423

Истукан

преди 3 години

Слави Трифонов не се е оженил, няма семейство и деца, защото не иска да поеме отговорност. Същото е и в политиката. Не става, ама го избрахте. Да ви пита човек защо се полъгахте по него? Ама защо? По-голяма тиква е от Борисов. Каква отговорност ще поеме за премиер като не може да поеме отговорност за семейство? Голяма излъгация. Отново Борисов няма алтернатива и отново ще спечели предсрочните парламентарни избори. Не знам докого тази игра?

422

Gotin

преди 3 години

Mutra kritikuva mutriKradeca visa drqzhte cradeca Aide tikvoch pandelata the chaka

421

Анонимен

преди 3 години

Борисов категоричен: "Те не могат да направят правителство, защото ще се види кой стои зад тях"Това е очевадно. Борисов се превърна и в анализатор. За това е силен. Той вижда от позиция на опита. На фона на пропадналите сбирщайн уж нови партии - Борисов изпъква като академик.

420

Анонимен

преди 3 години

На Слави ,му казват какво да прави.Явно ,Ахмед Соколов го бута от субсидия и мажоритарен вот.Така Славище намали плебса гласувал за него.Остава ИМВ,където мисля ,ще съставятправителство на малцинството.Пред-стои второ действие.На сцената ,самоще помаха ,Голата Маха- Тошко Йорданов.Изпращачи сър.

419

Анонимен

преди 3 години

Борисов: "Мутрите си вкараха адвокатите в парламента, до обед техните кантори ще защитават престъпници, а следобед привикват главния прокурор и върховния съдия да им се отчете по тези дела. Там ще ги мачкат. Каква независимост на съдиите ще има, когато адвокатите на престъпниците ги викат да им задават въпроси. Всеки ще гледа това изслушване да му мине по-гладко.Да не говорим за лъжите за мажоритарен вот татко ще ми купи колело, но по-нататък, след четири години"Продължавй да ги мачкаш,Бойко!

418

Анонимен

преди 3 години

Хайде ,разбирайте се помежду си и направете някакво правителство!

417

Анонимен

преди 3 години

Този не разбра че жените които се отъркват покрай него го провалиха..Севдето, милионерката с държавна заплата измисли сценареия с джипа ,отвръти всички, ,онази от Кърджали която той добре определи,я показваше постоянно на показ/друг е въпроса как се чувстват ,мъж , деца ..../

416

Анонимен

преди 3 години

Борисов трябва да влезе в затвора, защото в противен случай всеки ден ще мъчи хората, като днес с цените на парното и топлата вода!

415

Анонимен

преди 3 години

Има Такъв Некролог на следващите избори са аут.

414

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоБраво на редакторския колектив. Със старание и опит доказахте , че поговорката : "Нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено" е вечна. Не съм мисионер , а червената петолъчка отдавна е татуирана на челото. Трябва да се пази рода, пък и службата !!!

413

Анонимен

преди 3 години

Голям *** от всички партии в парламента и нещата отиват към служебен кабинет.Честито влизаме в спиралата на безвремието и хауса.Хората са обезверени и омерзени от тоталните кражби и безочието на политиците управлявани от олигарсите.

412

ПроСоТо

преди 3 години

рекох че тоя ше се кротне поне за малко докато нещата се поуталожат и поизяснят,обаче НЕ,пак е тук,пак се пъчи,пак бръщолеви,пак обижда и се заканва!!!!!!..Че луд умора нема е известно,но...за подобни случаи са измислили усмирителните ризи..Така ще излъкути темите и целите с джавкането си Мутрьо,че ще се забравят всичките му далавери и престъпления..а дали ще стане така?

411

И така нататък

преди 3 години

Итн чакат да го получат за да го върнат. Като горещ картоф ще им е. Не гласуваха за мажоритарен, не приеха субсидия за лев, не искат на управляват. Щели да предложат мажоритарен като има сигурен кабинет да работели спокойно. Ами то такъв не е имало 15 г. Явно ще чакат да имат 220 депутата. Но няма кой да ги чака. Нито да печелят избори, нито да говорят. На следващите избори са на бунището. Аман от експерименти. И на този народ не му ли омръзна да прави една и съща грешка?!

410

акуд

преди 3 години

хаиде на бас, че ИНТ ще върне мандата . като и другите партии на " протеста" и ще ни забучат нови и нови избори докато ДПС не станат отново трета и незаобиколима партия

409

T

преди 3 години

Добре беше при комунизма - знаехме за кой да гласуваме, не се чудиш. Ако не ти се гласува, ще те "поканят", духова музика, кръшни хора на мегдана и т. н.

408

Анонимен

преди 3 години

Накъде отиват нещата? Накъде отиват новите в парламента? А бе вие като пуснете водата в тоалетната , интересува ли ви накъде отива онова кафявото.

407

Истукан

преди 3 години

И ИТН ще върнат мандата. Остава БСП да състави правителство или да се отиде към нови избори.

406

анонимен

преди 3 години

до 261Вие очевидно сте психиатър,тогава какъв вид разстройство е когато един индивид,в случая славеят,е винаги нацупен и намръщен,дори в своите "шоута",чете написаното от сценаристите(колко по-добре стои този грък сега по bTV) защото сам нищо не може да роди,когато е толкова самовлюбен,че на 50 и кусур така и не се задоми(достойни за него няма),когато назидателно размахва пръст и не си признава грешките,когато презрително мълчи,когато демонстрира превъзходство над другите...Отвратителен е!

405

izh

преди 3 години

ИмаТакиваНедоразумения, но има и и такъв народ дето му е по хубаво да се срине държавата и той да гледа СЕИР два дена, а на третия като трябва да си плати за представлението да почне да се подмазва на условните нови, че да мине по евтино Сърбайте си домашната парцуца на фона на Тайсън Кючека, ама най добре ще направите да отидете на Запад . че напоследък няма кой да чисти тоалетните

404

Анонимен

преди 3 години

Сега променят закони за да могат да освободят червените олигарси. Учиндолеца е никой!