354

Щирлиц

преди 3 години

До Анонимен 370Не са жалки бедните,а всички псевдоинтелигенти,навирили нос заради висшОто си образование,и неспособни да уважават труда изобщо.По-голямата заплата не те прави човек,другарю интелигент.

353

Анонимен

преди 3 години

Тоз може да се сравни с Химлер,куц кон без акъл.

352

Анонимен

преди 3 години

На протест утре пред президеството, стига само приказки!

351

Анонимен

преди 3 години

И сега кво концертите по фейсбука ли вече? В залата в Лондон беше друго!

350

Dinosaurus

преди 3 години

Тоя празнодумец освен Феиса друг начин за комуникация не познава ли? Не смята ли, че е време да излезе от екрана? Явно не е в час и бърка политика с шоу. Ама първото е работа и отговорност, а неговото шоу е слугинаж и каканизане на про*тотиите на сценаристите. Само че свърши, или да става сериозен ако може, или ще му помогнем ние - тези, дето му плащаме масрафите. И няма да сме толерантни и възпитани: " На зло псе зъл прът"!

349

ванчо

преди 3 години

ся като ше има нови избори ше взема си направя партия. ще се казва Партия за народно сране и ***, ПНСП, няма да лъжем хората, ще си кажем в прав текст че ние сме там за кюфтетата и парите и ще ядем и *** и пърдим.

348

Анонимен

преди 3 години

Много вярващ народд сме, след като се опитваме да издигнем сатанист да ни управлява.Народ от кол и въже по-скоро.

347

анонимен

преди 3 години

Щом Славеят е титан на мисълта защо тогава автобиографичната му книга я написа Дилов-син?Отговорът е ***-защото Славунеца е гола вода.Дилов може и да е марионетка и да фъфли,но умът му е като бръснач.А учиндолеца явно има афинитет към фъфлещите.Виж и председателката на парламента е с говорен дефект.Не че е болка за умиране...

346

Анонимен

преди 3 години

До Как СийкаХаххахахах... Ти къде си на храбулка друже? Ммм?.. От къде крдваш? :) Папкаш ли крадени парички от народа си, а?.. :)))))

345

Анонимен

преди 3 години

Президента контролир ДПС. Това от къде го изръси.

344

Руйо

преди 3 години

Забрана на партии и финансова ревизия на милионерите до девето коляно от прехода до сега и нещата ще се оправят, ама не искат !!!

343

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканАЗИС ПРЕЗИДЕНТ!!!!!Дани е честита новата придобивка!

342

Анонимен

преди 3 години

Нищо добро не чака България, когато чалгар - сатанист - наркоман се набута във властта.

341

Как Сийка

преди 3 години

Абе Трифонов,още отсамото начало в политиката / където изобщо не ти е мястото ! / за почна и ти с лъжи и подведе толкова много сънародници и сега точно ти ще ни говориш за лъжата и истината ?! Я се скривай ! Повече не ти вярваме !

340

пфффффф

преди 3 години

Тоя глуппак стана втора политическа сила и освен два скалъпени поста във фейсбук, друго не можа да излюпи. Пък уж хора имаше около него, уж експерти. Един късак и *** Тошко Африкански - сценарист, никакъв ценз за нищо и пробута една шахматистка дето хал хабер си няма момичето да си измие ръцете с нея. Ако беше вкарал и балета, може би по-добре щяха да се справят момичетата. Пълен резил!

339

Истукан

преди 3 години

Преди години се подлъгахте по Волен Сидеров и Атака, а сега по Слави Трифонов. Кой ли ще е следващият спасител?

338

Страхотен довод

преди 3 години

Страхотен довод, Слави. ГЕРБ навремето се ***, защо ние да не можем още повече. Така ли ще управляваш като имаш пълно мнозинство? Ще се състезаваш в осирането?!

337

Анонимен

преди 3 години

Слави ,Тошко и Филип ако вкарате турците с тоя си ход втора,или първа (не си го и помислям) сила вие ще сте първите паднали в боя за новото освобождаване на България!

336

до 378

преди 3 години

Можещите и знаещите гласуват за ДБ и не им пука за слугинажа. Можещите и знаещите са тотален недостиг на кадри и издържат слугинажа. Затова не им пука за него. Можещите и знаещите се борят по 0.8 души за работно място, а слугинажът- по 1000. Айде нЕма нужда от съвети.

335

Жоро

преди 3 години

Шоуто на чалгаря винаги е било шоу за политически поръчки, платени поръчки. Нека го кажа по ясно за феновете на чалгата: Чалгаджията винаги е взимал пари за да прокарва пропаганда и да манипулира хората в полза на този, който му плаща. Това прави и партията му, но сега е по-ясно кой му плаща и от кого е зависим чалгаря, а именно ченгетата които стоят и зад Резилдента, и зад Черепа, и зад ДПС.