50

Анонимен

преди 3 години

Навални защо се върна в Русия ? Едва го спасиха в Германия. Сигурно много съжалява.

49

Защо хората на....

преди 3 години

...Навални се притесняват от нивата на калий в кръвта му, а не от нивата на лития?

48

дедо Ташунко

преди 3 години

На мен ми се струва, че Навални е голям шегаджия. Накрая ще го нахранят не през носа, устата или ушите, а с маркуч през друго отверстие. Гладен няма да остане.

47

Анонимен

преди 3 години

дремери за тоя пуяк

46

АнонимеН

преди 3 години

НА ЗАГЛАВНАТА СТРАНИЦА КАТО ПРЕМЕСТИХА СТАТИЯТА НА МАЛЪК ШРИФТ ПРОЧЕТОХ:АЛЕКСЕЙ НАВАЛНИ: ИСКА ДА ГО КРЕМИРАТ :D

45

Българин

преди 3 години

Ние българите вече 30 години живеем добре със САЩ в ЕС и НАТО. Доволни сме от партньорствити със САЩ и от ЕС и НАТО. Направихма правилния избор!

44

чикатила

преди 3 години

не знам за руснаците но американците го искат мъртва за да наложат още санкции на Русия това го каза дър..така байдън

43

Анонимен

преди 3 години

Русия подари на запада Франция и Париж, половината Германия, Полша, Финландия, Прибалтийските, Грузия. И какво направи запада за благодарност! Време е Русия да потърси сметка. Ако Русия беше останала в Париж нямаше да има европейски фашизъм и ВСВ където европейските фашисти и избиха десетки милиони.

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46А ти знаеш ли защо?

41

ponti

преди 3 години

Не. Кремъл не го иска мъртъв в никакъв случай! Те даже ще положат усилия да живее в максимално тежки условия, за да се мъчи :) дНевални ДГД ! Една Велика Държава, Нация не може да се съобразява с някакъв "десидент". Даже се чуда как не са го изчезнали?! Приветствам подхода - да се мърчи, въпреки, че може да да умре от инфаркт като свободен гражданин.

40

Анонимен

преди 3 години

Русия - Империята на злото...Поляци, украинци, финландци и много други знаят защо...

39

Щирлиц

преди 3 години

Ще го балсамира безплатно.

38

Поп Грую

преди 3 години

Видя ли, бе цензуpaта, че нищо няма да стане, ако ми оставиш коментара? Ко стана? Така се прави - оставяш ми мнението, той постът ще си слезе надолу. К'во се газираш? Лъжа ли написах?

37

Анонимен

преди 3 години

На Кремъл му е безразлично, Навални сам си определя съдбата. Но на запад, по някаква причина, никак не им е безразлично. Тяхната надежда е той да умре, за да им даде крила. По тази логика, може да се допусне, че по-скоро ще живее. Но може и да умре, Божа работа.

36

Анонимен

преди 3 години

Щатите допуснаха грешка, че не довършиха Русия преди 30г., а им пращаха помощи. Русия е по-злобна, реваншистка и опасна за добруването на САЩ и ЕС от всякога. СССР пасти да яде.

35

До 34

преди 3 години

Не се занимавай с неща които са далепе от твойте нежни розово евроатлантически мечти. Свали си дамските копринени гащички и се приготви , че мъжът ти се прибира и ще те сондира

34

Поп Грую

преди 3 години

Това е основният проблем с такива Б0KЛУЦU - чудиш се да го трепеш ли, да го еебееш ли, да го биеш ли... Каквото и да го правиш все ще му е малко.

33

Анонимен

преди 3 години

ето видео за ареста и кадри от договорките за военния преврат в Беларус. тез тук нямат право да ги пускат, щото ще им спрат парите и за мисирките няма да има нищо. Интересно видео е. https://pogled.info/svetoven/beshe-zasneta-diskusiyata-za-voenniya-prevrat-v-belarus.128560

32

Анонимен

преди 3 години

Вашингтон го кара да протестира и сега го кара протестира с глад.Москва иска Навални да не протестира, да яде и да си почива от заповедите на ЦРУ.

31

Анонимен

преди 3 години

Нали не го лекуваха в затвора? Кой му прави кръвни тестове, че и информира поддръжниците му за резултатите?