86

WRC

преди 3 години

Батка искаш ли МАДЖОритарен вот

85

Анонимен

преди 3 години

На оная комисия за отнемане на незаконно придобитото имущество, трябва да се подмени целия състав с честни хора и да разследват мутрите на първо място. Какво ли ще стане, ако успеят да върнат няколко стотици милиарда откраднати от мутрите?

84

Маджо

преди 3 години

Ице, Маджо те вика

83

Анонимен

преди 3 години

"Еволюцията" на Бойкикев от АБПФК до ЛГБТ му донесе политическа кариера, платена от Со рос.....

82

&@&

преди 3 години

Ицо комуниста изигра решаваща роля властта да се даде на тепсия на комунисти и Радев!

81

Анонимен

преди 3 години

Хванаха ли жипкаджията?

80

до 85

преди 3 години

Дайте едно доказателство! Това сега, което написахте е хипотеза, която не може да докажете. дайде едно доказателство или го занесете в ЕК!Нали ако имаше доказателства до сега щяха да обънат хастара на Европейската комисия? Не става само с хипотези и плоски лъжи!

79

123321

преди 3 години

Цяла демократична Европа подкрепя Боко, сал наш Ицо демократа е против!той е баш демократ, лустрация ще предложи, а сам себе си трябва да лудтрира, щото целият му род е брутал комунисти! Ицо, ти беше дотук с лъжите!

78

До 85

преди 3 години

ХахахахаКой го каза ?Анонимен 85 ??

77

Анонимен

преди 3 години

Над 900 милиарда откраднаха мутрите за 12 години, повече отколкото по времето на Иван Костов отцепил се в ДСБ, която сега се крие зад Христо Иванов.

76

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха какви експерти имате? Ива Митова ли? Където не и се разбират 70% от думите и мачка звуковете като дроб сърма? Зайкова ли?Татяночка Мултигрупова ли е експерта? Румен Гечев - даа, експерт е. Голям експерт. Експерта бащата всички експерти, фалира 17 банки за една нощ. Мая Галева ли? Скапон ли е експерта? Сбабикон ли е експерта? Или Тошко Африкански?Христо Бойкикев Пинокиев е експерт по какво? Хаджигенчо ли е експерта? Кажете един експерт! Парламента е дефектен. Нинова експерт приватизатор.

75

До 70

преди 3 години

Аз не съм *** и съм написал хиляди мнения основно в защита на ГЕРБ,защото от тях съм най-доволен ! Абсолютно реалистично гледам на нещата и на живота си ! При Борисов се чувствам най-сигурно икономически и имам най-голяма покупателна способност.Не казвам ,че съм богат и се ширя,но не съм беден както бях преди него.Работя една и съща работа от 20 години.И като говориш за плащане,пари за гласуване са ми предлагали от партия Лидер( Ковашки ) и БСП.Никой друг !

74

Ха-ха

преди 3 години

С един Бареков някак се ядваше, ама с толкова много такива в това НС - тежко ни и горко :)

73

историята се повтаря

преди 3 години

Сегашната ситуация много напомня 9-ти септември 1944. БКП, ОФ, БЗНС свалят царя единодушно. Народен съд, разтрели... После БКП ловко взема цялата власт, а останалите са забранени и изпратени в лагерите.

72

Анонимен

преди 3 години

Мутродемократите и техните създатели от СДС/ДСБ трябва да са вън от властта.

71

Анонимен

преди 3 години

До БиволъТова не означава, че Мутрата и Шиши не са за затвора и да им се отнемат всичките крадени пари и имущество. Това са доста милиарди, които ще дойда добре на българската икономика.

70

Анонимен

преди 3 години

Демократична България са три партии - две миниатюрни и ДСБ на Иван Костов. За мен няма разлика между мутрите от ГЕРБ и техните създатели от СДС, част от които се отцепиха в ДСБ. Това са партиите против, които гласувах

69

Калеко Алеко

преди 3 години

На кой му пука какво искате или не искате, вие сте еднодневки взели Парламента на абордаж с една гумена лодка ... тя лодката ви вече издиша и скоро ще бълбучите и протягате шии за да си поемете въздух ... !!!

68

Ахм

преди 3 години

Този се усети, че да се гушка с пошли сценаристи на шоу не е оферта. И докато чалгарите няма да свършат, а и не гледат какво става, той, ако продължи може другият път да е аут. За мутри изправи се, наведи е ясно. Те при следващи избори са аут.

67

до 70

преди 3 години

Когато службите затворят домейните на сайтовете за фалшиви новини - тогава може да имате претенции как хората свободно изразяват мнението си. Това, че има будни хора и виждат реално нещата-не ги прави ***. Троловете ги знаем къде са и от къде са *** фабриките. Не всичко е пари. Хората все още са свободни да отстояват вижданията си. Демокрацията все още не е изтъргувана. Скоро може да я няма....За пари говорят само продажниците. В държавата има хора, които за без пари си отстояват правата.