18

Радеф

преди 3 години

Избраха новото старо ЦИК.Клоуни начело с Фигуранта.

17

Анонимен

преди 3 години

Очаквам сега като преспи мутрата от Банкя, пак да реши да смени някой от своите в ЦИК.. Този се е вкопчил в кокала, защото знае, че падне ли от власт, ще почнат масово да излизат хора, като този земеделец, и да разказват за пачки, кюлчета, плеймейтки, рекет и т. н.

16

АнонимеН

преди 3 години

СЛЕД 2 МЕСЕЦА ЩЕ ЛЪСНЕ ТОЧНО С КОЛКО СА ФАЛШИФИЦИРАЛИ ГЕРБ ИЗБОРИТЕ В ТЯХНА ПОЛЗА!РЕЗУЛТАТА НА ГЕРБ ЩЕ Е В ДИАПАЗОНА ОТ 10% ДО 20%

15

Див Петел

преди 3 години

В ход е пълзяща промяна в геополитическата ориентация на България. Безсмисления парламент, който гласуваха миячите на чинии има една задача - промяна на изборните правила, която да доведе до трайно задържане на власт на служебното правителство назначено от фигуранта със зелените чорапи. Той хванал веднъж властта ще направи всичко по силите си да угоди на Решетников и всичко ще бъде представено като неизбежна необходимост. Задържи ли се Фигуранта, Република България нищо добро не я чака.

14

АнонимеН

преди 3 години

НИЩО ЧУДНО ИЗМАМИТЕ С ПРОТОКОЛИТЕ В ПОЛЗА НА ГЕРБ ДА СА БИЛИ НАД 300 ХИЛЯДИ ГЛАСА!И ДА ИМА ГЕРБ 50 ДЕПУТАТИ АКО ИЗОБЩО ИМАТ И ТОЛКОВА С ТЯХ СА ЗА НИКЪДЕ :D----------------------------ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ ЗАВИНАГИ С УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!И С ВСЕКИ ИЗБОРИ ЩЕ СТАВА САМО ОЩЕ ПО-ЗЛЕ ЗА ГЕРБ !ОСВЕН АКО НЕ СЕ ПРИЕМЕ МАЖОРИТАРНОТО ГЛАСУВАНЕ НО ТОВА НАДАЛИ ЩЕ СТАНЕ НЯКОГА :D

13

Анонимен

преди 3 години

Камелия беше предложена от Мая Манолова. Тя не е ли от ИТН ? Манолова адвокат на ИТН ли е?

12

Истина

преди 3 години

Скоро радостта ви ще застина !! Тези пионки ана Крадците ,олигарсите ще ви разочароватПродължавайте Мая да ви диктува какво дасе прави ,,,,, изпечена лъжкиня!!!!

11

до ОБЯВА В

преди 3 години

Ами тя логиката изискваше и председател на НС да е от ГЕРБ,но тогава мислехте по друг начин.Сега реват че ГЕРБ щял да им развали честните избори.Нали си имате мнозинство,управлявайте бе некадърници,стига сте плакали,че някой ви изял десерта.Утре ако спечелите изборите, така ли ще управлявате

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3"Края на режима на Борисов"вече го гледахме 2012-13-та год. Главно действащо лице и тогава бе Мая Костинбродска. Вместо Слави, бе Бареков. Резултата го знаем. Останахме без пари във фонда за гарантиране на влоговете. И теглихме 15 милрд.нов дълг. И то без да купуваме активи като изтребители например, които били на чертеж. В момента летците се обучават в САЩ и се прави реконструкция на военното летище. 2024-та няма да бъдат на чертеж. Ще има кой да ги управлява и от къде да излитат.

9

91047

преди 3 години

Постепенно ще свикнем с по-дълги обсъждания, повече гледни точки. Нищо не се прави набързо и на конвейр в демократичното общество. Всяка подробност се обмисля, всяка кандидатура се оглежда от всички страни. Но взетото решение не предизвиква вреда за държавата и народа. Това е демокрацията. Досегашното беше див тоталитаризъм, защото не диктуваше политбюро, а един едникнижник..

8

Анонимен

преди 3 години

До 4Научи правописа! След това коментирай! Аман от неуки!

7

НОВО ПЕТ

преди 3 години

ДАВАЙТЕ КОМИСИЯТА И СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО......И РАЗПУСКАЙТЕ ПАРЛАМЕНТА........И НЕ СЕ МОТКСЙТЕ

6

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванав защо повтаря репликите на Йордан Цонев?Дали не работят по еден сценарий?

5

Анонимен

преди 3 години

Е, тези се оляха. Не може за всичко да е виновен Борисов. Предложи им правителство - не го приеха. Сега - що Ципов си върнал кандидатурата и председателят трябвало да е от ГЕРБ. Ами, ***, като гласувате само против, как да е от ГЕРБ? Нека тази Камелия да се оправя сега.

4

шок

преди 3 години

Какво падение на ИТН. Доживяхме Мая Манолова да определи председател на ЦИК от името на ИТН. Мая Манолова управлява ИТН. Тошку и Славчу я слушкат.

3

Анонимен

преди 3 години

Крайно ниска репутация и странни отношения с пилотчето радеф ,чалгаря, дпс , васил божков и руските служби. Това ли са новите хора на ИТН ДБ и Доган??? За това ли гласуваха миячите на чинии?!

2

це

преди 3 години

Сега ББ да не се тръшне обратно - че иска шеф на ЦИК да е от неговата партия. То на него са прийом противоположните решения

1

Доц Мангъров

преди 3 години

Както по право не дадоха прецедателят на Народното събрание да е Герб като пжбедител, така Герб изобщо НЕ трябваше да дават кадидат за ЦИК, ама в Герб имя много про сти хора