36

Анонимен

преди 3 години

До секунди ще публикувам какви избори е имало в последните години и ще видите, че първите редовни са едва през 2021 на 4 април.

35

АнонимеН

преди 3 години

МАЖОРИТАРНО ГЛАСУВАНЕ ЗНАЧИ, ЧЕ БОРИСОВ ЩЕ УПРАВЛЯВА!!---------------АКО НЯМА МАЖОРИТАРНО ГЛАСУВАНЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ЗА ГЕРБ НЯМА ДА ИМА И 20%----------В СТАТИЯТА ПИШЕ , ЧЕ Е ПРИЕТО! А ПОСЛЕ ПИШЕ, ЧЕ НЕ Е ПРИЕТО :DКЪДЕ Е ИСТИНАТА!

34

Анонимен

преди 3 години

До ПРЕВРАТНаистина, това, което се разиграва много прилича на преврат. Правителството в оставка работи, заседава, но не се вижда и чува военния министър нищо, че е от партия извън парламента сега. Излиза военните не са под контрол в момента. Никой не пите за това.

33

Булит

преди 3 години

Значи в чужбина няма да се гласува с машини.Защо?Ами защото Мустафа и Фатмето как ще гласуват с машина?А тук нашите възрастни да се мъчат.Моите родители са възрастни и вече казаха че няма да се справят с такъв тип гласуване.

32

Иван

преди 3 години

До 999Да, но ако машината е оградена заради тайната на вота, всеки хакер може докато "гласува" да промени каквото иска. НЕ ИСКАМ ДА ГЛАСУВАМ С МАШИНА. ТОВА НАРУШАВА ЧОВЕШКИТЕ МИ ПРАВА - ОГРАНИЧАВА ПРАВОТО НА ИЗБОР.

31

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да плачете гербавите, вече друг кара влака!А вие изпаднахте извън вагоните.

30

АнонимеН

преди 3 години

СЕГА МАЖОРИТАРНО ЛИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ИЛИ НЕ!!!????????ОТ ТАЯ СТАТИЯ НЕ ГО РАЗБРАХ!

29

Анонимен

преди 3 години

До22 писал До 14, че ддс било нищоддс е най кръвожадния данък за всеки обикновен жител. Чудно, толкова много ли си ограничен! С нищожни изключения, на всяко плащане се начислява ддс, всекидневно, когато се бръкнеш за пари! Може би укриваш ддс, щом за теб ддс е нищо.

28

ПРЕВРАТ

преди 3 години

Шепа протестъри, под ръководството на Радев, с вдигнатия юмрък, направиха ПРЕВРАТ!. Това стана. В полза на дръга държава, действайки срещу собствената си, Президентът направи ПРЕВРАТ! ИМПИЙЧМЪНТ! Къде е Прокурорът? Къде е КС? Защо тези институции мълчат и допускат всичко това?

27

до Иван

преди 3 години

Така е, брат. Ама искат от следващите редовни избори. Тоест както казваш никога.От 2009 до 2021 не е имало редовни избори. Всеки път се искаше недоверие или с протести се искаше оставка. Така ще е и занапред. Това е технология. Те се съботират работата на което и да е правителство и няма да има редовни избори в близките 30 години. Дано не сме лоши пророци! Дано народа се вразуми! С машините на килограм ще се подмени вота на хората. За това никъде в Европа не гласуват с машини.

26

Иван

преди 3 години

От ИТН се усетиха, че ще загубят гласоподаватели защото се отметнаха от основното им искане и обещание за мажоритарни избори, затова ги предложиха, ама от следващи избори, т.е. никога. А, за 1 лв. субсидия мълчат, за 120 депутати мълчат...Но, бързо гласуваха за отваряне на хиляди секции в Турция, така доказаха, че кукловода на ИТН е Доган, който им даде 100 000 гласа. Важи и за Бойкикев-човека на Маджо и Прокопиев, важи и за Радев-фигуранта на Черепа, важи за Манолката, Капонката и & хора на Ц.В

25

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев когато отиде да гласува гледаше машината в продължение на минути като вцепенен. И това е човек със средно статическо IQ. Радев поне 5 минути се блещеше в екрана сякаш чакаше да получи факс от Космоса.Това е човек пилот,който се счита, че все пак има някаква зрителна представа за екран или монитор.А какво ще правят хората с IQ равно на телесната им температура когато стигнат до машината? Като се зацикли някой ще забрави дори името си. Тези машини са с венецуелски софтуер.Ще ги хакнат

24

Анонимен

преди 3 години

ДА ОТСТРАНИМ ЗАБЛУДАТА ГАСТАРБАЙТЕРИТЕ ДАВАТ ПРИХОДИ ДО 1,2 МЛРД ЕВРО/ГОД - ТОВА СА ТРОХИЧКИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НА БЛИЗКИТЕ, А НЕ ИНВЕСТИЦИИ. ЕДИНСТВЕННАТА ПОЛЗА Е ОТ ДОПЪЛНИТЕЛЕН ОБОРОТ, ДДС И ТРАНСФЕРА ЕВРО-ЛЕВ. ПОЗНАЙТЕ КОЛКО ГОДИНИ СА НУЖНИ ДА СЕ ОБНОВЯТ 1 млн РАБ. МЕСТА НА ЦЕНА 100 000 ЕВРО/раб.място при 1,2 млрд "инвестиции"/год?

23

Иван

преди 3 години

От ИТН да не са от оня етнос, защото "Ще въведат мажоритарни избори - ама друг път", защото имало нужда от време за размисъл, но за отваряне на безброй секции в Турция и машинно гласуване няма нужда от време за размисъл? Аз не искам да гласувам с машина! Който не може да чете и пише на български не трябва да гласува. Който не плаща данъци и осигуровки в България не трябва да гласува. Който няма основно образование не трябва да гласува. Луди и осъдени не трябва да гласуват. Психотест за депутати.

22

Анонимен

преди 3 години

За ИТН може да се каже - ден година храни. Изпълниха си поръчката за изборния кодекс.

21

Анонимен

преди 3 години

Изберете си направо Слави за селски цар, турете му една златна тривърха шапка на шут и го пратете в Брюксел да разсмива европейците. ТЪПсредновековен народ. Тая вашата мажоритарна система е изчезнала още с края на Византия. Сега сме 21-ви век, не 15-ти.

20

незнайко

преди 3 години

--А ЗАЩО НИТО ЕДНА ПАРТИЯ НЕ ПРЕДЛАГА ЗАКОН ЗА НОСЕНЕ НА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ НА ДЕПУТАТИ МИНИСТРИ ПРЕМИЕРИ И ПРЕЗИДЕНТИ ЗА СВОИ ДЕЙСТВИЯ ИЛИ БЕЗДЕЙСТВИЯ А ЗАГОВА Е БОРБАТА ЗА СЛАДКИЯ КОКАЛ БАЛАМ НАРОД---ХИТРИ УПРАВНИЦИ----БЕДЕН НАРОД

19

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че мажоритарната система не е панацея и тя си има кривици за пореден път се люшкоме от едната до другата крайност.

18

Анонимен

преди 3 години

КАТО ЦЯЛО ТОВА С ВЧЕРАШНАТА ЧАЛГА-ТАЙМ ПАРОДИЯ Е САМО КОЗМЕТИКА КОЯТО ПОКАЗВА НИСКИЯТ ПОТЕНЦИАЛ НА "КОНСТИТУЦИОНАЛИСТКАТА" ИВА МИТОВА И КОМПАНИЯ.ПРИЗОВАВАМ ПРЕЗИДЕНТЪТ ДА НАЛОЖИ ВЕТО НА ТОЗИ ПАСКВИЛ!!!

17

Край

преди 3 години

Народе - мажоритарните избори са твоят суверенитет и твоята демокрация. Всичките тия "партии" ги подритват, като ненужен ***, а ти си пиеш найлоновите бири и мааш кебапчета от пилешки клюнове.