128

До Каскета

преди 3 години

Не е вярно , в комунистическата държава всички са равни и са еднакво гладни и опростяли!

127

каскет

преди 3 години

това не е верно ! в комунистическа държава има всичко в изобилие , нема гладни , всички са равни !

126

Путиноидчи

преди 3 години

Долна капиталистическо-жендерастка лъжа. Северна Корея е ядрена страна, всичко им е безплатно, здравеопазването им е на световно ниво, севернокорейските пенсионери не ровят в кофите за ***. Слава на Путинъ, СССР, другаря Сталин и курза Горбачов!Извън темата само да питам. Сега по празниците кога раздават кашони с рубли.

125

Наблюдател

преди 3 години

Споко, "такъв народе" , скоро и при нас ще дойдат тези неща ! Фигурантът ще ни ги осигури !

124

Анонимен

преди 3 години

И Гюргювица мина.

123

Анонимен

преди 3 години

За Северна Корея е ясно само едно, че нищо не е ясно. Никой не знае какво наистина се случва там, а такива статийки са поредната пропагандна глупост! Явно така е наредил сюзеренна!

122

Анонимен

преди 3 години

до 123Ние вече не се братушкаме с руснаците ,но има твърде много хора в политиката които играят в техен интерес и затова си седим още на дъното

121

Анонимен

преди 3 години

Ей, цял век умират от глад и още ги чакаме северно корейците. Глобализмът е пълна простотия щото вече на всички е ясно, че води до болестти. Природата, света, законите. Ако мигрираш срещаш нови вируси, за които нямаш имунитет. Ако си стоиш цял живот в един регион с едни същи хора болести няма.

120

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 131Ти сигурен ли си, че психично здрав?Щото от това, което си написал, не личи да е такъв случая.Казваш, само в страните, където се добива петрол, има лични автомобили.Също така, интересно, че наричаш продуктовото разнообразие "еднакви продукти".Може би не си влизал в магазин от 1989та?

119

Анонимен

преди 3 години

Колко джамии има в Северна Корея?

118

Анонимен

преди 3 години

До 129Кои сте вие, които сте диваци?

117

Анонимен

преди 3 години

Имат въглища, а петрол не. Затова и колите не са разпространени, особенно за лично ползване. Глад, поради липса на пари е концепция в западния свят. Магазините не са пълни с еднакви продукти в различни опаковки, защото е нелогично. В западния модел, това създава илюзия за избор. А да коментираме какви акита предлагат за хранителни продукти, с масова реклама и красиви опаковки, дори няма нужда.И там няма комунизъм, а чучхе. Но това е за Любознателните, а не за дежурните агитатори.

116

Анонимен

преди 3 години

До Р.Р.Или системата им за прехрана

115

Анонимен

преди 3 години

До комунизъм=разруха"Ако комунистите завладеят пустинята , то със сигурност пясъкът ще стане дефицит."Доказателство за това е Венецуела, където газят до коляно в петрол, но по бензиностанциите няма бензин!

114

бойковизъм=бедност

преди 3 години

Изводът е проост, където има проост народ има бойковизъм(мафия), а където има бойковизъм(мафия) се живее много бедно и безперспективно.

113

Р.Р.

преди 3 години

Другари, предлагам да въведем севернокорейската система за гласуване !

112

Анонимен

преди 3 години

До вАзмутен Толераст"Богатите?"Какви "богати"?Другарите Лавров и Нинова не са ли представители на политиката на справедливостта и равенството?И щом като богатите НАВСЯКЪДЕ живеят комфортно, защо не живеят в рая на Ким, нали НАВСЯКЪДЕ живеят комфортно, какъв е проблема да живеят в Северна Корея?

111

Зависими от Русия

преди 3 години

Най-сигурният начин една държава да е бедна и изостанала е да е близка политически до Русия. Венецуела е просто поредния пример. Погледнете също Куба, Сев.Корея, Сърбия, Беларус, Молдова, Сирия...Ако продължваме да се братушкаме с руснаците и нас ще ни сполети същата безперспективна беднотия...

110

Гошо

преди 3 години

Авторката ,тоя Ким не го ли уморихте миналата година

109

комунизъм=бедност

преди 3 години

Изводът е проост, където има проост народ има комунизъм(социализъм), а където има комунизъм(социализъм) се живее много бедно и безперспективно.