36

Язе

преди 3 години

До АнонименА Русия каква е, не е ли капиталистическа страна? Аз нямам доказателства за едно или друго и коя е по добра ваксина, обаче мога да мисля. Така, че каквито са им колите, телевизорите, телефоните, такива са им и самолетите и ракетите и ваксините. Не, че не работят но ... никой не иска да си ги купува, защото ако една западна кола изкарва 500 000 км. и после се продава то една руска едва изкарва 100 000 и после се изхвърля. Та така и с ваксините. Самите руснаци не ги искат ...

35

ДО 34

преди 3 години

Чехия е чудесен пример!!!

34

кой

преди 3 години

До процедуно питанеПак лъжеш...

33

Gregory House, MD

преди 3 години

Не е сериозно да се вярва, че за няколко месеца ще се разработят идеални ваксини срещу новия вирус.Просто е несериозно!!!Не знам дали е умишлено заради печалбите от комисионните, или просто несъзнателно заради паниката, но налице е чудовищна дезинформация и агресивна кампания за тези ваксини да бъдат наложени принудително, макар да не е възможно.Всички тези ваксини без изключение дават лоши странични ефекти и тяхната полза е недоказана, въпреки всички реклами убеждаващи в тяхната полза.

32

до и Чехия

преди 3 години

ох ти намери кой да дадеш за пример. Оставаше и като им изгониха 22 дипломата от Москва и да кажат искаме Спутник. Айде ставаш по смешен от комсомолски секретар по Тошово време

31

ПорЦелан

преди 3 години

Четете Дойчевеле? Вярвате му? Трябва да се прегледате при лекар!

30

Хора

преди 3 години

Вече в над 30 страни ползва Спутник дали може дасе скрие ако действително ваксината е "дефектни" От утре Турция очаква за 6 месеца да получи 50 000 000 дози.

29

И Чехия

преди 3 години

е поредната държава която се отказва ... Официално. Този платен с рубли медиен балон се спука.

28

до хсхаха

преди 3 години

Щом Бразилия отрече напълно руската ваксина, това говори многокакво говори бе абдалл, като ти кажат че от заявените 40 милиона доьи от пфайзер и мидерна ще ти дадат ефин среден ако купиш и една руска, ясно че ще клекнеш. При това Русия реално няма производствен капацитет да ти осигури огромни количества. Просто и ясно.

27

Ужас

преди 3 години

САЩ в доклад на държавният департамент признава че успешно са свършили работата си в Бразилия по неотрализацията на Руската ваксина. Ето това е "небрежноста"

26

Анонимен

преди 3 години

Има ли допусната небрежност при руската ваксина "Спутник V"?Бразилия отказа да я одобри---------Абе, що съ правите на л$ди, бе!Проамериканския президент на Бразилия, Болсонаро, "учтиво" беше "помолен" от САЩ да не приеме руската ваксина.Че, на всичко отгоре правите сравнения с пишман ваксините на Файзер и Модерна дето имунитета от тях трае Шест месеца, по тяхно проучване.За Астрата да не говорим $ашак работа!А, що народ измря и пострада от тях срамежливо криете!

25

до пеци

преди 3 години

след като не се използва в България защо я обсъждате, или пропагандата за очерняне си вървидруже като не им става самолета това им е един вид духовна чukuя.

24

коко

преди 3 години

моля ви се не се ваксинирайте с ваксина която оплювате,дайте на бойко той ще ви донесе по хубава от руската Астра зенка от нея се лекува за винаги човек

23

Хахаха

преди 3 години

Щом Бразилия отрече напълно руската ваксина, това говори много. Да не забравяме, че полковник болсонаро е най-големият приятел на путин.

22

Анонимен

преди 3 години

предава доиче веле доту с истината.

21

процедуно питане

преди 3 години

защо само 3 % от руснаците са се ваксинирали с този руски бок лук?

20

Крим не е руски

преди 3 години

тази пародия- "руска ваксина" е за крепостни мужици" и ***.Само корумпирани правителства може да одобрят този руски ***. ... и да тровят собствените си народи.

19

Анонимен

преди 3 години

Ваксината може и да е добра, но въпросът е как се произвежда. Защото процеса на производство е не по-малко важен. Честно казано, като се огледам, никой наоколо няма руска техника в дома си. Освен нещо останало от преди промените.

18

пеци

преди 3 години

след като не се използва в България защо я обсъждате, или пропагандата за очерняне си върви.

17

Анонимен

преди 3 години

Тази православна ваксина защо не се предлага в рубли, нали щяха да се борят долара