32

Анонимен

преди 3 години

SS, каква война бе... На руските политици всичко им е на Запад, даже децата. Някои от тях даже имат наше гражданство, имоти тук. Ква война?

31

SS

преди 3 години

Хич да не ви пука ! Гледайте само война да не стане ! Тоест да станем фронтова зона заради геополитиката на големите и силните !

30

Анонимен

преди 3 години

Диктатора убиец Путин управлява от има-няма 23 г. Това дали е демократична система? В коя западна демокрация управлява някой 23 г? (Чу-гунени руски платени тралове не пишете Меркел 16 г защото тя приключва след 4 месеца с поста си)

29

Анонимен

преди 3 години

Като гледам какви държави е обявила Русия за "неприятели", то да си в тяхната компания е по-добре, отколкото да си сред руските "приятели".Мисля, че считано от днес, България и Русия официално поемат по тотално различни пътища.

28

българин

преди 3 години

А ние друг заслужаваме ли? Една власт,тресяща се във вътрешни интриги и игри,на всяка цена,да задържи вниманието на хората,след като няма нормална вътрешна политика, губейки властта, прибягна към последен кос " външната"! И почна и не спря,да се занимава и заиграва с Македония и Русия! И как разузнаването ни,едва сега сглоби " пъзела" след ГОДИНИ бре Борисов? Те *** ли са там?-:((((

27

Анонимен

преди 3 години

Да, но Сърбия плати много висока цена за това да е независима.Ние предпочетохме да сме зависими.Няма лошо, Но като си се хванал на хорото-играеш,Ако ще правим Булекзит-има цена за това, която няма с какво да платим.Ние изчезваме независимо от следващия ход на големите играчи.

26

Сатира

преди 3 години

Докато Сърбите търгуват със Русия и повишават стандарта си. Още през тази година средната работна заплата там ще бъде по-висока от колкото в България. А дори не са във ЕС!!! Бай *** тръгнал да се прави на мъж, на една от двете най-мощни държави в света. Няма толкова големи *** като нас

25

Гарантирано от Герб

преди 3 години

Да ни е честито новото повишение с 40% на цените на горивата и газта след тази приятна новина.

24

Анонимен

преди 3 години

Враг чехия, приятел северна корея. Добре че изчезват.

23

Калеко Алеко

преди 3 години

Вчера Маркучоразвивач се беше в гърдите, колко ловък бил във външната политика и как Путин му бил пръв приятел.Смех голем с тоя овчар,

22

Анонимен

преди 3 години

Има една притча, че България е наказана от Бог, защото у нас са изковани гвоздеите, с които е разпнат Христос.Гвоздеите стават и за друго, но бойните патрони са за убиване.Поставете се на мястото на Русия.Знаете, че в българските складове са мунициите, с които ще се стреля в Украйна срещу техни сънародници.Когато произвеждаш и продаваш оръжие, си слуга на Смъртта.Гаднички сме си, хора!

21

Анонимен

преди 3 години

Те има ли списък с приятели ли ? А да може би белите мечки.

20

Анонимен

преди 3 години

Винаги с Германия, никога против Русия!Става дума за България.Ние сме врата между култури.Никой няма интерес тази врата да е затворена.

19

Видимите резултат

преди 3 години

Това е върха на далновидната външна политика на овчаря от Банкя.

18

Анонимен

преди 3 години

Мъка

17

Анонимен

преди 3 години

По-лесно ще им е ако направят списък на приятелските държави Северна Корея,Куба,Венецуела и още няколко които им дължат пари

16

?!?

преди 3 години

Някой да ми каже колко страни по собствена си граница Русия може да нарече приятели. И докато ми обяснява да се зачуди защо са толкова малко.

15

Анонимен

преди 3 години

Русия, империята на злото. Колкото по-далеч от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

14

Анонимен

преди 3 години

България се гордее, че е в "черния списък" на убиеца Путин и диктатурата Русия.

13

Дядо Шишарко

преди 3 години

Ко не, откъдя на къдя те ша ни казват кой кой е бря. Ся кат на прят врагове, кой ша им плющи рускините бря. Те тях питаха ли ги бря. Я всяко лято 😍 оправям по 5-/-6 бря. Значи тъй ем им оправям раждаемостта, хем съм враг бря.