98

Анонимен

преди 3 години

Русия завърши процеса на прехвърляне на по-голямата част от активите си на безопасни позиции ( както беше направено през 1941-42 г. с 1500 съветски фабрики, евакуирани отвъд Урал).(новата "Барбароса", уредена срещу нас от колективния Запад, воден от САЩ, се провали по същия начин, както Хитлеристкия "Натиск на Изток се проваля преди близо 80 години.) Страната вече разполага с всички необходими и достатъчни ресурси за решаване на вътрешно- и външнополитически проблеми с всякаква сложност.

97

Анонимен

преди 3 години

Пичове,ако прехвърля във България сума до 50 х евра ,ще ме обложат ли с данък

96

Анонимен

преди 3 години

Русофилите имат акъл на чалгаджия не им се ядосвайте

95

SS

преди 3 години

Шпионажът е един от най старите занимания .Без да искам да светотатствам но в библията е написано как Мойсей заръчва на 4 от своите.И вижте каква е страната Ханаан. Дали земята е посна или плодовита?Дали има здрави крепости?Четиримата тръгват по съвсем различни пътища за да стигнат до там.И така евреите навлизат в Палестина.

94

Анонимен

преди 3 години

30 години продължават да се страхуват от СССР. И една лоша новина - Русия възвърна предишната си мощ, сега освен от СССР ще се страхуват и от Русия.

93

"Франс прес&quo

преди 3 години

САЩ ОБЯВИХА ПРЕДИ ГОДИНА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНИ САНКЦИИ СРЕЩУ МЕЖДУНАРОДНАТА СЪДЕБНА ИНСТИТУЦИЯ В ХАГА И ВСЕКИ КОИТО Е ОТГОВОРЕН ЗА ЕВЕНТУАЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ СРЕЩУ АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ В АФГАНИСТАН 6 500 ЦИВИЛНИ СА БИЛИ УБИТИ, НАД 9000 ОСАКАТЕНИ СОЧАТ ДАННИТЕ НА ООН. НЕНАКАЗАНИ НО ВСЕ ПАК С ПОДВИТА ОПАШКA АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ ПОДПИСВАТ СПОРАЗУМЕНИЕ С ТАЛИБАНИТЕ. ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ ОТ АФГАНИСТАН

92

Анонимен

преди 3 години

Тези писачи в кой век живеят, СССР не съществува от 30 години. Да отидат до Русия и да я видят с очите си и тогава да пишат.

91

Анонимен

преди 3 години

Къде е в България? В Нищото!

90

Анонимен

преди 3 години

16 май 1968г. селцето Май Лай, Виетнам. Американски войник опира дулото на пистолета си в главата на млада жена и я принуждава да прави орална любов на собствения и син. След това пред очите и пуска един куршум в главата на момчето, после застрелва и нея. Американците избиват цялото село до крак - 504 души, само цивилни - жени, старци и деца, не е имало въоръжени. Никой от ротата не се противопоставя на клането. Командирът после е съден от военне съд, но помилван лично от президента Никсън.

89

Анонимен

преди 3 години

Взривовете във Сопот,Мъглиж,Арсенал и още три завода съвпадат със посещения на агенти на ГРУ в България

88

Анонимен

преди 3 години

Сега нашите *** ще почнат да ни раправят как 192 държави (колкото са в ООН без Русия) са прости и си и си въобразяват, сал една Расия винаги права.Нъл тъй?

87

Ислямски фашизъм

преди 3 години

Е истинското зло на света!

86

Военни престъпления

преди 3 години

Австралийски командоси избивали цивилното население в Афганистан по време на водена от САЩ война. Снимки от,, Guardian Australia ". При някои случаи са екзекутирани затворници, измисляни са истории за прикриване на убийствата и са поставяни оръжия до телата. Доклад описва действията на специалните сили като безобра3ни.Доклада разглежда 20 000 документи и 25 000 снимки. За сега са установени 45 извършители. ИСКА СЕ СЪД ЗА ВИНОВНИТЕ

85

ЦИНИК

преди 3 години

Бря кво да шпионират тука кът сме разграден двор и стадо без кучета ?

84

Анонимен

преди 3 години

Шест взрива във български военни заводи е направило руското ГРУ за периода 2014-2015 г. покрай Чехия фактите излязоха на бял свят нашите още мълчат

83

Възпален хемороид

преди 3 години

Това ,което знаем за тайните служби на Русия е ,че не са толкова тайни след като се дънят навсякъде!Да не говорим за опитите за отравяне с новичок ,пълен провал! А Путин отрича! Стига бе с смешен си вече 1,2,3- колко пупъти излязоха наяве компромати и от колко страни , всичко ли е атака срещу Русия?!Разбира се ,че не!

82

ПроСоТо

преди 3 години

До АтакистЧе какво друго трябва да ти се разбира от ника ти бе, шмиргел???Или казваш, че не си фен на Сидеров и партията му, създадена от руските служби, за да накарат мюсюлманите в България да гласуват за ДПС, изплашени от реториката на русофилската партия???

81

Анонимен

преди 3 години

Гласуваш за български дългуч, получаваш руско джудже, ха сега.

80

Дааа

преди 3 години

Тази статия е пълна с лъжи тъпня.Имало руски агенти из Европа! Добър ден, а американски няма ли? Немските тайни служби сложиха бойко престъпника да управлява България. Путин ли е виновен?

79

до 86 патриот

преди 3 години

Путин е от същият пол от който е онзи с памперса който греши името на починалия си син а и не може да изкачи една стълба без да падне 5 пъти.