168

До гербер

преди 3 години

Другарю гербер, може ли да обясните на избирателите си защо бб ги излъга, и не влезе в парламента, след като беше избран в две листи?Може ли да обясните от какво толкова го е страх, че не смее да стъпи в парламента да дава обяснения?Може ли да обясните защо, вместо да говори за себе си,този жалък човечец с нарцистични наклонности се опитва да каже какво биха направили останалите?Вече дори не сте смешни с тези болнични дето ви пречат за паламента, ама не пречат за гукане с Ердоган. Гербидж.

167

Анонимен

преди 3 години

Отидоха кат аслани, върнаха се кат пос.ани.Това им е голямата драма на гербиджа. Колкото и да реват, че са първа политическа сила, колкото и реват, че уж народът ги бил избрал, виждат, как са в изключително тежка изолация.При това състояния всякакви упреци към останалите партии са, меко казано, смехотворен детски плач.

166

Време за промяна

преди 3 години

Митов, имаш още пет дена да приказваш, а след това ще трябва да върнеш мандата и пак ще си господин Никой. Поредната гербаджийска калинка.А Анти-ГЕРБ партиите трябва вече да започнат да си говорят лице в лице, а не през медиите.

165

Анонимен

преди 3 години

А тоя наясно ли е ,че го назначиха за бостанско плашило и единствената му далавера е мазно вечно петно върху името му?!

164

Тикволандия

преди 3 години

Какво доживяхме! ГЕРБ да предложат правителство, а да не предложат за премиер Бойко Борисов. Смях в залата.

163

Анонимен

преди 3 години

До кикоманМисленето ти е първосигнално като на 5 год дете!Политиката не е за теб!Не съм *** и имам фирма с 40 служители!Това между другото!Бъди здрав!:))

162

Анонимен

преди 3 години

Излъгахме Тоя Народ са такава безнадеждна история,че направо не мога да повярвам,че ги има!

161

гербер

преди 3 години

До До 174-БравоПърво,не е тиквун,а Бойко Борисов!И второ,това показва само че е БЪЛГАРСКИ политик,а не н***дупен русофил или туркофил!А това че сам го казваш е похвално!:))

160

гербер

преди 3 години

До ЦунамиБедна им е фантазията какво ги очаква през лятото!Сега нека се порадват на 15 мин слава!:))

159

Анонимен

преди 3 години

твоите любимци са тези които ще отговарят пред хората защо сме загубили милиардите от Европейския съюз------Кои милиарди?

158

Анонимен

преди 3 години

Долу герб

157

Цунами

преди 3 години

До .!.192Борисов на тези избори понесе ударите на бившите си съратници, които той отстрани със замах дори и само набедени за корупция,а те не прощават. Друг е би гонаправил. На тяхно място обаче привлече млади, образовани и доказали своята непорочност хора. Такова пречистване изисква време за оздравяване на партията. Независимо от това успехът е добър, но недостатъчен. Това, което не те убие, те прави по-силен. Та, и Герб! На следващите избори ще бъдат като цунами!

156

Анонимен

преди 3 години

Няма да ни бъде.Само крадени ни е в главата. Няма да стане нищо хубаво.ГЕРБ и ВМРО се указаха че са мафията. А от мафията спасение Няма.Ние сме като Русия и Турция само мини-вариянт. Нямам бъдеще.Който където може да се спасява.

155

Анонимен

преди 3 години

Тоя кой като него, министър за една седмица ,кани ..взема функциите на президент )но май ти от итн няма и да отидат )

154

.!.

преди 3 години

Епа ко да в икажа на гербаджиите все някой друг им е виновен! Сега чалгаря и ДБ ще са им виновни, че не са успели да съставят и пуснат правителство! Та такива ми ти работи! то гербаджия ли е не е виновен! други са им виновни!!!

153

Анонимен

преди 3 години

Сега е моментът за преговори. На преговорите се проявява държавникът. Иванов проявява манталитет на дете в пуберитет. Ми като искате да сте в управлението поставете си исканията на масата за преговори. Ако се споразумеете, управлявайте за благото на всички, ако ви излъжат - съборете ги! Сега е възможно! Иначе отивате при другите, говорите и против тях. А сами сте слаби и не можете да поемете власта!

152

Анонимен

преди 3 години

Протестърите се договаряха задкулисно с ДПС, Бойко ги разкри.

151

Анонимен

преди 3 години

Искам референдум по важните политики

150

Браво

преди 3 години

До 179Личи, че не си много наясно и мечтите ти са като от тихата спалня на Дончева. На местна почва Герб управлява почти всички общини, а такава власт не се дава от омраза. Какво направи Борисов за България само кьорав не вижда. Колкото до евроатлантици, Борисов точно такива лансира на най-предни позиции. Е, много е добър в политиката, много е обигран. Всеки ден поставя опонентите си в шах. Той лансира една от най-знаковите евроатлантически фигури, като Даниел Митов. Ами сега, хайде да ви видим

149

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов много вдигна летвата за качествен политиктози хамстер ще минава прав от долу