13

Евала ти прайм брато

преди 3 години

Не може да се отрече заслугата за първото място по смъртност!Добре, че народът ни е обръгнал на простотийте ви и тормоза и издържа още.Дано Господ Бог ни пази и от болести и от вас управниците!

12

Анонимен

преди 3 години

Бокича шефовете на няколко големи болници голямо пазене го пазят. през ден го защитават.явно някой е топнал пръста в кацата с мед(защо не погледнат колко хора си заминаха заради липса на организация по болниците....информацията за починали спрямо болни по болници също никой не споделя...защото знаем, че царят е гол)

11

Българин

преди 3 години

Пълен провал на перчема в борбата с коронавируса. С над 100 жертви на ден, отварят всичко. Това е геноцид.

10

Уф

преди 3 години

И тоя се зарази от Тиквата. Не стъпва по земята вече. Факт е, че сме на последно място измежду съседните - Турция, Румъния, Сърбия и Гърция по броя ваксинирани. На седмо място в свето по смъртност на глава от населението. Спомняте ли си приказките за чувалите с трупове и хладилните камиони в Италия. Е, ние сме преди Италия по смъртност. Лекари стоят с часове по опашки пред РЗИ и се бият за ваксини. А тоя вместо да си мълчи, седнал да се хвали.

9

Фикрет

преди 3 години

Разбира се, че постигнахме много. Същотото като с останалите класации. Най-много заболели от глава на населението в Европа, в топ 5 по най-много смъртни случаи на глава в света. В десета глуха по отношение мна ваксинираните. Смъртни случаи директно пред полниците. Умишлено отваряне на държавата преди изборите с цел да я затворят преди 04.04.2021 като избиха по този начин не един и двама души. Да ви е честит Гроб, на следващите избори пак за тях гласувайте.

8

Анонимен

преди 3 години

И му начешаха д-то....

7

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Ъъъъ не умираха ли хора пред стълбите на болниците при този индивид и Герб?!?

6

Анонимен

преди 3 години

Вярно е вече няма място в гробищата.

5

Анонимен

преди 3 години

По-малко от милиона са. По груби сметки около 700 хиляди имат имунитет срещу вируса.

4

Никой

преди 3 години

Хахахахахахахахаха

3

ааа

преди 3 години

7-мо място по смъртност в света, 3200 умрели на 1 милион!Найстина като класиране е доста добро, но точно в тази класация щеше да е добре да сме по назад.

2

Анонимен

преди 3 години

Да, постигнахте! Хиляди умряха от адекватните ви лекарски грижи, някои даже по стълбите на болниците!

1

Анонимен

преди 3 години

слава БК... ъъъ гроп, вечна слава. Няма страшно, вече 100г.+ сме под грижите на Партията