83

Еми решавайте

преди 3 години

Сега ви е шанса, че на следващите избори 10 процента:))

82

Анонимен

преди 3 години

Нека да дойдат тогава ще видят истински протест а не като този измисления със 300 зора не можаха да съберат 5 хил. души.

81

Калеко Алеко

преди 3 години

Събраха се, Бузлуджанската кохорта се заформи, липсва само Копейкин с който гориха знамето на ЕС на яз.Копринка и тези от партията на Черепа, които бяха в основата на опита за държавен преврат ... От РеМеДето на "Позитано 20" издигнаха кандидатурата на Кремълският парашутист и той сега ще им връчи мандата за сформиране на правителство, което те няма как да изпълнят и ще развържат ръцете на мUнчо за служебен кабинет и опита му да бъде подменен Вотът на Народа и Парламентарната демокрация ... !!!

80

Анонимен

преди 3 години

"Забравяш, че ДПС беше прокарана в Конституционния съд с гласовете на БКП-БСП"Имаш грешка. Виж кои са основателите на ДПС. Хайде Доганката е творение на Държавна сигурност, обаче всички останали са излюпени от тогавашното СДС. То не че има много разлика, в крайна сметка преди това всички са били комунисти, ама хайде. По-страшното е, че ДПС се оказа доста по-патриотична партия от всичките Атака, ВМРО, Възраждане, НФСБ, БНС и тем подобни. Страшно е, че ДПС са по-българи.

79

Анонимен

преди 3 години

ОФ формацията се очертава с най лошите качества за управление!Тюрлю гювеч!Голямото крадене започва сега!!!!

78

Скрий се Како Кори

преди 3 години

Болната амбиция на тази жена да стане Премиер е от 15 години и си личи ужасно. Ще си продаде и партията и децата даже.Не съм от хората, които подкрепят силата и протестите по улиците по принцип, но ако стане това, излизам и мисля да влизам на Позитано.....Ще бъде време разделно!?

77

Анонимен

преди 3 години

Ха така!Събрахме се!

76

Анонимен

преди 3 години

До Мафията взе власттаЗабравяш, че ДПС беше прокарана в Конституционния съд с гласовете на БКП-БСП с цел да имат патерица, ако внедрените в СДС агенти на ДС не могат да удържат ситуацията.

75

Найден

преди 3 години

Да живее комунизма.Евтина бира,кебапчета и яко оргий по бригадите.Ех спомени незабравими.

74

Анонимен

преди 3 години

НИНОВА!Моделът БСП докога ще ни го натрапваш?Засрами се вече и си спомни "моделът Луанов, Висденов и Станишев.По "модела Луканов" човека си го утрепахте, защото много знаеше за кражбите ви.По "модела Виденов" инфлацията беше катастрофална и вместо Парламентът да гласува свалянето му БСП в разрез на всякакъв закон го свали.Станишката с неговия модел се провали и избяга в Брюксел.

73

Мафията взе властта

преди 3 години

Единствения опит, който има БСП е в създаването на дълбоки кризи: Правителствата на Жан Виденов, Орешарски, Станишко-мишко!!! Всички коалиции са им със символа на олигархията ДПС. Изключително показателно е, че новото правителство на "Има такива чалгари" ще е "с подкрепата" и благословията на партиите, които представлява Резил Радев - БСП и ДПС. Към тях се присъединяват и костовите-крадливци-приватизатори, които за лапачка и майка си ще продадат и франкенщайна: комунистки с лоени костови топки!!

72

Перспективата

преди 3 години

Гладна и студена зима с пандемия.Този пат , без гражданска война няма да мине

71

Анонимен

преди 3 години

направо пишете мандат 303 ...БГ на автопилот, и последният депутат 23456 на брой, да затвори вратата отвън и да гаси лампата и това е.

70

МАЙ НЕ РАЗБИРАТЕ:

преди 3 години

РАДЕВ И НИНОВА СА ВЗАИМНО СВЪРЗАНИ И ПОДКРЕПЯНИ!ИТН---Е САМО ЗА ПЪЛНЕЖ НА КОАЛИЦИЯТА "АНТИГЕРБ"/...те нямат капацитета да управляват и са само патерицата../ОСНОВНАТА ЦЕЛ Е :-УСВОЯВАНЕТО НА ПАРИТЕ ОТ ЕС.../ако им ги дадат../-И СЛАГАНЕ НА РЪКА ВЪРХУ СПЕСТЯВАНИЯТА НА НАРОДА В БАНКИТЕ /...според ленинското учение за управлението на ВЛАСТТА../ТОВА Е "ПРОМЯНАТА"---ДРУГА НЯМА И ...НЕ МОЖЕ ДА ИМА!ЧАКА ВИ НОВ "ФАЛИТ"...И ГЛАДНА И СТУДЕНА ЗИМА !

69

Радев-Божков

преди 3 години

БСП да стане патерица на Слави и Мая. Умно!!! Корнелио, опомни се. Мууунчо те слага на динена *** и те засилва по пързалката

68

Анонимен

преди 3 години

Дайте нещо за Боко, Нинчето ми е скучна :))

67

Анонимен

преди 3 години

До 59. Ами защото Бсп май държат на каишка фигуранта, те го издигнаха, а сега може това да е условието да го подкрепят за втори мандат.

66

Анонимен

преди 3 години

Радев ще предложи, Нинова ще приеме а народа ще излезе. Така виждам нещата.

65

Селяк

преди 3 години

Кума Лиса и тя се гласи за софрата, нищо че не е поканена. Туря ламаринените очила и отива на опашката за Евро фондове.

64

Дърта бесепарка

преди 3 години

Пиитаааам аааз:Кой ще ми даде парррриии?