19

До 15

преди 3 години

Естествено че футбола е бизнес, всеки професионален спорт е бизнес, като не ти понася този факт, си гледай децата които поритват на поляната, до колкото останаха такива въобще. Реално футбола е това което е днес, защото се комерсиализира, защото се превърна в много успешен бизнес.

18

Анонимен

преди 3 години

Аз подкрепям Суперлигата. Стига политика и хрантутници в спорта.УЕФА, БФС, ФИФА, МФС... са абсолютно безполезни ***, които са си направили картел за лапане и нищо друго. И сега, като се появява някой на чиста бизнес основа, ще си изядат ръкавите от яд.

17

Анонимен

преди 3 години

А Уевски поканиха ли го да играе там?

16

Анонимен

преди 3 години

Същите тези обаче нямат проблеми с Шампионската лига, която е кажи-речи същото комерсиално ***

15

Анонимен

преди 3 години

Добре измислено. 12 от най-добрите ще играят. И според залозите ще се знае кой е победителят. Футбола отдавна не е футбол, а бизнес. А със суперлигата бизнесът става по успешен, но не и футболът

14

Анонимен

преди 3 години

Когато беше създадена ШЛ коментарите бяха същите, когато се допускаха за участие не шампиони в ШЛ, пак същите коментари - общо взето все същите утопични глупости. Този формат рано или късно щеше да се появи, това е естествената еволюция на най-популярния спорт в света. Не е за вярване, че играчи които печелят огромни суми, са против комерсиализация на футбола, типичната днес проява на лицемерие. Всеки турнир си има начало, аз лично смятам, че трябва да се допускат повече външни отбори.

13

Румен до 4

преди 3 години

И без шума от УЕФА всички знаехме за плановете за Суперлига. Не са от вчера,само че сега отборите излязоха с имената си. Няма лошо да гледаме мачовете между най-добрите,само че за телевизионните права ще искат такива пари че за нас ще останат само кратки репортажи от срещите.

12

Така ще е

преди 3 години

Дорде чаршафите свършат парите.

11

каката

преди 3 години

Журналистът дава определение на темата ????? WTF ! Тройкаджиите и 111 място на свобода на словото . Защо журналистката е решила да ме нарича алчен след като аз съм ЗА Суперлигата ? Понеже авторката е алчна за пари е добре заплатата и да е 500 лв .

10

бачкатор

преди 3 години

Защо само УЕФА и ФИФА да имат монопол за организиране на международни клубни състезания? Откъде-накъде? Защо членството в една федерация да е проблем за членство в друга? В бокса например има 3 големи межднародни федерации и всяка си организира свои състезания. В баскетбола също има поне 2 международни организации.

9

Анонимен

преди 3 години

Това е много глупаво да се настройват негативно.Това означава че са гл.упави и наивни. Дали ще направиш Лига на Нациите или Суперлига няма Разлика.От УЕФА се дразнят понеже няма да лапнат пари от тази лига.Това е проблема.Само не осъзнават каква реклама направиха на тази нова Лига.Аз ще.гледам.мачовете с голям интерес. ТОВА ЩЕ СА НАЙ-ЯКИТЕ МАЧОВЕ.Защо да не гледам.Аз гледам всичкимвъзможни мачове.

8

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Гришооу!

7

Анонимен

преди 3 години

От лакомията идват всички злини и 79 % от българите не одобряват НС ама все са си там и не пускат кокала.

6

Анонимен

преди 3 години

шок и ужас в света на ритнитoпкoвцитeшок и ужас в света на ритнитoпкoвцитeшок и ужас в света на ритнитoпкoвцитe

5

До 1

преди 3 години

Изчезвай,лой !

4

Анонимен

преди 3 години

Не одобряват,но когато стартира всички ще гледат.УЕФА с негативното отношение към Суперлигата направи и страхотна реклама. Много са глупави.Ако не бяха вдигали шум,много малко хора щяха да знаят за тази лига и нямаше да е толкова коментирана.Смятам,че е глупаво да забраняваш на който и да е каквото и да е,ако не вреди и убива.Като искат да я направят тази лига.Това все едно да забранят някаква купа в Англия или у нас.Никой не може да им забрани на отборите да участват където и да е.

3

Анонимен

преди 3 години

Изритвайте ги тия "специалните" отбори от всички турнири и първенства. Нека да се прехранват като тв шоу.

2

Момо

преди 3 години

Всичко наречено днес "спорт" е за пари. Какво се учудват?

1

House M.D.

преди 3 години

Някой ще ми даде ли по-подробна информация за този отбор - Тотнъм ХотспУР?