61

Анонимен

преди 3 години

Правителство та правителство! Нали искахте качествено управление, пък какви избрахте да ви управляват. Пълни миз.ерии направихте в държавата.

60

Анонимен

преди 3 години

Представяте ли си Чалгаджията с обиците как излиза на трибуната и еякулира сериозна политическа оратория да речем - в Брюксел.Е, ако си лакира ноктите може да мине с екскюз.

59

Анонимен

преди 3 години

Този парламент няма да роди нищо разумно.

58

Анонимен

преди 3 години

Ако хората знаеха колко ти си гъст с Масква и Путин, щяха да те зачислят към шпионите в България.

57

Анонимен

преди 3 години

Ако знаете колко са гъсти, другарката и Батко, нема да се чудите, ако нявгаш изскочи инфо, че същите са си бъркали из дупките.

56

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ЦЕЛАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРОВАЛЕНИТЕ ИЗБОРИ ---ЩЕ НОСИ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП!НАЛИ , ТИЯ ПРОСТОТИИ СА НЕГОВА РАЗРАБОТКА??!!!НЕГОВ ЩЕ БЪДЕ И ЦИК!!!!

55

Еми,

преди 3 години

ако бяхте подкрепили правителството на ГЕРБ ,вече щеше да се действа и държавата да върви стабилно напред с доходи и инфраструктура ,ама не -. Славчу учиндолски ,чалгаджията и Мая костинбродска галева. Чакайте правителство,ама от пРезидента!

54

Глупости

преди 3 години

КВИ НОВИ ИЗБОРИ ,БЕ...ХА,ХА,ХААААААААААААААКОЙ ЩЕ ГИ ПРИЗНАЕ ТИЯ ИЗБОРИ ...ПО ПОЩАТА , ...ПО ТАБЛЕТА ДОМА ...И СЪС СТРОШЕНИТЕ МАШИНИ У СЕКЦИИТЕ...??!!!КОЙ ЩЕ Е ЛУД ДА ГЛАСУВА..ХА,ХА,ХААААААААААА...!!?ЕДНО С ЕДНО ...НЕМА ДА Е ИСТИНА!!!!!

53

Анонимен

преди 3 години

БСП да вземе мандата и да предложи правителството си на гласуване да видим може да се получи понеже доста депутати нямат интерес от нови избори. Президента е длъжен да им даде мандат ако не се направи кабинет до тогава

52

от форумите:

преди 3 години

Никога повече БСП на власт! БСП/БКП вкараха България през социализма в три тотални фалита, БСП/БКП репресираха неудобните, пращаха ги в трудови лагери, народен съд, безследно изчезнали, БСП/БКП криха за радиацията от Чернобил! Помнете купонната система и дефицита на стоки в началото на демокрацията! БСП/БКП фалираха 29 банки през 1996, изчезнаха спестяванията на редовия честен българин, запалтата стана 3 долара, мутри, обири, убийства, мафиотски групировки! НЕ БЪДЕТЕ БЕЗПАМЕТНИ!

51

Анонимен

преди 3 години

хахахах, БСП + Слави Трифонов. Не е смешно а е тъжно.

50

Аре бе

преди 3 години

БСП заедно със Слави Трифонов!

49

Анонимен

преди 3 години

Какво четем в пресата, че на Станишев е заповядано да напусне България от депесарите, след като ДПС и ГЕРБ се сдушиха, след лазенето на ДПС в краката на ГЕРБ, а също четем, че още с идване на поста - шеф на БСП,Нинова е преследвана и Бойко иска да я махне от този пост.

48

Анонимен

преди 3 години

Госпожата трябва да изчезне с 200 от бг политиката:)

47

Анонимен

преди 3 години

И да допълня, за да гледате сеира как наесен, другарката ще подлее вода на Чорапа, който е "умен" под някаква особено сложна военна форма.Даже, като гледам фотките, май е фанал горътъ.

46

Анонимен

преди 3 години

Другарката НИНОВА - най-добрата разработка на Баце вкарана като Троянски катър в "партията кърмилница"

45

К. Ш.

преди 3 години

БСП умря! Да живее Нинова!

44

Анонимен

преди 3 години

До Госпожа лъжаНинова изхвърли подводниците на ГЕРБ от БСП, така е преценила,така е направила,защото тези хора щяха да играят срещу партията им и в полза на ГЕРБ.ГЕРБ купува депутати на килограми и пуска свои подводници в други партии,за да ги разбива отвътре,какво да направи Нинова? ГЕРБ и ДПС играят заедно неофициално,а официално са уж противници,а Нинова ти е виновна?

43

Анонимен

преди 3 години

Какво се опитвате да покажете с тези изплезени Крачуни и палячовци? Че ви е много весело и нямате никакви проблеми в държавата ли? Много смешно, ха ха. Имате чудесен черен английски хумор.

42

Госпожа лъжа

преди 3 години

Преди два дни каза, че Боко и купил депутатите и членовете на ВПСДнес - единствени не били се продалиМного лъже бе