61

Да изчезва

преди 3 години

България и българите имаме достойнство. Няма как дезертирал от фронта войни, после да иска да става министър на войната. Да е мислил, когато 10 години отказваше да играе в националния отбор.Трябва да има морал и принципи в тази държава - да не окуражаваме систематичното предателството! Този не е избягал от 1 мач, а 10 години отказваше да играе за България.Ще си скъсам българския паспорт, ако му позволят да стане шеф на БФС.

60

Даскал

преди 3 години

Аз не съм пример за много интелигентна професия, напротив, дори съвсем обикновена! Ама що като не можеш нищо се вреш, толкова ли не можеш да се прецениш?

59

Анонимен

преди 3 години

Как да се играе за националния отбор като знаеш кой е управител на БФС.Подобна беше ситуацията и във волейбола с Казийски. Не разбрахте ли че проблема не е в спортистите ,а тези които го управляват.Така е и в държавата. В спорта обаче хората имат по-голям избор

58

Че Гобара

преди 3 години

Веднага се сещам за клипа с пияното Митаче, което пуши пури и говори простотии. КАто е сложил лъскавия костюм, едва ли се е променил много. Същият галфоон, но по-богат. За съжаление тоя ще поеме БФС и след няколко години ще ни обяснява как е имал желание, но са му попречили да промени нещата.

57

Анонимен

преди 3 години

Бербатов е един наглец. Избяга позорно от националния отбор, сега иска да управлява същия отбор.

56

Пич

преди 3 години

То ако ставаше с хубави костюми, прическа и скъпи очила, всички по върховете щяха да са манекени. Бербатов ще направи грешка. До момента има добра репутация, ако поведе БФС след като излезе от системата вече името му няма да струва нищо. Това е мафиотска държава, с мафиотски шефове на отбори, с мафиотски практики, просто ще трябва да се споразумее с тях. Жалко за момчето.

55

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се реагира по-бързо и във футбола и в политиката.Трябва да се даде възможност на новини знаещи хора.В БФС и футбола е подобна картината както и при управляващите на държавата.Когато не вървят нещата трябва да се променят нещата. И в Държавата и в БФС основния принцип е шуробаджанащина и корупция.Този модел е абсолютно опасен за всички,защото унищожава всичко. Даже и за корумпираните не е полезен.В един момент няма кой да дава.

54

до vlady

преди 3 години

та за шеф на БФС какво теябва да си управлявал, ТКЗС, Детска градина или провинциален театър. Тези броят ли се.

53

Тошо

преди 3 години

Всяко нещо е като медала-има две страни, едната браво за куража, така треба, да си смел, борбен, нахъсан, но да обърнем и от другата странаима ли подготовка, стаж, опит, и най-малка представа от тия хорицадето са в БФС, и защо аджи ба те не са самонапъснали, след като отборът ни беше 4 -ти а сега е на 64 място, това значи дебела тояга 60 мм и .......де що свариш, ама без предупреждение и обяснение! Това е .......единствения неподчетен, но правилен и пряк път към изхода от тунела! Успех Бербо!

52

Българин

преди 3 години

Абсолютно подкрепям. Той е по-интелигентен, по-скромен и е видял нещо от футбола на най-високо ниво. Докато Боби, Лечков и Венци свинята и другите лапачи се доказаха като най-некадърните които сме имали някога. Не случайно и Гриша Ганчев се махна от управителния съвет, защото тези за нищо не стават. Само кражби уредени мачове и някоя друга кръчма за синчето. И да не забравяме защо се махна Бербатов. Има го в биографията му. А като го видиш как играе и сегашните всичко е ясно.

51

Анонимен

преди 3 години

още от първите пет коментара пролича що за народ сме, хейтъри мрънкачи всички разбирачи от футбол. И понеже екипа е от бивши цесекари отново е тотално разделение на лефскари и червени.Така оправия няма пичове.

50

vlady

преди 3 години

Бербатов няма управленски опит, но едва ли ще е по-лош от Перуката.

49

Анонимен

преди 3 години

Бербатов поне притежава интелект в сравнение с великото поколение,което прослави България в САЩ и след това години наред съсипваше и сега съсипва българския футбол.Той ще бъде новия президент на БФС

48

Юрген Клинсман

преди 3 години

Добре, той е интелигентен и успял футболист. Дано обаче ако стане президент да не деградира и разврати като предните. Защото всички знаем като се намърдаш на такава служба някъде в България какво става.

47

Анонимен

преди 3 години

Тоя дето се отказа да играе за националният отбор иска да става президентин. Да не е похарчил милионите че иска президентска заплата. И колко процента очаква да получи кои ще гласуват за него. Брат му наркомана майкя му баба му и деда му ли.

46

aa1830

преди 3 години

Бербо потвърждава правилото - важно е перука да имаш, кво има под нея няма значение.А и нещо ако се обърка, винаги може да се откаже от националния. Вече го е правил!

45

Край

преди 3 години

Бе то хубаво ама ние търсим премиер

44

До Трябва мислене

преди 3 години

Що ли съм сигурен, че ти си го мислил мислил и на изборите си гласувал за еднокнижника-пожарникар-бодигард и партията му, ама сега даваш квалификации за другите.

43

Анонимен

преди 3 години

Някои хора реагират така сякаш националният ни отбор е настоящият носител на световната и европейска титла, а клубният ни футбол преживява златна ера и сега всичко ще се сгромоляса хахахВече сме ударили дъното в случай, че не сте разбрали и на БФС му трябват свежи лица като тези тримата.Това са уважавани футболисти, преминали през всички нива на футбола и знаят как работи системата. И изобщо не ми хвърляйте паралели с Михайлов и Лечков, които са завършили школовката си през бай-тошово време.

42

Трябва мислене

преди 3 години

Не се гласува така за популисти от медии!Те за никъф *** не стават! Ама България- най тъпия народ на света!