239

Тая па

преди 3 години

С тая чужбина ненавиждам ви

238

Анонимен

преди 3 години

Славчо защо твоите апапи в парламента не предложат да се гласува с СМС??За партия ИТН изпрати СМС на номер 7878 за всички оператори на цена 78 ст. без ДДС.А преференцията ще е да пишеш в СМС-а "DMS Toshko"

237

Анонимен

преди 3 години

Завъртясе Шоуто в Парламентамуренската партия на Мая с в Екстаз

236

мъдю

преди 3 години

Българин да кажеш че си буди отвращение, крадливи, корумпирани, ***. Хората в чужбина възприемат мн по добре сомалия, бангладеж, африка и т.н., защото са бедни и будят съжаление, българина буди отвръщение.

235

реалнафантазия

преди 3 години

Тъжно е да се гледа за какви хора са гласували българите в парламента... Но така е навсякъде. Няма да чуете от трибуната на парламента да се говори с програми как да излезем от дъното на всички важни класации за оцеляването ни като народ.Не бих се учудил свестните хора, ако са се отвратили от видяното по телевизора, а останалата част, тя не осъзнава какво вижда с очите и се радва на този цирк... :)

234

Анонимен

преди 3 години

Българите, които са се установили трайно в чужбина рядко гласуват. Гласуващите са най-вече сезонни работници, които са заминали да поспечелят в чужбина, но се връщат да харчат в България. И туй-таме някой друг.

233

Анонимен

преди 3 години

Въпроса тук е че Бойко Борисов държи Държавата в Правия пъта Шоу Партията и Мутрите на Мая бъркат с големия миксер кой кавото иска и Бърка

232

Lora

преди 3 години

Искам да попитам дали от ИТН са направили и сметка колко ще струват тези промени? И колко ще струват изборите в бъдеще. Кои бюджети за какво трябва да се намалят за да се посрещнат тези огромни допълнителни разходи. Жалкп е как 240 душиобслужват собствените си интереси с парите на народа - да си гарантират избираемост и топло място за да сивършат корупцията.

231

ко40

преди 3 години

абе ***, ти колата си не можеш да регистрираш в КАТ без познати или да платиш , А си тръгнал да ми обясняваш че без бойко слънцето няма да изгрее.

230

Анонимен

преди 3 години

До ко40Мая Манолова и Татяна Дончева ще прокарат тази нова безпристрастност. Нали са нови лица с нов морал?

229

Анонимен

преди 3 години

Я виж ти Герберските *** яко са ги активизирали. Плюят против ИТН като за последно..Охх съвсем забравих, ами че то си е запоследно. ГРОБ и Бойко отиват в историята..Ха ха ха

228

Анонимен

преди 3 години

Е, как точно по пощата? Адресирано до ЦИК? В какъв срок трябва да дойде писмото от избирателен район Томбукту? Кой ще приема и работи с писмата?

227

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 233Вярвайте, че машините ще ви донесат свобода. Нали хора са ги правили, хора работят с тях? Иил като види някой машина и смята, че тя е неманипулиуема

226

Курти

преди 3 години

ИТН може да се смята за И Така Нататък

225

реза

преди 3 години

децата на нашите изселници ги боли кой управлява в бг. ще тръгнат да гласуват в разград с автобус, леле. кво ще им дадат, 50 лв за вода за изпът.

224

Тайсън Кючек

преди 3 години

Чалгари Трифонов започна с кypвeнските си номера. Някой изненадан ли е?

223

ко40

преди 3 години

абе ***, целта не е кой управлява, а да стане така, че който и да управлява да се спазват законите и най важното да има работещ безпристарастен съд. Всички знаем, че бойко краде, хващат го и нищо. Хайде снимай и вас така евро и кюлчета да видим след колко минути полицията е у вас. всеки в бг има познатим, които работят в общината, съда и т.н. Е много добре знаем как става всичко в БГ. Тези които са от герб им харесва тази практика, ясно като бял ден.

222

Изнервен

преди 3 години

До ЕТО ВИ ПРОМЯНАТА: Ей, кpeтен. Престани с тези главни букви да щрапаш глупости! Сложи си очила най-сетне!

221

Анонимен

преди 3 години

Гласуването в чужбина трябва да се забрани със закон!

220

Додо

преди 3 години

Най-големия порок на българските избори е, че гласуват българите, живеещи в чужбина. За всяка една държава това е лошо, по много причини, но за България е направо пагубно. Основно заради Турция и големия брой турци, гласуващи на българските избори.