154

Анонимен

преди 3 години

Най-достойния премиер на република България от създаването на Българската държава. Чест и почитания г-н Борисов.

153

Анонимен

преди 3 години

Най-достойния премиер на република България от създаването на Българската държава. Чест и почитания г-н Борисов.

152

Анонимен

преди 3 години

До 20 ти априлКазва се Зиг Хайл, ама нали си пишман националист като Боко, прощавам ти :)))

151

Анонимен

преди 3 години

Много добри идеи предлага Бойко Борисов!Много ми харесват! Аз предлагам сега всички негови министри в оставка да се разголят до кръста за да си покажат плочките!Особено ми е интересен военния министър в оставка Каракачанов какви плочки ще покаже!!! Като е военен министър, трябва поне коремни на лоста да може да прави нали?

150

Анонимен

преди 3 години

Сайтчето пак е дало воля на "любовта" си къ Тиквоний - в момента има 3 "новини" с негова снимка и в още 2 се говори за него! А стига, де! Не разбрахте ли, че ще ви го "набримчи с 200"?Я напишете, на кое място (след доскорошното 111то) е класирана Тиквониева България по свобода на медиите? Мм...?Ана не го првите, защото няма как да спомете влажно Тиквоний, а и не върви да му лепнете мут.ра.та!

149

Анонимен

преди 3 години

"Те сега се радват, че куцам, но главата ми е здрава", каза Борисов."Защо реда.ктирате казаното от Бай ***? Точните думи на селския бек са:-"Куцук-муцук, ама главата ми е здрава" и "По-бързо, че конците ми кървят".

148

като приказка

преди 3 години

Все едно чета приказка, как баща на преклонна възраст, който събира синовете си на смъртния одър и им завещава царството си.Ама много пошла приказка. Да се заголят до кръста. Ама горната или долната половина, защото долната е доста окъкана, по-добре да не го правят.

147

Анонимен

преди 3 години

няма такова жалко същество като Лойко и всички го видяха що за пацул е

146

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен 131: Как кой ? Цели 800 хиляди гласуваха за Бойко. Така,че си заври пръстчето отзад :) Аз не гласувах за него но винаги съм уважавал победителя. Това е ! Простичко е ! Втория има 500 хиляди гласа. Това е ! Това са числата, а когато числата говорят боговете мълчат .... инъче просто показват колко им е багажа :)

145

Анонимен

преди 3 години

"Изискания "тон идва от Бойко - то плочки,то войни,то "нежни женски " определения ! А да крещиш "гном" на един нисък човек е безсилна прУстащина !

144

Смях!

преди 3 години

"това го правят мутрите, отговорните политици поемат отговорност и управляват."- Кога за последно поехте отговорност за вашите действия, г-н.Премиер в оставка?За апартаментгейт ли? За къщи за тъщи? За Росенец? За шкафчетата и патлаците? За къщите в Барселона? За кое по-точно поехте отговорност?

143

Студент

преди 3 години

Колко им се иска на "стипендиантите", ИТН да се "изписти" и да наруши основното си обещание да не се съюзява по никакъв повод със старите муцуни... Колко им се иска СТ да бъде използван, набързо изтъркан и бързо изхвърлен в забрава...... Колко им се иска, отново да си получават "стипендиите" без да се изпотяват... Нека им се иска, скоро ще стане ясно... И няма да се чака нито 100, нито 400,.... нито повече от седмица....

142

Анонимен

преди 3 години

Борисов нареди кабинета от болничното легло и посъветва: Покажете плочки!-Типичния просташки стил.

141

Dinosaurus

преди 3 години

Куку, коментаторите, много сте постнички бе! Очаквах повече стръв! А вие кво - повтаряте плоските примитивизми на Тошко Аф! Още не са се показали от дупката (телевизийката) си, а вие вече им л**ете з**ците и им повтаряте мантрите. Ама Герб са първи след три мандата във властта, а къде са Царо, Барекив и т.н? Къде ще е Чалгаря след много кратко време? Аре купувайте му каска, щото яйцата ще са по кухата му нагла мутра и по тези на сценаристите. Ванката - министър на културата!

140

20 ти април

преди 3 години

Честит празник на всички нормални българи и националисти . Днес на тази Светла дата се е родил най великия човек живял някога на планетата- обеденителя на Европа и света,защитника на България и Европа , човека допринесъл за ЧОВЕШКОТО И ЕВРОПЕЙСКОТО САМОСЪХРАНЕНИЕ ,издигнал думата НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗЪМ в идеал философия вяра политика. Защитника на бялата европейска раса ,нейната ЧИСТОТА и расовата хигиена , човека борил се със сатанинския ционизъм и терористичния еврейски болшевизъм ,нашият скъп другар,учител ,пътеводител и приятел -нашият вечен фюрер АДОЛФ ХИТЛЕР ..... ЗИ ХАЙЛ

139

Анонимен

преди 3 години

И аз нареждам кабинет, далеч по-добър от боковия, но и за моя няма кой да гласуваМинистър председател Минчо Христов, министър на здравеопазването - лекар от Китай, справил се с ковида, министър на правосъдието - асистент на Лаура Кьовеши, и така натаък

138

Анонимен

преди 3 години

Прав е Баце. Ако не стане правителство на ГЕРБ, Корнелия да стане министър председател, а Мая - министър на вътрешните работи.

137

Анонимен

преди 3 години

Сиднито, Чебурашката и Странджата са един и същ човек!

136

Анонимен

преди 3 години

Троловете на ГЕРБ днес в отпуск ли са или вече напуснаха потъващия кораб?

135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 139Абе недей да обиждаш ТПП нали е секс бомба у парламенто :)) Нали нашата патица се е била във във войната в Виетнам, объркала е Ханой с Пекин, голема работа е станала :))