221

V

преди 3 години

Дойче Велеможе да са всякакви:нагли лъжци,прости манипулатори за още по-проста публика,достойни наследници на маргинализиращите и истерични медии в Нацистка Германия,търсещи врагове на научната доктрина под път и над път.Единствената разлика между тогава и днес е очевидна:Сега правилната наука не се занимава с вроденото расово превъзходство,а с ваксиналното фундаментално превъзходство.Но каквито и да са тези морални ***, не можем да ги обвиним в едно:антисемитизъм.Би било абсурдно,когато знаем колко обичат парите на аврамовото чедо Сорос.Съответно любят и приятеля му Гейтс,както и фарм

220

Анонимен

преди 3 години

И Българите са като всички народи.Когато падна Т.Живков Надеждите да се живее свободно,ред и законност и икономически просперитет както на запад бяха големи.Но уви.Тези от запад се съюзиха с бившите тукашни изедници и техните фирми и деца сега.За Бг се предвиждало да сме само заден двор за евтини и вредни производства и евтина раб. ръка.Никой нищо не инвестира,Няма нито една независима медия прозападна.Подкрепят се правителства от бивши полицаи и комунисти продънени от корупция техни слуги.

219

Анонимен

преди 3 години

Руснаците никой не ги харесва или иска освен няколко платени вписвачи из форуми и разни потомствени комунисти. Никой нормален човек със сиво вещество не може да харесва Русия особено след това което е причинила на България и света. Русия е последната крепост на негодника. Затово злобата и омразата е присъща на русофилите.

218

Възмущение

преди 3 години

Този скапан сайт започна да цензурира и числата опитайте се да напишете седемнадесет с цифри и ще получите *** вместо числото.

217

Анонимен

преди 3 години

Не знаех че в този сайт и числото 17 се цензурира. Става въпрос за седемнадесет жертви от руските терористични актове на българска територия.

216

България нехае

преди 3 години

Вече се знае кой взривяваше българските военни заводи в периода февруари 2014 април 2015, пет взрива със 17 жертви. това са руските шпиони:Владимир Моисеев (псевдоним Владимир Попов), Денис Сергеев (Сергей Федотов), Сергей Лютенков (Сергей Павлов), Егор Гордиенко (Георгий Горшков), Николай Ежов (Николай Кононихин), Иван Терентиев (Иван Лебедев), Алексей Калинин (Алексей Никитин)Българската прокуратура укри руските шпшони и агенти. Видяхте реакцията на Чехия за 2 взива и двама загинали.

215

американеца

преди 3 години

Ами като се пълнят новините по тая тема , нещо за бомбандировките на НАТО с обеднен уран над цивилно население и събаряне на мостове и цивилни сгради в СЪрбия

214

пияница мистик

преди 3 години

Най-странното в тази бедна и жалка държава на джуджето убиец е, че не се опитва да подобри живота на населението си, да развие страната си, която е огромна, а гледа все към чуждите държави.

213

Гигов

преди 3 години

Браво,сега ли се усетихте.Досега не забелязахте ли,че Руската дипломация е най многобройна най многобройна в България с над 20 отдела и тъмни дела на фона на Европейското ни членство.Тука е *** отвсякъде Няма бъдеще за нашата родина,всичко е на ръба на ейзберга.

212

Анонимен

преди 3 години

ХИБРИДНИТЕ АТАКИ СРЕЩУ ГЕРБ СА ЧАСТ ОТ ГЕОПОЛИТИЧЕСКАТА СТРАТЕГИЯ ЗА РАЗДЕЛЯНЕ И НАСЪСКВАНЕ НА НАРОДИТЕ НА БАЛКАНИТЕ....ТЕХЕН ПРОВОДНИК Е АГЕНТ РЕЗИЛОВ

211

Анонимен

преди 3 години

Наскоро гледах американския игрален филм "Приятели", в него става дума за приятелите Бил Клинтън и Тони Блеър. Акцентът е върху войната в Босна. Добре направен филм с известни артисти. Хубавото на американците е, че при тях скрито-покрито няма. Казват си всичко рано или късно.

210

Анонимен

преди 3 години

През 1925г. д-р Гьобелс пише в Ню Йорк Таймс "Ленин е най-великия човек след Хитлер". Днес Путин се мъчи да ги догони и двамата.

209

Анонимен

преди 3 години

'' Използва нестабилните общества в региона, за да печели терен ''........................Правят това не само на балканите, а навсякъде по света ...Логиката на путинизма е логиката на уличния хулиган - знаe, че никога няма да го приемат за равен и единственото, което му остава е да прави мръсотии Колко тъжно е до къде падна великата руска империя - империята на руските царе като Петър Велики ... но всичко това е пряк резултат от комунизма, както и в България междувпрочем

208

Американ

преди 3 години

Русия пречи на идеологията на джедъризма и безразборната "маймунска" имиграция и по този начин "взривява" Балканите срещу пропонентите им от Запада.

207

Сата НАТО

преди 3 години

Сега България щеше да е райска градина ако не я бяха окупирали красноармейците и ако партизаните не бяха избили 70 000 българи между които княз Кирил, дворянство, аристокрация, генерали, офицери, учени, учители, инженери, лекари, индустриалци, земевладелци и прочие.----- Слакай маската и се потапяй, вижда се, и хабер си нямаш какво означава дворянство. Такова чудо в България никога не е имало.

206

Анонимен

преди 3 години

Още от заглавието всичко е много правилно. В България обществото е нестабилно щото има прекалено много българи, които гордо ще развеят руското знаме докато през сълзи изричат името на Путин.

205

Сата НАТО

преди 3 години

Западът имаше предимство пред Просията, когато предлагаше и даваше СВОБОДА. Сега Западът предлага само локдауни, издевателства над здравия разум и отнемане на основни човешки права. Ами мерси ви и от Бетховен, и от Фондер ***, ако ще съм животно, по-добре да съм си в славянската ***.

204

Реалист

преди 3 години

До До 233 Чичко брадати ! Името на лейтенант Уйлям Кели ,осъден от военен съд на САЩ ,точно за тези зверства в Май Лай ,говороли ти нещо ?

203

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Балканите ги взриви ,демокрацията с нейният популизъм ,лъжи ,ксенофобия,расизма към коренните народи. С лицемерието си ,корупцията ,с насаждането на омраза ,наркомания ,проституция и други ,демократични ценности .

202

123

преди 3 години

Както скоро доста медии ще обърнат палачинката, тъй като тулупа си отива, така доста медии ще обърнат палачинката като изръмжи Баба Меца. Но сега са храбри пудели.