361

Калеко Алеко

преди 3 години

Няма не искам ,Няма недей,В пандиза отивашПри Ставри ЕХЕЙЙЙЙ

360

Анонимен

преди 3 години

А бе, оставете ги новите хубаво да се окакат , та да се размирише из цяла Европа за да усетят младите там точно за какво са гласували.

359

Бай Ставри Страстния

преди 3 години

Бойке не се офлянквай , а идвай по-скоро , че всички те чакаме с нетърпение .

358

Тонката

преди 3 години

Гербераските тролчета са подивели , *** на умряло и се гърчат от ужас , защото знаят какво ги очаква.

357

До 368

преди 3 години

Питай си лъжеца на когото вярваш

356

Анонимен

преди 3 години

Това НС събрание е дефектно. Доказаха го не само с гафовете. Тези хора там са продънени от всякъде. Те са по на половин век хора. Нали ги знаем колство струват? Навсякъде са се омазали до сега и това е последната инстанция. Въшката като се наяде излиза на челото и се пръска.

355

БЕСЕПЕТО ШАК АТАК

преди 3 години

добре бе като съм ПРЕДПЛАТИЛ за 5 МЕСЕЦА напреде за тв 78стотинки и сега СЛАВИ и ТОШКО като са в парламента и няма да водят шоу по ТВ КОЙ ще ми върне ПАРИТЕ БЕ питам КОЙ

354

До 16246

преди 3 години

Държавата по Конституция не трябва да се оставя без правителство - това не разбират неандерталските мозъци които са нахлули в новото Народно Събрание. Оставката се депозира - понеже такъв е редът и ББ го прави по правилата, но това не означава, че първата работа на злобарите е да я приемат ПРЕДИ да са съставили ново правителство! Тя може седи депозирана докато се гласува новото правителство.Интелектуално, професионално и морално падение в новото НС. Какви закони ще гласуват тези неграмотници и пр>ост,аци не ми се мисли.

353

карайте се

преди 3 години

До АнонименТакава простотия е само у нас.Готови сте да стигнем дори до национална катастрофа.Звучите като в поговорка,,Аз не чакам на мен да ми е добре,важно на нане Вуте да е зле"Нане Вуте обаче ще е целия народ.Това сме ние,нашите майки и бащи,децата ни.Тази първичност ще подпали чергата ни!Стига с този селски инат!Няма да донесе нищо добро за всички ни!ТЕ ще оцелеят ,защото се нагушиха,а вие понеже сте,,умни"ще лапате.....въздух.

352

Анонимен

преди 3 години

Следователно фигурата на правителство в оставка представлява редовен статус на правителството, принадлежащ към нормалното битие на парламентаризма.

351

Анонимен

преди 3 години

Когато е изтекъл редовният мандат на Народното събрание, пълномощията му са прекратени и се произвеждат избори за нов парламент през целия този период старото правителство продължава да действа, при това с пълен обем и съдържание на правомощията. Едва свикването на новото Народно събрание предизвиква необходимостта действащото правителство да депозира своята оставка пред него (чл. 111, ал. 2 от КРБ). От този момент нататък правителството е в оставка и ще бъде в това състояние до съставянето на правителство от новоизбраното Народно събрание. Следователно фигурата на правителство в оставка

350

До341

преди 3 години

До АнонименТова да не ти е ,,Дай си ми куклите,на ти си парцалките"Ако ББ е наистина държавник точно това не бива да прави.

349

Един Pk

преди 3 години

Империята отвръща на удара.Мобилизирани са всички възможни ***.Всички медии пеят за ГЕРБ и канят техни активисти.Явно скоро ще има избори.Вероятно няма да променят дори изборните правила.Това не е в интерес на тези които дърпат конците на тези артисти-Слави и Мутри вън.Използваха глупаците от провинцията и крайните квартали и сега ще забутат БГ към Евразия.Това правеше и Бойко но по прикрито.

348

bbb

преди 3 години

До Анонимен Ама чакате да ви пратят пари, нали? Иначе сте жив зян...

347

Анонимен

преди 3 години

До да не го даваКакъв му е планъ, мейби извънземните кацнали на Луната ще ни го кажат :))) Препоръчвам на шефката ти Севда, да вземе да проучва Сливенския, може да се уреди с некоя топла килийка :)))

346

Анонимен

преди 3 години

Ситуацията не е параграф 22 , а е един изчезващ народ 21,който се топи като сладолед на клечка.

345

Анонимен

преди 3 години

Планетата на маймуните са Хаити , Либерия и България. В парламента виждам само злобни излагащи се реваншисти. Единия ще реже ръце и ще нарича министър председателя бибко Бибитков(той лично на него какво му е направил че така го обижда), другия като вземел властта щял да накара противниците си да влезнат в еднополови бракове. Питам каква е разликата с Либерия, където отрязаха ухото на Президента си и го оставиха да умре от кръвозагуба. Тука разни хора пишат за смърт и затвор,вие орангутани ли сте

344

да не го дава

преди 3 години

Не трябва да им го дава, защото ще го извратят и след това ще се оправдават с него.Той има "работа" с престъпници които няма да се спрат пред нищо.

343

Handel

преди 3 години

Парагра 22 е че още не в затвора и че комисията за отнемане на незаконно придобито умущество не е започнала да запорира офшорните му сметки и имения.

342

Анонимен

преди 3 години

Тиквата да не се прави на УЛАВ,всичко негативно или позитивно което се случва в тая държава до изборът на ново правителство или назначаването на служебно такова е на неговите рамене!Според чл.112 Ал.3 от Конституцията До момента в който бъде избрано ново правителство действащ премиер е Борисов!