429

Анонимен

преди 3 години

Господин РАДЕВ работи против ДЪРЖАВАТА! САМО злобно говорене, всеки празник с НАДГРОБНО СЛОВО! Вече и ДЕЛАТА СА ЗА СЪСИПВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА !ДО КАКВОТО СЕ Е ДОКОСВАЛ НАПЪЛНО УНИЩОЖАВА-семейство, ВВС ОСТАВИ БЕЗ ГОДНА АВИАЦИЯ И ПЕРСОНАЛ С НЕВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОДЪРЖАНЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ! ПРЕЗИДЕНСТВОТО напълни с руски шпиони!

428

Анонимен

преди 3 години

България президентска република и Мая Манолова президент. Какво мислите за това?

427

Комунисти ли

преди 3 години

***....вие сте като ***, дай ви да крадете, да фалирате държавата е да обвинявате другите......Ще усетите на ти ска на Скалата скоро

426

Анонимен

преди 3 години

Кой честен и умен човек би се кандидатирал за новия ЦИК след като закона е изцяло с взаимно изключващи се текстове, освен че си противоречат.Няма нужда от избори.Направо да назначава новата шайка да управлява и без друго няма такава държава те си го казаха шоу предателите.

425

Анонимен

преди 3 години

Да бяха намалили поне броя на депутатите и заплатите им и субсидиите Завчера чух от трибуната лойка от новата шайка да вика че трябвало да спрат да наричат българските граждани българи. Но не само това ме потресе а тона и който покаваше че счита мястото за бащиния.

424

Анонимен

преди 3 години

Жестоко национално предателство на връх годишнината от Априлското вастание.

423

Соросоиди

преди 3 години

Нали същите филантропи са изначално отговорни за пандемията и за невинните жертви. Цялото зло на света идва от тая пасмина. Новия изборен проблем също от там дойде. Нарича се либерална демокрация а сега реши да рестартва, да занулява и може би да точи грешни пари по всякакви начини ваксини, фалити и какво ли още не..

422

Анонимен

преди 3 години

Шоу Партията е лице на мафията

421

Анонимен

преди 3 години

Дарагой Мой Радко просо разпери криле и полети льодчик мойсейчас мъй увудим твая Дарба

420

Анонимен

преди 3 години

Срам ме е, да го кажа, но поддръжниците на тези родоизменници, които хвърлят България в хаоса, само и само, да отърват съдебно преследване са много повече, от така известните едри, червени олигарси. Те са, не само любовницата на черепа Лилана,присвоила с лъжа 4 млн от есфондовете, но и много обикновени българи, свикнали да заобикалят закона. В тях, червенатагмеж, намира опора. Както и в тези, които си търсят работа, по втория начин, в ход е, възраждане на зрелия социализъм на Живков, сега Радев.

419

Анонимен

преди 3 години

Той не го е Челзащото е правен за Него

418

до Въпрос

преди 3 години

Защото самия речник или граматик са sorosoidi, а че това е вредно е факт. Нали същите филантропи са изначално отговорни за пандемията и за невинните жертви. Цялото зло на света идва от тая пасмина. Новия изборен проблем също от там дойде. Нарича се либерална демокрация а сега реши да рестартва, да занулява и може би да точи грешни пари по всякакви начини ваксини, фалити и какво ли още не..

417

Р.РАДЕВ

преди 3 години

....ОТПАДЪКА ОТ БЪЛГАРСКОТО СОЦ-ОБЩЕСТВО И МОРАЛ!ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ!!

416

Анонимен

преди 3 години

Радев е с обвинение в държавна измяна, черепа обвинен в присвояване на 470 млн и кражба на исторически ценности, Василев за кражба на над 4 млд от КТБ, следват останалите червениорки които Славчо учиндолски и руския човек Радев, бързат да оневинят, с тези промени в закона.Тези, които гласуваха за продажния чалгар Славчо кьочека, са или слабоумни, наивници, или антибългаридебили.

415

Анонимен

преди 3 години

458 Радев е руски слуга и злобен, себичен кариерист, без морал, неотговорен към семейството си, децата си и държавата си.Поведението му, доказва, че служи на червените олигарси и на Русия, като не забравя и себе си.Щурмът над парламента, който оглави, с вдигнат юмрук, както и "спешното" обнародване, на промените в закона, обслужващи едрия, престъпен, червен капитал, са най-срамната част в най-новата история на България.

414

До 454

преди 3 години

Радев е безидеен страхливец! Като са гласували над 2 милиона българи за него, защо не основа партия? Защото няма идеи и капацитет да направи това. По-лесно е да си получаваш президентската заплата в Бояна и нищо да не правиш. Той не говори на хората, а излива личната си омраза към Борисов.

413

До 457 германия

преди 3 години

Имам много приятели, а и аз самият работя за чужда фирма, НО в България. Никой не те спира и да си основеш твоя фирма и да работиш по договори с чужди фирми.

412

На далавера

преди 3 години

Радев не е демократ, нито сор..., нито русофил. Той е злобен кариерист, готов да изпълзи отново отгоре на всяка цена. Да си седиш в президентството, да обикаляш света с жена си и да получаваш огромна заплата си е истинска далавера.

411

германия

преди 3 години

До 445 До "от немско&qИ защо трябва да работи в бегето на измислени бизнесмени за без пари ? И аз съм в Германия и да се върна посмъртно няма да работя за беге работодател.

410

До "от немско&q

преди 3 години

Като ти е толкова мила България - ела и работи тук! Що за наглост, такива като теб, които не внасят 1 лев данък да определят бъдещето на децата ми!!!