5

Анонимен

преди 3 години

2 пътя за Куба1. Пускат лисицата САЩ в Куба и дават всичко на американски фирми. Тогава ще хапнат пилешко, но ако имат долари. Ако нямат, умират от глад.2. Справят се сами и ще търпят санкциите на САЩ. Запазват жилищата страната и свободата си.

4

Анонимен

преди 3 години

Куба е малка островна държава и малка като България. Избират или стават колония като България с разрушена икономика и напуснали млади които търсят долари като емигрират или се справят сами и запазват свободата и държавата си. Трябва да четат за България как съсипа страната си с 30 г. преход към капитализъм и сега внася всичко и трупа дълг или чака евра, които потъват в ГЕРБ или фирми на ЕС а народа обеднява.

3

Анонимен

преди 3 години

Познавах кубинец студент тук преди много години.И той вече се беше напатил и не смееше да говори, но тихо ми се оплакваше, че нашите полупразни магазини много му харесвали.Също като руснаците.

2

14905

преди 3 години

Статията не отговаря на заглавието. Очаквах, че ще намеря мнения на кубински граждани от различни възрасти и професии, само истински, а не от типа на дойчевелевите измислени песноажи с по едно първо име. Манипулациите изискват много висока култура и тънък нюх за чувствителността и интелекта на аудиторията. Не ви бива! Не ги бива и тези, от които копирате.

1

Анонимен

преди 3 години

Ами и те горките, като руснаците вече 70 години гладни.Наскоро и Ким проплака, че в С.Корея нямат какво да ядят. Учудвате ли се?Като се сетя и за нашите хранителни стоки навремето - и те бяха полупразни.