215

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 227"И 1 починал да има, трябва да се изследва. Ваксината не е лекарство. Тя се прилага превантивно върху здрави хора. Не трябва да се допускат смъртни случаи"Я кажи ЕДНА ваксина, която да не предизвиква смъртни случаи.

214

Анонимен

преди 3 години

И 1 починал да има, трябва да се изследва. Ваксината не е лекарство. Тя се прилага превантивно върху здрави хора. Не трябва да се допускат смъртни случаи.

213

Тъпотии пишеш

преди 3 години

До до223Ако всеки случай беше индивидуален трябваше и всяка ваксина да е индивидуална.

212

h

преди 3 години

При 5,58 милиона поставени ваксини да има само двама починали от развит миокардит е далеч от границити, които се приемат за безопасни.Ще видите ако един ден намерят 1 милион доброволци в нормална държава да си сложат Спутник какво ще е. Обмисля се забрана на всички векторни ваксини за Ковид заради куп усложнения свързани с тях.

211

до223

преди 3 години

Именно. Не бъркайте политиката с медицината. Всеки случай е индивидуален.

210

Анонимен

преди 3 години

До ooАми това и правим - преценяваме. Просто не искаме някой политик да преценява вместо нас дали и каква ваксина да си сложим.

209

oo

преди 3 години

А вие какво очаквахте - всяко лекарство има странични ефекти. Особено ако се приложи/тества на много хора както става с тези ваксини. Просто на страничните ефекти на другите лекарства не се обръща толкова внимание. А те също имат такива. Понякога и по-смъртоносни и по-чести. Четете си листовките бе хора. И преценете трезво дали има смисъл да рискувате с лекарството или с болежката.

208

експеримент

преди 3 години

Какво предстои в следващите години никой не знае.

207

Анонимен

преди 3 години

Накрая ще си мечтаете за Астрата.

206

Анонимен

преди 3 години

Преди газ, а сега ваксини ... Какво ли още следва?

205

Анонимен

преди 3 години

Ау каква еретична статия! Не е вярно, Пфайзер са безгрешни и техните ваксини са като светената вода - нямат странични реакции, само благодат. Сериозно, от поне седмица, може би 2, Спутник V публикуват в туитър за страничните реакции и смъртните случаи от различните васкини според данните от различните страни. Във всички се вижда, че Пфайзер има между 2 и 3 пъти повече смъртни случаи от АстраЗенека. Някой да ви го казва това? Не. Защото става въпрос за договори за милиарди, които ЕС вече е дала.

204

Анонимен

преди 3 години

много кофти и принципно рядка болест е миокардита,, на практика няма лечение ...

203

а след 2-3-5 години?

преди 3 години

До Анонимен 215И което е по-плашещо, това е само началото...

202

Анонимен

преди 3 години

И това са само докладваните случаи. Недокладваните са сигурно поне 10 пъти повече.

201

.

преди 3 години

Ето това е тестване на ваксините върху различни хора.

200

Анонимен

преди 3 години

Да бе, няма връзка, естествено. Съвсем нормално е млади хора на по 20-30 години както си стоят и изведнъж да получат миокардит.

199

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 209"Пиша ги, защото опорките на агитаторите не струват и се смея на отговорите ви. Няма да се ваксинирам, защото не съм опитно зайче и така.."Мдаааааа. Успех с "кариерата".

198

Ама

преди 3 години

Естествено, че не е от ваксината, всичко друго, но не и тя.

197

Анонимен

преди 3 години

инфаркт на миокарда се причинява от много неща , едното от тях е тромбоза .

196

Анонимен

преди 3 години

"Аз не се опитвам да те агитирам. Троловете не подлежите на нищо, затова сте я докарали дотам." - Аз съм доволен от това докъде съм я докарал. За теб не знам. Работя за световноизвестна компания, не съм милионер, но не съм беден, обиколил съм 15-20 страни, живял съм 9 години в Германия и т.н. Не ми се налага да пиша коментари във форумите, за да печеля пари. Пиша ги, защото опорките на агитаторите не струват и се смея на отговорите ви. Няма да се ваксинирам, защото не съм опитно зайче и така...