47

Анонимен

преди 3 години

Много итересно защо в тази медия се списват само хвалби за Байдън и демократите, а за Тръмп и републиканците само колко са лоши - спорвд вас колко е обективно всичко това?

46

Анонимен

преди 3 години

А някои казват, че нашият Буци бил крадец и мошеник. Смятай колко крадене пада, когато прясно си си напечатал едни 1-2 трилиона долара, които в пъти превъзхождат разходите на целия свят....освен това целия свят ги приема за валута и петрола също се плаща в тях.Световният икономически мегаколапс е толкова близо, че идея си нямаме. Спрямо него, драмата с грипчето, ще ни се стори като майска разходка в парка.

45

Истината

преди 3 години

Слабоумието е благодетел тези дни . :)

44

Анонимен

преди 3 години

Как къде сбъркахме? Мислехме го за дъртак, пък той се оказа младеж. Не е ли очевидно?

43

мда

преди 3 години

До АнонименВсе още... но докога?

42

Анонимен

преди 3 години

Отворих, започнах да чета отчайващо неграмотно написаната/преведена статия и веднага ми стана ясно кой я е писал. Няма такова нещо като "назоваване на имена", "calling names" на английски означава обиди, неленце.

41

Анонимен

преди 3 години

САЩ все повече разчита на това, че все още долара е световна разплащателна валута. Това им дава привидната свобода да печатат на воля трилиони долари, които да раздават на всеки долнопробник, който дори не е чувал, че трябва да ходи на работа. И това е защото разпрвделят инфлацията си върху целия свят.Но всяко пиршество си има цена. Лошото е, че някой ще яде и пие ( амриканците), а целия свят накря ще плати смеката под формата на колосална криза, която е все по-близо.

40

Турчин

преди 3 години

До БРАВО на БАЙДЪНТурците винаги сме ви били българите защото сте слабаци, България винаги е яла бой от Турция и пак ще ядете бой ако трябва, и този път никой няма да ви спаси и нито НАТО нито САЩ ще си мръднат пръста за вас.

39

Анонимен

преди 3 години

Е тази статия е изцяло в духа на развитата сталисниска пропаганда - нашия вожд е най-великия, дори когато греши е винаги прав, абе най-великия на света, а той вече дори не помни имената на внуците си, на голям риск катери стълби и т.н. С малки изключения кабинета му пълна пародия, хора назначени само защото са феминистки, гейове и т.н. Големите планове на Байдън, всъщност не са негови, но както и да, важното е че те водят САЩ към икономическа катастрофа, просто няма как да стане с хипи утопии.

38

Сплескан натовец

преди 3 години

този ще се подхлъзне пак и ще падне по лице на червеното копче туй ме притеснява относно педо Байдън уволнителя на украински главни прокурори и синче също педофил и наркоман изнасилващ малки момиченца!

37

Анонимен

преди 3 години

Какъв е тоя дядко, кой се интересува от него! И 20 коментара не може да събере, дайте статия за Путин да се разплюнчат русофобите!

36

СВОЙ

преди 3 години

Когато богатите раздават пари на бедните,винаги има нещо съмнително.Частният Федерален Резерв печата пари пи чрез Байдън се раздават.Безплатното сирене е в капана на мишката.Вкарват стадото в кошарата.Какво следва?Със сигурност,не е нещо добро.Аз имам идея какво,но ще е твърде провокативно за общоприетите порядки.

35

А познайте!

преди 3 години

За Слипи Джо руснаците са виновни!Даже за липсата му на интелект - пак те са виновни!

34

Анонимен

преди 3 години

715 милиада за сдържане на Русия докатато 50 милиона американци гладуват! И какво ще сдържаш Русия със 715 милиарда, като военния бюджет на Русия е 60 милиарда - 12 пъти по малко от САЩ! А една ракета Сармат може да унищожи половин Америка!

33

ей

преди 3 години

много русофилистия се лее по тия анонимни форуми брей

32

Анонимен

преди 3 години

Какво прави Байдън-вдига данъците и раздава пари на бедняците.А дългът расте ли расте.

31

Анонимен

преди 3 години

Байдан няма никакви грешки с изключение на една ,където се кандидатира за президент!

30

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми не купувайте скъпа газ от Русия бе, кой ви кара да купувате скъпа газ от Русия, купувайте евтина шистова газ от САЩ, купувайте евтина газ от Египет, от Азербайджан, от Казахстан, от Таджикистан, от Узбекистан, от Туркменистан и от какъвто си искате стан, защо купувата скъпа газ от Русия, кой ви бие по главата да купувате скъпо от Русия!

29

Анонимен

преди 3 години

Американският Цар, ще ги оправи за 100 дни.

28

Анонимен

преди 3 години

Чичо Джо ще ви каже на вас едни шутове в парламента и подигравка с демокрацията! Нали помните какво стана с предишния балкански шут Милошевич, който се подиграваше с демокрацията?