25

Странно

преди 3 години

Когато няма павителство цифрите спадат рязко, защо?

24

Странно

преди 3 години

Когато няма павителство цифрите спадат рязко, защо?

23

Mvjvjvjvjvjvjv

преди 3 години

Активните са 64508 души, 306678 са излекуваните, а потвърдените са 386381! Аз ли не мога да смятам, защото ми се губят около 15000 души! Поне като лъжат да вземат да съберат две числа бе!

22

До25

преди 3 години

Жал ми е за теб.Ти си един тъжен ***,и ***.

21

пияница мистик

преди 3 години

До Коронос ГерберусСпоко, сега гея Славуца като спре всякакви тестове и няма да има нито един заразен с Ковид 19, като в Северна Корея :))) Тогава тъпоъгълници като теб ще рахатясате и като пукне някой от Ковид, ще си втълпявате, че е от настинка

20

Мария

преди 3 години

В две области няма заразени - ами как да има , като няма лаборатория, която да публикува резултати в неделя . В ден понеделник се публикуват резултатите на хората, които са платили експресен тест, който се прави в много , много малко лаборатории . Ако ти се налага да излезеш от страната в ден понеделник , плащаш , за да може резултата ти да излезе и да можеш до 72 часа да стигнеш до крайната точка с валиден тест. Клоуни!

19

стъкмистика

преди 3 години

Да, ако още мога правилно да смятам, процентите са 9.До: номер 16Не съм му фен на Мангъров (и не съм гласувал за него), но за мерките или по-точно за тяхното безсмислие е прав.На път сме да стигнем стадния имунитет. И светлината в края на тунела се вижда.Трябва просто добра хигиена.Бразилия и Индия сега са с най-много заразени и болни.В реката Ганг се къпят хиляди при ужасяващи условия, а крави се разхождат по улиците и мирише на обор!

18

Анонимен

преди 3 години

783 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови заразени са открили е без никакво значение освен за статистиката.Вички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да протече бързо.Този вирус е направен от човек-ФАКТ!

17

Факт

преди 3 години

Каквито и числа да изтипосват, фактите показват, че смъртността е 4%. Представете си - при 100 заболели 4 умират! Един от 25! В САЩ са 1.7%.Ама те не се "справят така добре", като Бочко!

16

6

преди 3 години

Как може специалисти да ни поднасят тази фейк информация като представителна в понеделник!Те се подиграват с нас!То бива подлизурство , ама и това удари тавана!Брисов си отиде -споко.Кажете вече истината!Кой има полза от лъжи? А вчера Кунчев по Хоризонт каза , че броят на умрелите не бил показателен!!!Аз предпочитам аз и близките ми , както и неговите да се болни и да се лекуват , вместо да са умрели!Така ли е?Питам ви?Този човек веднага да се уволни !

15

Анонимен

преди 3 години

Да, процентите са 9, а не 18, сигурно ще го поправят. А между другото, не можем ли да станем първата държава, достигнала до стадния имунитет по естествен път? Кунчев или кой беше там, каза още преди време, че вече 2 млн българи са се срещнали с вируса. При население около 6 млн още няколко месеца и може да стигнем заветните 70%.

14

До Рижока

преди 3 години

Нищо не вееш със сертификат! Изкат пак тест дали си здрав! Прочети малко и тогава драскай глупости !

13

Анонимен

преди 3 години

Както вече добре знаем, в понеделник данните не са верни, щото през уикенда не нанасят всички болни.Ще почакаме до утре за истинските резултати.

12

Анонимен

преди 3 години

Ало, Саше, процентът заразени е под 10! Може би ти се иска да е 18, че статията изглежда по-добре, но не е така!

11

Станишката

преди 3 години

Добро Утро, Циркаджии!

10

До Мел Гибсън

преди 3 години

Смятам , че не си прав ! Пенсиите имат як морал и за 5о лв. не се продават , докато ромите и по-младите са лесни...

9

Анонимен

преди 3 години

Следете данните след 24-25.

8

Анонимен

преди 3 години

Астра Зенеката трепе наред хора, вируси няма значение, Астрата победи вируса и Мангърщината.

7

Мила

преди 3 години

Абе тези могат ли да смятат въобще! 418 заразени при 4644 теста. Че това прави по-малко от 10 %! Очевидно стъкмистиката води до такива смешни грешки!

6

Гиб Мелсън

преди 3 години

Всъщност Винету се прецака с вируса. Ако изборите бяха на дата с малко заболели, Винету щеше да има повече гласове, защото той подкупи пенсионерите с по 50 лева на калпак. Но за нещастие на Винету изборите се случиха точно когато имаше пик на заразата и пенсиите се изплашиха и много от тях не гласуваха. Същото важи и за БСП, тъй като и те имат доста възрастни избиратели по традиция. От 65 до 80 гласуват масово за Винету а тези над 80 за БСП.