21

Анонимен

преди 3 години

Никой ли не разбира че Слави работи за Служебно правителство. Служебното правителство ще бъде на Президента. В момента Бибитко си е приготвил памперси защото ще му трябват. Сужебното правителство ще подготви изборите а също така има правомощия да извади кирливите ризи на бибитко от което бибитко най много се страхува. Служебното провителство ще има достъп до всички учреждения фирми и тем подобни които са длъжни да им дадат каквито документи поискат. Това ще е най големият кошмар за биби жипи.

20

Анонимен

преди 3 години

До Сат НВсе едно пъдарин да обяснява на стадото си , че е най-подходящ :)) Да предопредя модчето, че ако продължи, ще взема сериозно да се обидя :))

19

Сат Н

преди 3 години

За БСП ще останат да гласуват 9- 10% тотално задръстени леви кукувици.

18

Анонимен

преди 3 години

И да плюйш и да ни плюйш ето какво стана:- Слави Трифонов можеше да е премиер. Само трябваше да се кандидатира сза поста, да даде 2-3 министерски позиции на ДПС, 3-4 на ГЕРБ и да се наговорт и опаланкаааааа! Ама не го направи! И това казва всичко!

17

Сат Н

преди 3 години

БСП под ръководството на Нинова играе много тьпа роля :)) Тази жена или работи за ГЕРБ или е мноого глупа ва и истерична.

16

Анонимен

преди 3 години

Може да има свестни челяци от БСП, ама нема да стане работата :)) Просто Нинчето с нищо не е показала на простолюдието, че е "заслужават" :)))

15

Не разбирам

преди 3 години

как мислят, чисто процедурно да го разградят този модел без да съставят правителство и да приемат закони. Дето мика Бойко - писнА ми да ги чакам да ме изчегъртат. Само със служебно правителство и измислен изборен кодекс няма да стане - историята го е доказала - за справка личния опит на Мая да напише изборен кодекс след правителството на Орешарски. Сега даже е още по глупаво, даже не се е минало време от предишните избори и ГЕРБ владее цялата страна. В чужбина ще си гласуват за ДПС този път...

14

Анонимен

преди 3 години

"Слави Трифонов не иска да участва в свалянето на този модел".Съвсем основателно Трифонов отказва да участва с подменен модел. Оставяме троловете тук да се п_люн_чат, да замазват това, че девизът беше "да разбием статуквото".Бсп, усул-усул, се самоизключи от статуквото, дпс и то. Така остана само изчегъртването на Борисов и ГЕРБ. Кадърът им Манолова, не млъкна да злослови и налага внушения. Трифонов обаче не се оказа толкова заслепен. Може да е неопитен политик, но има преценка за нещата!

13

Анонимен

преди 3 години

ДнесБГ много обича да пуска клипове от Bulgaria On Air. Дали има нещо факта ще цензурират една трибуквена групировка от Варна ? Започва с Т и завършва на ИМ.

12

Анонимен

преди 3 години

Изгледах видеото, девойчето се справи много добре, ония от БСП се се потеше :)) Но ми липсва русата с големите бомби, тя ги изнервяше специфично, по нейн си начин :))

11

Анонимен

преди 3 години

Аре стига вече. Славчо се на-а-ка. Яссно е. Оставете го да си бърше з-ка на мира. Стига толкова.

10

Анонимен

преди 3 години

Айде продължавайте съчниението по картинка ще се видим юли месец

9

Анонимен

преди 3 години

Когато се елементарен и обичаш простотийките не можеш да прецениш че такива като тези врачански селяни,живели на квартирки по градовете дали могат да управляват държава.Така навремето избрахте и пожарникар и бодигард на мафията за същото - дави спаси.Сега иде и криза и глад за най-необразованите,мързеливите и хростите българи от малките селища периферията на градовете и столицата.Хлупавитте народи не живеят добре и са срам за 21 век.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Дали ще се разпуснат като партии си е тяхна работа.Демокрацията не предвижда това да става с указ решение на останалите партии или по друг начин.

7

Анонимен

преди 3 години

Ето, мутри , илия павлов, хахаха. Опорки спуснати от жипко бибитков. Как си личи че професионалистите от сащ са си дръпнали екипа дет му лъска имиджа - толкова е нелеп след изборите ... смешна история и жалка. Троловете обаче налапали въдицата че герб ще векува и пак ще лапат парички... ама тоя път ще имат да вземат...

6

Цигaнин от ГЕРБ

преди 3 години

Намалиха ни хонорарите от ГЕРБ батеее.... Няма кинти за купуване на нови избори, мъкаааа....

5

Анонимен

преди 3 години

Къде е русата сексбомба, това девойче е прекалено изкуствено, нема големи бомби :)) Ще ви напусна Днес (надали), не може да не показвате малко плът :))

4

Антикомунист

преди 3 години

Изкарали са всичкото плъх и тиня да реве срещу задаващия се служебен кабинет...

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Какво разбутва Трифонов?! Че той все по купоните на Илия Павлов и останалите мутри. Как може да сте такива балами, не го разбирам. Но то фейса до това води - масово затъпяване.

2

Анонимен

преди 3 години

ИТН са прави и не може да нарушат сегащната конституция. ГЕРП, БСП и ДПС са се провалили и трябва да се распуснат като партии. Като не искат, ще има избори и като са пак вътре пак избори и задънена улица или трябва да се смени конституцията и максимум 1-2 манадата както е Радев и партия не може повече от 2 мандата да управлява.