искат да свалят ГЕРБ са със слаби коне. Нито МаяМа, К. Н. С. Тр , Да Българ.Имат капацитет да напраеят РЕД.НОВАТА ЗАДАЧА Е НОВИ ХОРА НА ГЕРБ със Законите от ЕС - БРЮКСЕЛ.

98

Lina

преди 3 години

Мърр, обичам да ядосвам тъпички гербери- лесно и интерсно е. Само това , че ми пишат пискайки, говори, че истината не им понася.

97

НОВО ПЕТ

преди 3 години

УЖ БАЦЕТО Е МРАЗЕН ОТ ХОРАТА, ПЪК НА ИЗБОРИТЕ ГИ БИЕ КАТО МАЧЕ У ДИРЕК....А ОБИЧАНИТЕ ОТПЪТУВАХА В ТРЕТА ГЛУХА

96

1280

преди 3 години

До АнонименБорисов ли бърза за избори бе, съвсем изнагляхте вече протестантите? Мисля, че резидента Ви дава зор, на Борисов му е все тая, пак ГЕРБ ще ги спечели.

95

Анонимен

преди 3 години

Тоя български народ как е изпростял само да не може да си намери водачи и лидери да да избира мутри и крадци това вече е мазохизъм едни и същи 30 години

94

Банана република

преди 3 години

Любимеца на мисирките съ мъчи да става ел президенте .........

93

ЦСКА

преди 3 години

Два цирка има в момента в държавата - Леефски Подуяне и НС. И двата зависят само от Борисов. Втория го сгъват тия дни, а първият до края на месеца.Спете спокойно деца!

92

Lina

преди 3 години

Танке, по колко са платените.. публикации вече, 20 лв има ли? Не е зле- така де , мнението , като другото също се продава. Евтинко, но, колкото- толкова. Тук няма да обяснявам за сложно натоварени думи, като достойнство. Същества, подкрепящи мутра с една прочетена книга и бияч с мускули , без мозък тип стъкЕ не са за завист. Бг # Мутренска фирма и няма да бъде.

91

1

преди 3 години

Бойко, кой друг. Ето ги останалите, наредени на тепсия. Законът им предостави възможност и те? Дървена философия всеки може да прави. Тъй че, отговорът е ясен.

90

Ха, ха!

преди 3 години

До видя се разликатаТо пък другите са само акъл и *** мозък!

89

Анонимен

преди 3 години

То горко на това племе българско дето ще го води един крадец на коли лежал в затвора в Чехия

88

338

преди 3 години

Къде се скри Баце, пускам телевизор и него го няма .... Ти да видиш!?! Сега не мога да разбера колко добре живея докато той дрънка кюлчета и перка курвора за по 5 000 лева на вечер.

87

НОВО ПЕТ

преди 3 години

ТОШКО И ГАЛЕВИЦА ЛИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ИЛИ БОЙКИН И ДОНЧЕВИЦА.......ИЛИ НИНОВА И СЛАВЧО.....НЯМА ЛИДЕРИ....САМО БАЦЕТО МОЖЕ ДА ВОДИ ПЛЕМЕТО БЪЛГАРСКО..

86

Гошо...Тъпото

преди 3 години

ГЕПИ с...лидера остават...самотни.Никоя политическа сила не иска да я...пришият към тях;интересно...защо.